Horoscop special: PATRU ZODII care pot câștiga o avere neașteptată la început de săptămână. Luna și transformatorul PLUTO le deschid porțile MIRACOLELOR 

Vești bune vin la tine grație trigonului Lună-Pluto din 29 iulie 2024. Ce este interesant este că nu te așteptai la ceva atât de bun.
Filip Stan
29 iul. 2024, 12:22
Horoscop special: PATRU ZODII care pot câștiga o avere neașteptată la început de săptămână. Luna și transformatorul PLUTO le deschid porțile MIRACOLELOR 

Horoscop special: În jurul acestei perioade a lunii, mai exact pe 29 iulie, nu ne așteptăm cu adevărat ca ceva major să se întâmple, deoarece tindem să ne relaxăm în așteptarea lunii care urmează. Cu toate acestea, astrologii ne informează că această zi este oarecum diferită. Datorită prezenței Lunii în trigon cu Pluto, putem întâlni o avere neașteptată în acest moment.

Patru semne zodiacale cu siguranță nu așteaptă un miracol. Și, totuși, s-ar putea să fim în fața unei surprize mari și pozitive. Partea interesantă este că aceasta ar putea avea legătură cu banii și finanțele, la care cu toții nu putem spune decât DA!

Horoscop special: Taur
Vești bune vin la tine grație trigonului Lună-Pluto din 29 iulie 2024. Ce este interesant este că nu te așteptai la ceva atât de bun. Cu toate acestea, este mult mai bine decât orice îți puteai imagina. Va necesita muncă, dar aceasta este o muncă pe care îți place să o faci.

Horoscop august 2024. Zodii protejate de Univers în ultima lună de vară. În ce sectoare de viaţă vor primi ajutor divin

Planul este acesta: dacă ești de acord cu munca care ți se oferă, atunci poți face o mulțime de bani. Nu există niciun dar aici, și niciun avertisment. Cu alte cuvinte, această avere neașteptată vine fără condiții și, într-adevăr, singurul lucru de care depinde este să spui DA, lucru pe care îl vei face cu bucurie.

Dragă Taur, aceasta vine la momentul potrivit, deoarece te-ai simțit destul de abătut recent și ai putea folosi cu adevărat acest impuls pe care ți-l aduce această avere. Acum, încrederea ta crește și, cu ajutorul Lunii în trigon cu Pluto, accepți cu ușurință ideea că totul se întâmplă pentru beneficiul și transformarea ta.

 

Horoscop special: Leu
Ei bine, nu aveai nimic în minte, așa că atunci când această serie de noroc neașteptat intră în viața ta, vei fi încântat. Luni nu este o zi obișnuită pentru tine, dragă Leu. Mult din distracția ei vine din faptul că nu aveai idee despre norocul care vine către tine.

Toate acestea sună încântător, nu-i așa? Ei bine, mulțumește Lunii în trigon cu Pluto pentru această îmbunătățire, deoarece cu siguranță va părea că ceva din viața ta a crescut cu un nivel sau douăzeci. Aceasta ar putea fi legată de multe lucruri, dar în cazul tău, există șanse mari să fie legată de sănătate. Se pare că ești în formă bună!

Horoscop Neti Sandu august 2024: „Se vor întâmpla multe fenomene și toate de-odată. Mercur o să fie retrograd și Marte o să se întâlnească cu Jupiter în Gemeni”

Ce constituie noroc pentru o persoană poate fi cu totul altceva pentru altcineva, iar orice vei descoperi pe 29 iulie 2024 te va face foarte, foarte fericit. Există un sentiment de siguranță care vine odată cu Luna în trigon cu Pluto, în cazul tău, și toate acestea se vor înregistra ca o avere neașteptată, dar bine primită. Frumos!

Horoscop special: Fecioară
Există un drum interesant prin care norocul intră în viața ta. Vei vedea că în timpul Lunii în trigon cu Pluto pe 29 iulie, modul în care primești veștile bune este complet neașteptat. De fapt, niciodată în viața ta nu te-ai fi gândit că ceva atât de bun ți s-ar putea întâmpla … și totuși, iată-l.

Urmează să economisești bani, dragă Fecioară. Deci, nu este vorba că vei primi un cec mare sau că vei câștiga la loterie. Cu toate acestea, vei fi scutit de o factură inutilă și stresantă. Se pare că acea reparație pentru care credeai că trebuie să îți dedici salariul nu mai necesită reparații, până la urmă.

Citiţi mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Laura Cosoi a născut: Prima imagine cu proaspăta mămică și bebelușul ei! Ce nume special a ales
DailyBusiness
ATENȚIE! CNPP a publicat LISTA veniturilor în funcție de care românii vor primi mai mulți bani
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Marele secret al lui Traian Băsescu: O poveste de dragoste ca-n filme
Ego.ro
Ținuta de mii de euro pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Jocurile Olimpice de la Paris. Poșeta de designer a atras toate privirile
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii puternice, până marți noapte! Cele 13 județe în care se vor resimți fenomenele meteo severe
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Operațiuni coordonate de vandalism afectează operatorii telecom din Franța
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!