Horoscop special. Neptun Retrograd în Pești 2024: 2 iulie – 7 decembrie 2024. Ce adevăruri incomode ies la lumină.

Chiar dacă nu te consideri un romantic incurabil, un idealist sau cineva care visează adesea cu ochii deschiși, poate fi provocator să te confrunți cu realitatea. Având în vedere stresul constant al vieții de zi cu zi, este corect să ne permitem să vedem lucrurile printr-o lentilă mai pozitivă, nu-i așa?
Alina Costache
02 iul. 2024, 06:00
Horoscop special. Neptun Retrograd în Pești 2024: 2 iulie – 7 decembrie 2024. Ce adevăruri incomode ies la lumină.

Retrogradările planetare primesc adesea mai multă vină decât merită, dar merită să luăm în considerare impactul retrogradului planetei Neptun, un fenomen anual care poate dezvălui unele adevăruri dificile.

Zodiac chinezesc iulie 2024. Luna Caprei de Foc aduce karma pozitivă, bunăstare

Este important de menționat că impactul retrogradului Neptun, în special în 2024, poate fi dificil de identificat. Spre deosebire de retrogradul Mercur, care este o planetă ce se mișcă rapid, Neptun are un ritm mult mai lent. Neptun are nevoie de nu mai puțin de 165 de ani pentru a completa o orbită în jurul soarelui și zodiacului. De asemenea, are o durată de aproximativ 14 ani în fiecare semn zodiacal. Cu toate acestea, se poate observa impactul retrogradului Neptun, în special atunci când influențează harta ta natală.

Neptun, corpul ceresc asociat cu spiritualitatea, visele, inconștientul, karma și tărâmul mistic, îți aprinde imaginația, empatia și abilitățile creative. Cu toate acestea, ocazional îți distorsionează perspectiva într-un mod pe care îl poți găsi destul de apreciat.

Dacă nu ești pe deplin pregătit să confrunți realitatea unei anumite relații, a unui model comportamental sau a responsabilităților pe care trebuie să le asumi, influența lui Neptun îți permite să te convingi că totul este în regulă. Cu toate acestea, în perioada retrogradului Neptun, care durează aproximativ cinci luni în fiecare an, influența sa capătă un caracter distinct și unic.

Top 4 zodii pentru care pun familia pe locul 2. Mihai Voropchievici: „Pun cariera în fruntea vieții lor”

Continuă să citești pentru a descoperi semnificația retrogradului lui Neptun și pentru a obține informații despre cum acest corp ceresc, cunoscut ca planeta viselor, ne poate influența în timp ce se mișcă înapoi în 2024.

Când este Neptun Retrograd în 2024?

Neptun va fi retrograd în semnul mutabil de apă Pești în 2024, în perioada 2 iulie – 7 decembrie. Din 2011, Neptun a locuit în semnul său natal, Pești. În anul următor, urmează o tranziție semnificativă când va intra în semnul Berbecului. Această mișcare cerească va aduce schimbări profunde în diverse aspecte ale vieții asupra cărora Neptun are influență, cum ar fi modul în care societatea percepe spiritualitatea și impactul iluziei în domenii precum rețelele sociale.

Semnificația retrogradului lui Neptun în astrologie
Pentru a înțelege mai profund retrogradul lui Neptun, este benefic să înțelegem funcționarea planetei spiritualității atunci când este în mișcare directă. Neptun are rolul de a obscura gândirea rațională, fie în bine, fie în rău. Deși este important să menținem o perspectivă realistă asupra vieții, poate fi și provocator să confruntăm constant realități dure. Găsirea unui echilibru între a înfrunta adevărul și a găsi alinare ne poate ajuta să navigăm prin vremuri dificile.

Este benefic să luăm ocazional pauze de la rutina zilnică pentru a ne bucura de exprimarea creativă, pentru a ne adânci în visare sau pentru a ne bucura de forme personale de evadare, cum ar fi citirea romanelor fantastice sau implicarea în activități de joc de rol cu un partener. Neptun are un rol principal în toate aceste situații.

Cu toate acestea, în timpul retrogradului lui Neptun, devine mai dificil să treci cu vederea provocările care apar în zona specifică a vieții influențată de planetă. (Pentru a obține perspective, citește-ți horoscopul de mai jos și concentrează-te pe semnul ascendent.) Este important să confrunți adevărul situației, ceea ce poate fi provocator, dar și oferă o șansă pentru dezvoltare personală.

Similar cu alte retrograde planetare, retrogradul lui Neptun provoacă o schimbare de la concentrare pe chestiuni externe la întoarcerea spre interior. În timpul mișcării directe a lui Neptun, te poți simți atras să te adâncești în imaginația ta și să-ți manifești spiritualitatea în moduri tangibile. Acest lucru ar putea implica angajarea în mediul artistic preferat sau purtarea de conversații profunde despre convingerile tale sincere cu prieteni care împărtășesc perspective similare. Cu toate acestea, perioada de retrograd Neptun te încurajează să te adâncești în temele planetei la nivel mental și emoțional. Ar fi benefic să explorezi orice experiențe care apar în această perioadă prin terapie sau alte practici de vindecare, cum ar fi mindfulness sau meditația.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Becali: Pleacă pe 40 de milioane
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Se confiscă și se vinde
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Porturile dunărene ale României, în paragină și neglijate
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?