Horoscop special Mihai Voropchievici. Zodia care e sub protecţie divină înainte de Paşte, are aura care o ţine departe de necazuri

Mihai Voropchievici oferă o veste extraordinară pentru câteva zodii. Una dintre cele 12, însă, primește cel mai frumos anunț din partea astrelor.
Alina Costache
26 apr. 2024, 22:16
Horoscop special Mihai Voropchievici. Zodia care e sub protecţie divină înainte de Paşte, are aura care o ţine departe de necazuri

Horoscop special Mihai Voropchievici. O zodie se află sub protecție divină totală înainte de Paște. Pentru anumite persoane, perioada care urmează va fi una de vis, una plină de realizări.

Racii, căci despre ei este vorba, trebuie să știe că vor avea zile extrem de frumoase, în care toate forțele malefice vor sta departe de ei. Au parte de protecție divină totală înainte de Paște și vor fi extrem de norocoși în tot ce-și vor propune.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Ce se întâmplă cu zodiile înainte de Paște

Ce se întâmplă, în continuare, cu celelalte 11 zodii în Postul Paștelui? Leii trebuie să știe că toate visele lor se vor împlini în perioada care vine. Pentru ei se anunță fertilitate și belșug, așa că trebuie să profită să își pună în practică planurile.

Fecioarele sunt în fața unor schimbări colosale înainte de Paște. Ele vor veni pe bandă rulantă, așa că trebuie să se pregătească serios pentru surprize frumoase, pentru care au, însă, și de muncit serios.

Horoscop mai 2024. Şase zodii născute sub „steaua norocului” în ultima lună a primăverii. Vin vremuri prospere în viețile nativilor din aceste zodii

Balanțele vor descoperi un lucru care le poate da peste cap tot ce știau despre viață ori despre persoanele în care și-au pus încrederea. Un adevăr va ieși la iveală și le va marca viața extrem de puternic. Unele principii pot fi schimbate peste noapte, iar crezurile lor sunt date la o parte.

Horoscop Mihai Voropchievici. Scorpionii pot scăpa de o mare corvoadă, de ceva care le dă bătăi de cap în ultima vreme. Rezolvarea unui necaz vine numai cu angajarea unei discuții serioase cu cei din jur, chiar cu membrii familiei.

Săgetătorii trebuie să își adune toate puterile pentru că au de susținut o bătălie importantă. Perioada pre-Paște va fi una extrem de importantă pentru acei nativi de foc care vor să câștige dintr-o confruntare. Runele le transmite Săgetătorilor să nu se strofoace prea tare căci vor ieși victorioși din orice luptă, potrivit fanatik.ro.

Capricornii nu trebuie să colinde prea mult lumea în a obține victorii mărețe. E recomandat, în cazul lor, să rămână acasă, căci fix în căminul lor se va produce o schimbare importantă. Trebuie doar să aibă puțină răbdare și să nu forțeze deloc mâna norocului.

Horoscop mai 2024. Cele trei zodii care vor da lovitura în plan financiar la sfârșitul primăverii

Horoscop Mihai Voropchievici. Vărsătorii bifează și ei o schimbare majoră înainte de Paște. În cazul nativilor de aer, se anunță un nou job sau o nouă casă. Orice decizie vor lua, fie că se mută din locuință sau aleg un alt loc de muncă, va fi în beneficiul lor.

Peștii trebuie să schimbe macazul în relațiile cu ceilalți. Felul în care au abordat problemele s-a dovedit a fi unul greșit. Dacă au fost prea temperamentali, e cazul să devină ceva mai conciliatori, mai calmi și viceversa.

Berbecii dau o mare lovitură și se va produce un salt calitativ uriaș în existența lor. Unii se pot îmbogăți fix înainte de Paște. Poate fi vorba de o primă de la locul de muncă sau un cadou neașteptat de la cineva drag.

Taurii sunt anunțați că vor câștiga o bătălie importantă. Gemenii, în schimb, sunt sfătuiți de astre să nu se mai preocupe pentru sănătatea oamenilor pe care îi iubesc. Își fac griji degeaba.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Băutura care e mai bună decât ceaiul și cafeaua. E considerată secretul longevității și face minuni pentru organism
Capital.ro
Asociația de proprietari are interzis. Proprietarii de apartamente pot face reclamație
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Vești bune pentru șoferi! Benzina și motorina, mai ieftine astăzi!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Adriean Videanu, gest total neașteptat. Cadou pentru un bun prieten
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Decizie pentru cei cu permis auto. Se plătește TAXĂ. Lege nouă în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
România înregistrează cel mai mare număr de cazuri de tuberculoză din Europa
MediaFlux
ATENȚIE! Anunț pentru toți elevii care dau bacul de la edu.ro
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?