Horoscop special: TREI ZODII intră într-o eră mai norocoasă în august 2024

Deși luna august prezintă o astrologie provocatoare, va aduce totuși o mulțime de oportunități de a iniția și de a ne încuraja să începem lucruri noi, în special în ceea ce privește următoarele zodii gata să intre într-o eră mai norocoasă.
Alina Costache
05 aug. 2024, 11:33
Horoscop special: TREI ZODII intră într-o eră mai norocoasă în august 2024

Horoscop special: Mercur va sta retrograd pe 5. Aceste tranzite în Fecioară vor avea un impact semnificativ asupra semnelor de Pământ și zodiilor mutabile.

Mercur în Fecioară și Marte în Gemeni se vor cuadra la începutul lunii; deși acest lucru prezintă provocări, descoperiri pot fi atinse dacă ne concentrăm pe obiectivul final. Soarele intră în Fecioară pe data de 22, iar Mercur se află direct pe data de 28. Venus va intra în Balanță pe 29.

Pătratul Mutabil luna aceasta ne poate aduce o perioadă de reflecție și ne poate testa răbdarea. Cu toate acestea, aceste tranzite ne vor ajuta să vedem cum ne putem perfecționa talentele. Saturn în Pești ne-a transformat și ne-a dat prelegeri despre schimbările și obiceiurile pe care trebuie să le abandonăm pentru a evolua.

Citește și: Zodiile care vor avea o toamnă de vis. Nativii vor avea oportunități la fiecare pas

Prin încercare și eroare, ne putem vedea potențialul. Deși va fi frustrant la început, rezultatul va fi ceva pe care îl apreciem atunci când privim înapoi și reflectăm la călătoria noastră.

Horoscop special: Leu
Conjuncția Marte/Uranus din zodia Taur luna trecută ar fi zguduit lucrurile și a adăugat o mulțime de provocări. Cariera și viața ta romantică s-ar putea să fi suferit sau să se fi schimbat drastic în această perioadă, aducând schimbări și surprize neașteptate.

Luna Nouă din această lună în zodia ta pe data de 4 este o energie foarte necesară pentru colectiv. Pentru tine, asta înseamnă noi oportunități de a iniția noi proiecte și de a repara orice relații care au mers prost. Energia vindecătoare este în plină forță cu Mercur care intră în Fecioară creând spațiu pentru ambițiile tale. Poți repara și crea o nouă relație cu tine, deoarece îți vei vedea valoarea.

Zodiac chinezesc august 2024. Tigru are parte de viața la care a visat. Șoboloanul strălucește din plin

Odată ce Mercur retrograd se întoarce la semnul tău pe 14, mai multe oportunități se prezintă pentru viața socială și aspirațiile tale de carieră. Poți simți că te-ai întoarce pe drumul cel bun, îndrăgostit de munca pe care o faci și de oamenii pe care îi întâmpinești în viața ta.

Un timp pentru a te repara, a recupera și a privi înainte în timp ce te întorci pe pași. Luna Plină din 19 va readuce mai multe subiecte de relație, un alt element al acestei povești în curs. Aici, poti elibera și aprecia acei oameni care te-au ajutat să te modelezi cine esti acum. Odată ce Venus intră în Balanță pe 29, acesta va fi un moment excelent pentru a colabora cu colegii pentru a pune în mișcare proiecte fructuoase.

Horoscop special: Vărsător
Semnele fixe au experimentat vârtejul pe care l-a provocat conjuncția Marte și Uranus în iulie. Pe măsură ce ridici piesele, luna aceasta iti oferă câteva schimbări pozitive. Luna îți îmbunătățește energia relațională și evidențiază tipurile de prietenii pe care vrei să le cultivi în viitor.

Luna Nouă în Leu pe 4 va fi o perioadă de socializare și întâlnire cu oameni noi. Acesta poate fi, de asemenea, un bun tranzit pentru a te ajuta să faci conexiuni puternice în școală sau în carieră. Vărsători singuri, veți avea oportunități de a întâlni parteneri romantici care vă pot redefini perspectivele și vă pot ajuta să vă deschideți mai emoțional. Mercur va sta retrograd pe 5, iar acest tranzit va ajuta la trezirea laturii tale imaginative. Așteaptă-te să te simți inspirat acum.

Pe 14, Mercur intră din nou în Leu, dezvăluind mai multe detalii despre relațiile tale existente, dar acesta poate fi și un tranzit fructuos pentru conectarea cu oameni care te ajută să te împingă să-ți atingi obiectivele. Un moment perfect pentru a-ți evolua dinamica comunicării cu prietenii și colegii pentru a primi sprijin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Fosta mare sportivă a României a murit printre străini, fără să mai aibă pe nimeni! Ce s-a întâmplat cu trupul neînsuflețit al acesteia în Germania
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Este cea mia bună veste de la BNR! Sunt vizați românii cu rate la bancă
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Vampire Facelift, tratamentul estetic care face senzație printre vedete
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Amantlâc pe față în showbiz-ul românesc! E iz de scandal! Soția sportivului cu amantă a decis să se răzbune pe spărgătoarea de căsnicii: „Scai obosit”
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
S-a declarat ilegal. Decizie pentru românii care stau la casă. Statul schimbă legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
"A băgat în pământ un suflet nevinovat" - Bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, declarații cutremurătoare
substantial.ro
Proteste la Tel Hashomer după revocarea scutirii militare pentru evreii ultraortodocși
MediaFlux
ÎNCEPE RĂZBOIUL! Atacurile vor fi LANSATE în 24 DE ORE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!