HOROSCOP special: Planeta norocului, JUPITER, intră în RETROGRAD în Taur pentru patru luni. IMPACT major pentru TOATE zodiile

Unii oameni cred că o planetă retrogradă este o veste proastă. Dar ori de câte ori Jupiter se mișcă retrograd, este de fapt o șansă de a găsi mai multă bucurie și abundență în viață – dar mai ales în modul în care de obicei nu o facem.
Alina Costache
04 sept. 2023, 11:37
HOROSCOP special: Planeta norocului, JUPITER, intră în RETROGRAD în Taur pentru patru luni. IMPACT major pentru TOATE zodiile

Jupiter este stăpânul creșterii și expansiunii. El guvernează tot ceea ce este legat de soartă, credințe și modul în care construim adevărul social. Mișcarea retrogradă pune toate acestea în perspectivă, permițându-ne să vedem mai mult din lume și să extindem ceea ce credeam deja că este complet, obținând o imagine de ansamblu.

Momentul mișcării retrograde este cel în care îl putem vedea strălucind mai puternic, pentru că de fapt este mai aproape de Pământ! Ne apropiem literalmente de lucrurile pe care le tânjim și le vedem în detaliu, așa că primim o altă perspectivă asupra unei situații. Acest lucru se întâmplă o dată pe an.

Horoscop 4-10 septembrie 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie cum se va schimba viața Leilor și de cine se îndrăgostesc Peștii

Un timp pentru a găsi valori
În a doua jumătate a anului 2023, Jupiter va tranzita Taurul și va deveni retrograd. A fost profund să urmărim modul în care Jupiter a pătruns în Taur pe 16 Mai în timpul sezonului Eclipselor.

Această intrare a adus o tulburare sau o frenezie explozivă, ca și cum ai primit un cadou uriaș, dar nu ai suficient spațiu pentru a-l păstra! Un mare moment al anului pentru 2023 care durează patru luni.

Ce înseamnă când Jupiter este în Taur?
În Taur, Jupiter aduce toate darurile plăcerii, ritmului calm și bucuria procesului de a face ceva pentru viitor. Taurul este un semn cunoscut pentru că muncește din greu, așa că odihna (și câștigul) pot fi foarte împlinitoare.

Când aruncăm o privire la mișcarea retrogradă pe care o va face Jupiter în 2023, ne putem aștepta:

Un subiect evident aici este o explozie a economiilor, ceea ce presupune că acest tranzit va crea dezechilibru în lanțurile de distribuție. Comportamentul lacom ar putea afecta fluxul de resurse creând astfel o nevoie de extindere a piețelor.

Citește și: Două zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap! Mihai Voropchievici dezvăluie cum intervine divinitatea: „Sunteți pe calea acea bună”

O abordare psihologică are de-a face cu șansa de a câștiga stima de sine și stabilitate crescută. Concentrându-ne pe obiectivul pe termen lung, putem evita să cădem într-un comportament încăpățânat sau să împingem lucrurile prea tare. Este important să te ocupi de partea ta și să nu acumulezi exces în speranța de a obține recompense mai mari.

Acesta ar putea fi un moment foarte bun pentru a investi.

Deci, cum afectează acest lucru toate cele 12 semne zodiacale?
Influența lui Jupiter este atât benefică, dar și excesivă. Semnele de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) vor vedea cele mai bune rezultate, de asemenea, semnele de apă (Rac, Scorpion și Pești).

Berbec
Persoanele născute în Berbec vor vedea acest lucru ca un contrapunct în noul ciclu început cu Jupiter în Berbec (prima jumătate a anului 2023). Un fel de rezistență la natura ta impulsivă. Înțelegi acest lucru ca pe o pauză necesară, astfel încât să poți înțelege ce te motivează. Gândește-te la ea ca la o argilă: trebuie să fie nemișcată pentru a se putea usca și a absorbi forma dată, dacă nu, se va transforma într-o bucată de materie ternă.

Taur
Este de bun augur pentru cei născuți în aprilie și primele zile ale lunii Mai. Este un moment magnific. Pregătește-te pentru o descoperire în propria persoană, deoarece Jupiter se pregătește să-l întâlnească pe Uranus în 2024! Acceptă toate oportunitățile chiar dacă par să nu conducă nicăieri.

Gemeni
Gemenii trebuie să îmbrățișeze metoda tăcută de a crede că lucrurile se întâmplă chiar dacă nu le vezi mișcându-se. Încearcă să fii cât mai deschis la minte și să nu îți înfigi prea adânc călcâiele doar de dragul de a dovedi un punct de vedere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!