Horoscop special: TREI ZODII care își depăşesc PROVOCĂRILE până la finalul săptămânii

Pe 4 septembrie, Marte intră în semnul Racului, unde va petrece mult timp din cauza retrogradării sale din decembrie.
Alina Costache
04 sept. 2024, 11:25
Horoscop special: TREI ZODII care își depăşesc PROVOCĂRILE până la finalul săptămânii

Horoscop special: Racul guvernează casa, țara de origine și familia, iar în următoarele luni ne vom concentra mai mult pe aceste aspecte. Pe 7 septembrie, Mercur face o cuadratură cu Uranus pentru a treia și ultima dată. Aceasta este predispusă la vești neașteptate, agitație și neliniște. Fii atent dacă ești la drum, deoarece mulți nu vor fi atenți suficient.

Soarele se opune, de asemenea, lui Saturn, așa cum o face în fiecare an, și acesta este un aspect obositor și epuizant. Saturn întârzie și încetinește lucrurile, iar în acest caz, unii vor încerca să denigreze pe alții pentru a se simți mai bine.

Pe 8 septembrie, Mercur reintră în Fecioară pentru a doua oară de la retrogradarea sa, așa că este posibil să fie necesar să reconsiderăm unele idei și evenimente care s-au prezentat între 25 iulie și 15 august, când Mercur a intrat prima dată în Fecioară. Unele semne zodiacale, inclusiv Fecioara, Săgetătorul și Peștii, vor avea mai multe dificultăți în a face față energiilor din această săptămână.

Iată trei zodii care își depășesc provocările până la finalul săptămânii 2-8 septembrie 2024

Horoscop special: Fecioară
Luna Nouă de luni continua să pună accentul pe tine și pe ceea ce speri să realizezi. Te-ai întrebat cum te simți, dragă Fecioară? Perioada poate fi descurajantă, mai ales în probleme legate de muncă. Te poți simți confuz în legătură cu ceva sau cineva ar putea spune ceva neplăcut despre eforturile tale.

Horoscop chinezesc septembrie 2024. Toamna este sezonul în care plantezi idei noi şi culegi roadele mai târziu

Săptămâna pare dificilă și s-ar putea să ai dificultăți, fie pentru că te simți obosit, fie pur și simplu nu ai chef, dar obligațiile te cheamă. Miercuri pare, de asemenea, o zi complicată, și te poți simți confuz, copleșit sau îngrijorat de ceva. Cel mai probabil o relație care te derutează sau te descurajează.

Pe 6 septembrie, mintea ta va fi într-o stare de hiperactivitate, mai ales în ceea ce privește lucrurile ascunse adânc în subconștientul tău. Dacă ești în preajma altora, aceștia ar putea observa o schimbare vizibilă în starea ta de spirit, sau poți începe să te simți nervos sau neconcentrat. S-ar putea să te simți foarte intens și copleșit în legătură cu banii, sau ar putea apărea o problemă legată de sex. Această greutate ar putea persista până în primele ore ale dimineții.

Horoscop special: Săgetător
Luna Nouă în Fecioară ți-a declanșat niste frici. Din moment Luna a intrat în conflict cu semnul tău solar, dragă Săgetător, se pare că există o problemă legată de un partener sau o situație legată de casă, care pare descurajantă. Această persoană revine la vechile obiceiuri? Nu pari impresionat de acțiunile lor.

Perioada pare dificilă în ceea ce privește munca sau chestiunile de acasă. Nu ești în dispoziția de a face față unei alte probleme, dar poate că nu ai de ales. Totuși, lucrurile se pot relaxa pe măsură ce ne apropiem de după-amiază, așa că, înainte și în sus.

Citește și: Horoscop special: TREI ZODII răsuflă ușurate, li se deschid toate ușile până în octombrie

Pe 4 septembrie, se poate repeta situația, dar de data aceasta pari îngrijorat și confuz. Va exista o problemă la locul de muncă în această dimineață, dar s-ar putea să nu fie atât de gravă pe cât crezi. După-amiază, va apărea din nou o problemă cu un partener. Nu lăsa lucrurile să scape de sub control și să spui ceva ce ai putea regreta.

Pe 6 septembrie, problema pare să se fi rezolvat în mare parte, dar pe 6 septembrie, se pare că ceva a scos la suprafață o problemă veche sau o rană veche legată de prieteni sau chiar de o aventură amoroasă. Ai putea medita asupra ei, dar cea mai bună alegere este să o lași să treacă, deoarece trecutul este încheiat, iar tu ai de-a face cu viitorul tău acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a cumpărat de mai multe ori pește de la Lidl: “O să merg cu cântarul la cumpărături și o să plătesc cu bani de Monopoly”
Capital.ro
Răsturnare de situație în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei a spus totul după 17 ani: Așa este!
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Se vor bucura toți românii care au rate la bancă! Anunțul momentului de la BNR
Adevarul
Avram Iancu - anii de umilință ai eroului moților. De ce spunea: „Eu nu-s Iancu, sunt numai umbra lui. Iancu e mort”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Exclusiv: Ema Uta, imaginile momentului. Cu cine a fost surprinsă make-up artistul, în timp ce Bodi în continuare plânge după ea
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Angela Similea a împlinit 78 de ani recent, uitată de toată lumea. Cum arată acum
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Sfinții ce le ajută pe femeile ce își doresc copii! Ziua din luna septembrie ce poate aduce o minune în viața cuplurilor
Capital.ro
Elena Udrea suferă cumplit. Anunțul devastator făcut de Adrian Alexandrov: Știe!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
CNSAS dezvăluie: Peste 200.000 de informatori recrutați de Securitate în ultima decadă a regimului comunist
MediaFlux
Donald TRUMP RECUNOAȘTE acuzațiile FEDERALE! Ce se întâmplă cu CANDIDATURA sa pentru CASA ALBĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...