Horoscop special: TREI ZODII vor avea cel mai norocos final de săptămână

Horoscop special: Planeta Mercur guvernează problemele de comunicare, inclusiv ofertele, contractele și acordurile.
Alina Costache
26 iul. 2024, 12:18
Horoscop special: TREI ZODII vor avea cel  mai norocos final de săptămână

Horoscop special: Săptămâna 22-28 iulie se apropie de final și aduce energie profundă pentru a te ajuta să te simți norocos în manifestarea vieții visurilor tale. Poate fi mai distractiv să visezi la viața pe care o faci. Vrei, dar planificarea este cheia pentru ca ea să devină realitatea pe care o iubești. Deși acest lucru ar putea să nu implice pe deplin planuri pe termen lung, poate începe totuși cu pași mici.

Leul înseamnă a fi capabil să ocupe spațiu în lume cu încredere si îndrăzneală de a crede că poți crea cu adevărat orice visezi. Fecioara este puțin diferită, deoarece te poate ajuta să încetinești, să treci prin fazele vindecării și să planifici ceea ce vrei să creezi.

Cele patru zodii care cad în groapa cu noroc, în prima săptămână din august. Vești neașteptate pentru acești nativi

Deși s-ar putea să fie nevoie să îmbrățișezi aceste două energii în viața ta în mod conștient, ele îți vor fi de folos atunci când realizezi că orice este posibil – trebuie doar să faci un plan. Cercetarea te poate ajuta să înțelegi mai bine ce este posibil și cum să continui să mergi mai departe. Niciun vis nu este vreodată imposibil; se rezumă doar la dorința ta de a planifica pentru asta.

Horoscop special: Săgetător
Intrarea Soarelui în Leu de luni îți aduce tot norocul din lume, dragă Săgetător, dar acesta este doar începutul. Soarele guvernează acțiunile externe pe care le faci în viața ta, iar în Leu, totul este despre noi orizonturi, oferte abundente și chiar călătorii de aventură. Acesta este, de asemenea, locul din diagrama ta astrologică pe care îl guvernează planeta ta conducătoare, Jupiter, așa că există o magnitudine suplimentară a norocului care va fi cu adevărat cu tine în fiecare moment, pe măsură ce începi să vezi că poți decide ce viață vei avea. Trăieste.

Soarele în Leu aduce noi începuturi, o renaștere a energiei și chiar curajul de a face ceea ce îți dorești cel mai mult, dar joi, Mercur intră în Fecioară, aducând problemele carierei în prim-plan. Având în vedere că ambele energii sunt prezente în viața ta, probabil că te pregătești pentru o mutare semnificativă în carieră. O schimbare în carieră ar putea chiar să te transforme într-un nomad digital care lucrează pe țărmurile Bali sau să te muți într-unul dintre statele tale de lista pentru un loc de muncă mai bun.

Citește și: Șase zodii se bucură de succes la sfârșitul lunii iulie. Vor excela pe toate planurile

Nu lăsa nimic sau pe nimeni să stea în calea acestui val de oportunități și fă-ți timp pentru a planifica, Săgetător, în loc să crezi că totul va funcționa. Timpul alocat acum pentru a planifica va fi egal cu cantitatea de abundență pe care o creezi mai târziu.

Horoscop special: Leu
Mercur apare puternic în viața ta. Mercur s-a întoarce în Fecioară joi, 25 iulie, pentru a aduce norocul atât de necesar în viața ta, dragă Leu. Fecioara guvernează toate chestiunile legate de finanțe, așa că poti vedea că vin mai mulți bani din cauza schimbărilor la locul de muncă.

Așteapta-te ca ceilalți să te prețuiască și să arate un sentiment ridicat de valoare de sine. La început, aceasta poate fi o trecere în revistă internă a vieții tale, în care îți dai seama brusc de valoarea timpului investit în muncă, timpul tău personal, relațiile tale și chiar acele vise pe care le-ai lăsat să cadă pe margine.

Mercur guvernează problemele de comunicare, inclusiv ofertele, contractele și acordurile. Deoarece Mercur va fi în Fecioară, totul este despre finanțe și despre valoarea ta de sine. Vei dori să păstrezi o minte deschisă cu privire la orice primesti care te avantajează în viitor. Singura avertizare este că Mercur este în pre-umbră și va fi retrograd pe 5 august. A ști cu ce lucrezi este primul pas pentru a face schimbări. Revizuiește-ți viața acum și vei ști ce trebuie făcut pentru a-ți manifesta viața și bogăția pe care le dorești.

Ia decizii acum sau ai suficientă încredere în tine pentru a ști dacă ai nevoie de mai mult timp pentru a decide. Retrogradul nu este ceva de care să te temi, dar ajută la o mai mare claritate, așa că, deși toate acestea sunt vești pozitive pentru finanțele tale și chiar să fii mai încrezător în ceea ce meriți, nu este nici un proces pe care trebuie să te grăbești.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Soluția banală care ține praful la distanță. Funcționează rapid și te ajută să păstrezi curățenia mai mult timp
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Burgeri de milionari în Aeroportul Otopeni. Prețul este uluitor
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un polițist din București a ajuns viral pe internet după ce s-a afișat în fustă mini! Reacția surprinzătoare a colegilor lui: „Mi-au spus că am picioare frumoase”
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Decizie aprobată într-un mare oraș din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!