Horoscop special: SOARELE in VARSATOR, 20 ianuarie – 18 februarie 2022. Libertate, putere, aer proaspat

Pregateste-te sa te scufunzi in energiile de libertate, detasare emotionala, prietenie si umanitate: intre 20 ianuarie si 18 februarie 2022, incepe sezonul Soarelui in Varsator!
Alina Costache
20 ian. 2022, 00:51
Horoscop special: SOARELE in VARSATOR, 20 ianuarie – 18 februarie 2022. Libertate, putere, aer proaspat

Horoscop special: Mercur, planeta comunicarii si gandirii, este inca in Varsator pana in 26 ianuarie. Soarele vine si el in Varsator, in vizita sa anuala in aceasta zodie de aer, futurista si detasata emotional. Aceasta este o schimbare importanta in energia dominanta a Cosmosului spre noi. Saturn este in Varsator pana in 2023. Daca ti-ai conservat energia si te-ai straduit sa faci tot ce poti ca sa treci prin zi cat mai bine, sezonul Varsatorului te va ajuta sa te detasezi de lista obligatiilor de facut si sa capeti perspectiva asupra a ceea ce faci si de ce faci.

Horoscop RUNE. Pietrele magice anunţă câştiguri impresionante, săgeţi ale lui Cupidon şi o escapadă în weekend
Soarele aici te incurajeaza sa iti faci timp pentru ceva mai usor si mai distractiv, ceva care sa nu se simta ca o sarcina sau obligatie. Nu e nimic rau sa fim responsabili si sa ne tinem de angajamente. Este deseori chiar vital ca sa obtinem rezultatele dorite, insa cu asa de multa energie activa, poate fi usor sa devenim coplesiti de prea multe obligatii ce apasa pe umeri. Simtim nevoia de o pauza, de o portie de aer proaspat.

Sezonul Varsatorului te incurajeaza sa iti creezi libertatea de care ai nevoie acum. Varsatorul are o abordare rebela, neconventionala si da o influenta minunata sa iti dai permisiunea sa te eliberezi si sa iti urmezi propria ta intuitie.

Intreaba-te ce poti crea in aceasta luna cu Soarele in Varsator? Cum poti experimenta mai multa libertate? Cum te poti distra mai mult? Ce parte din tine poti exprima mai bine?

Horoscop Minerva: Cea mai norocoasă zodie a săptămânii, nu o afectează Mercur retrograd deloc

Varsatorul este semnul de aer care este incredibil de independent si refuza sa se conformeze in fata nimanui. Energia aceasta vine la momentul potrivit cand multi dintre noi facem schimbari mari in vietile noastre in noul deceniu si noua era astrologica.

Horoscop special: Varsatorul este al 11 lea semn al zodiacului si este reprezentat de purtatorul vasului de apa pe care o varsa. Acesta are darul unic de a lua emotiile apoase ale planetei si sa le transforme in usurinta aerului. El aduna vibratiile colective ale planetei in vasele sale pentru a le curata, purifica si restaura inainte de a le retrimite pe pamant.

Si tu poti sa faci munca varsatorului in viata ta, onorandu-ti adevaratele sentimente si curatand emotiile ce nu iti mai servesc, ca dupa aceea sa te simti usor si aerisit.
Priveste cu ochi de vultur perspectiva lucrurilor ce se intampla in viata ta si foloseste aceasta energie de aer ca sa te ridici deasupra pentru a vedea mai bine sensul superior a ce traiesti.

Varsatorul este zodia umanitarului si sub Soarele in Varsator ni se reaminteste importanta de a ne gandi si la altii si la faptul ca gandurile si actiunile noastre co-creaza viata pe aceasta planeta. Fiecare in parte avem o responsabilitate prin cuvinte, ganduri si actiuni sa modelam o lume mai sigura pentru fiecare planta, animal si persoana. Acesta este mesajul cu care Varsatorul ne va lasa cand se va incheia sezonul sau.

Horoscop special: Iata influenta pentru zodii a sezonului Soarelui in Varsator 2022:

BERBEC
In sezonul Varsatorului, tu vei fi mai social si mult mai implicat cu prietenii tai. Iti vei adanci prieteniile existente si vei face prieteni noi. Multi veti fi activ implicati in grupuri si organizatii profesionale. Este important de stiut ca aceasta implicare in crestere cu altii iti va aduce beneficii directe, dar si altora, e o situatie mutuala ca despre asta este Varsatorul. Stimularea pe care altii o aduc in viata ta te va incuraja sa iti setezi obiective viitoare sau sa iti schimbi in viitor actualele obiective cu unele mai inaltatoare. Este real, prietenia este painea vietii.

TAUR
In sezonul Varsatorului, Soarele se afla in fruntea hartii tale, este singura perioada din an cand se intampla asta. Inseamna ca pentru tine este un timp foarte benefic ! Simbolizeaza ca lumina straluceste direct asupra ta si ca ea te flateaza si te face sa arati excelent in ochii si in relatiile cu sefii, parintii, profesorii sau VIP-urile, chiar daca nu faci nimic iesit din comun. Desigur, aceasta este o binecuvantare de la Univers. Profita de situatie cat dureaza. Aceste 4 saptamani sunt timpul perfect sa avansezi relaxat cu agenda ta sau sa convingi pe altii sa mearga mai departe cu ideile tale. Foloseste oportunitatea !

GEMENI
O influenta incantatoare a sezonului Varsatorului in urmatoarele patru saptamani iti va face viata mai plina de stimuli si entuziasm ! Te vei putea bucura de o schimbare de peisaj. Oriunde vei merge, te vei simti aventuros si diferit si vei invata ceva nou si foarte interesant. In aceeasi perioada de timp, pentru ca tot ai ocazia sa inveti mai mult, ai putea urma un curs sau studia ceva nou si folositor. Vor aparea oportunitati in media, medicina, juridic. Foloseste influenta ca sa iti extinzi experienta in lume. Fa ceva diferit ! Vorbeste cu oameni noi. Invata lucruri noi. Scutura-ti rutina !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Plaja celebră unde primești amendă dacă îți rezervi loc înainte de ora 9. Puțini turiști știu de această regulă
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!