Horoscop special: Venus retrograd în Leu 22 iulie – 3 septembrie 2023. Urmează 40 zile de profundă transformare

Venus este totul despre frumusețe și despre modul în care dăruim și primim iubirea celorlalți. Dorința pentru obiecte de valoare, succes, răsfăț și exprimare creativă.
Alina Costache
19 iul. 2023, 11:37
Horoscop special: Venus retrograd în Leu 22 iulie – 3 septembrie 2023. Urmează 40 zile de profundă transformare

VENUS RETROGRAD 2023. Venus are o dublă conducere asupra Balanței și Taurului, care guvernează atât relațiile, cât și lumea materială. Venus arată cum se transmite iubirea și ce ne aduce plăcere. Venus este energia armoniei, a abundenței și a lucrurilor frumoase.
Când Venus devine retrograd, există o reevaluare a ceea ce și pe cine prețuim în viața noastră.

Citește și: Horoscop karmic. Zodiile care rămân în pană de bani. Atenţie la karma de superficialitate

Ciclurile retrograde ale lui Venus sunt un moment minunat pentru a examina relațiile romantice și problemele financiare. Când Venus este în Leu, se concentrează asupra nevoii noastre de atenție și de afii în lumina reflectoarelor. Ciclul retrograd al lui Venus este la fiecare 18 luni pentru o perioadă de 40. Mișcarea retrogradă este atunci când o planetă pare să se miște înapoi, dar este mai mult despre energia blocată la nivel extern.

Fiecare Venus retrograd va reveni la același semn la fiecare 8 ani. Aruncă o privire înapoi la Iulie 2015, când Venus era retrograd la începutul Fecioarei și Leului. Teme similare pot reveni în jurul acestui retrograd actual, așa că acordă-i o atenție deosebită. Pe 22 Iulie 2023, Venus devine retrograd în Leu. Cuvintele cheie ale Leului sunt „Eu pot” și este guvernat de Soare. Există un sentiment de sine găsit în a aduce lumină în lume.

Leii cred în puterea de a acționa și de a duce la capăt. Leii prosperă atunci când construiesc un imperiu, bucurându-se și de o viață de lux.

Există, de asemenea, teme legate de intimitate, transformare și resurse împărțite. Lasă ceea ce nu servește să piardă, astfel încât să poată avea loc un nou început după ce Venus se transformă direct.

Citește și: Horoscop amoros. Zodiile ale căror relaţii „se răcesc” în această vară. Nodurile Destinului sunt implacabile!

Cu Venus retrograd în Leu, putem pune la îndoială pasiunea în relațiile actuale. Există, de asemenea, șansa ca prietenii și iubiții din trecut să apară din nou. Acest retrograd ne cere să lămurim ceea ce nune  mai servește și să creștem din lecțiile trecute de dragoste.

Acesta este un moment minunat pentru  introspecție și a-ți recunoaște propriile dorințe. Venus retrograd te întreabă ce te împlinește cu adevărat?
Depinde de tine să te chinui  într-o fundătură sau să mergi înainte cu mândrie și har. Atinge-ți Leul interior și eliberează-te cu putere și curaj. Elimină orice karma veche care te ține pe loc.

În timpul acestui Venus retrograd, este important să renunți la orice achiziție mare sau să începi o nouă relație. Deoarece Venus este planeta frumuseții, se recomandă să amâni orice renovări sau schimbări până când Venus este din nou directă. Ai grijă la tunsori impulsive și la operațiile estetice în această perioadă.

Venus retrograd în Leu ne permite să facem un pas înapoi și să privim imaginea de ansamblu. Creează spațiu pentru descoperirea iubirii de sine și a propriei valori. Iluminează adevărata frumusețe din tine.

Venus retrogradă în Leu ne arată cum să devenim artistul propriei noastre vieți cu încredere și mândrie.

Horoscop: Venus retrograd în Leu
Venus retrograd în Leu va afecta fiecare semn într-un mod diferit. Cu toții avem o hartă natală unică pentru noi, în funcție de locația exactă și ora nașterii.

Semnul Soarelui se ocupă de sine și de locul în lume. Acest tranzit va oferi șansa de a ne revizui valorile, pasiunile și dorințele.

Berbec în timpul lui Venus retrograd în Leu
Modul în care te exprimi și comunici în relații este sub microscop în acest retrograd. Ai grijă să nu faci nicio promisiune pe care să nu o poți respecta. Asigură-te că intențiile tale sunt clare pentru a evita să conduci pe cineva în eroare. Cel mai bine ar fi să te concentrezi pe iubirea de sine în timpul retrogradului lui Venus.

Taur în timpul lui Venus retrograd în Leu
Așteaptă-te ca orice sentimente îngropate cu privier la prieteni și familie să iasă la suprafață în timpul lui Venus retrogradă. Ți se cere să treci peste durerile din trecut și să lași iertarea să ocupe centrul atenției. Amintește-ți, aceasta nu este o slăbiciune. Încearcă să nu fii încăpățânat. Creșterea ta emoțională va spori, precum și un sentiment de stabilitate în relațiile tale reparate.

Gemeni în timpul lui Venus retrograd în Leu
Asigură-te că ai o înțelegere fermă a bunului simț în timpul acestui Venus retrograd. Există ceva jucăuș în energia ta și oamenii observă. O aventură din trecut urmează să își facă apariția, dar rămâi precaut. Doar pentru că ai poftă de stimulare m

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Sebastian Burduja: Producția de energie a României va crește până în 2027
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!