HOROSCOP: Surprinde-ţi iubitul cu o vacanţă de neuitat, în funcţie de zodia lui

Dacă vrei să-i faci iubitului tău o surpriză frumoasă, organizează vacanţa pe care o visează.
Alina Costache
24 iun. 2013, 07:58
HOROSCOP: Surprinde-ţi iubitul cu o vacanţă de neuitat, în funcţie de zodia lui

Rac. Bărbatul Rac este un mare iubitor al senzualităţii. Îi plac locurile liniştite, iar dacă te are pe tine alături să-l răsfeţi, se va simţi ca în Rai. Acesta iubeşte vacanţele la mare, lângă un lac sau râu. Dacă vacanţa ar include masaje şi terapii spa în doi, dar şi servirea micului dejun în cameră, atunci aceasta ar fi alegerea perfectă, scrie eva.ro.

Leu. Aceşti nativii iubesc soarele, marea şi momentele super sexy pe plajă. Organizează o vacanţă la mare, într-o staţiune selectă, şi ai grijă să-ţi alegi cele mai sexy costume de baie, în care să arăţi apetisant.

Fecioară. Iubitul tău din Fecioară adoră vacanţele în care poate descoperi, în care explorează şi intră în contact cu tradiţia, obiceiurile şi culturile vechi. Propune-i să vizitaţi câteva locuri în care frumuseţea de altă dată este foarte bine păstrată şi va fi fericit.

Balanţă. Bărbatul din Balanţă adoră să lenevească, să se relaxeze şi să se bucure de frumuseţe. Pe de altă parte, fiind guvernat de Venus, planeta iubirii, acesta trebuie să-şi satisfacă pofta de senzualitate şi de momente extrem de tandre alături de tine. Ai grijă să fii extrem de sexy, frumoasă şi senzuală.

Citeşte şi Horoscopul iubirii pentru această vară: Care sunt zodiile care îşi vor găsi perechea

Scorpion. Pentru nativul din Scorpion, vacanţele înseamnă mult sex de calitate. Sunt prilejul ideal să vă redescoperiţi, să încercaţi lucruri noi, în locuri noi. Alege un hotel frumos şi elegant, care să vă ofere toate serviciile necesare pentru a vă simţi excelent.

Săgetător. Aventură, adrenalină, mişcare, sport şi experienţe noi. Toate aceste ingrediente sunt obligatorii dacă vrei să-i oferi iubitului tău din Săgetător o vacanţă de neuitat.

Capricorn. Dacă ai rude undeva, departe, la ţară, acolo ar trebui să-l duci pe nativul din Capricorn în vacanţă. Iubeşte tradiţiile, oamenii care le respectă, locurile pitoreşti şi natura.

Vărsător. Bărbatul din Vărsător respinge tot ceea ce este clasic, banal şi plictisitor. O vacanţă într-un loc care este renumit pentru petrecerile incendiare şi evenimentele inedite este alegerea perfectă în cazul lui.

Peşti. Iubitul tău are cu siguranţă o mare pasiune pentru muzică şi artă. Vacanţa ideală pentru el ar trebui să includă un maraton de concerte sau petreceri în aer liber. Însă, firea lui duală are nevoie şi de momente de linişte pentru a se reface, de aceea este necesar să păstrezi cel puţin o zi pe care să o petreceţi în doi, închişi într-o cameră de hotel.

Citeşte şi HOROSCOPUL VERII: Ce îţi rezervă astrele pentru acest sezon

Berbec. Nativul din Berbec are nevoie de senzaţii tari, de aventură şi distracţie la maximum. O vacanţă care să includă toate acestea ar fi ideală pentru el.

Taur. Pentru nativul din Taur, relaxarea în natură într-un cadru de vis este cel mai bun scenariu pentru o vacanţă perfectă. Vrea linişte, frumuseţe, mâncare delicioasă şi condiţii de cazare excelente.

Gemeni. Aventura este alegerea perfectă pentru un bărbat din zodia Gemeni. Este dependent de adrenalină, de mişcare în aer liber, socializare şi distracţie. O vacanţă care îi oferă toate acestea ar fi ideală pentru el.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!