Horoscop Tamara Globa octombrie 2023. Zodiile binecuvântate cu noroc

În această perioadă destul de dificilă, va deveni din ce în ce mai dificil să faci față acelor sarcini care până de curând păreau ușor de îndeplinit.
Alina Costache
25 sept. 2023, 06:10
Horoscop Tamara Globa octombrie 2023. Zodiile binecuvântate cu noroc

Horoscop Tamara Globa octombrie 2023. Luna ne va face pe fiecare dintre noi să ne activăm eforturile la maximum pe toate fronturile, în toate direcțiile și acolo unde interesele noastre sunt cel mai direct afectate. Iată ceea ce indică prognoza astrală pentru a două lună de toamnă a astrologului Tamara Globa.

În acest moment, vom fi deosebit de activi, ne vom strădui să terminăm ceea ce am început mai devreme, să ne eliberăm de toate problemele care interferează cu viața noastră personală sau profesională și să mergem mai departe către noi obiective.

Cum și pentru cine vor decurge lucrurile este o altă chestiune. Cert este că în timpul lunii toată lumea va fi gata pentru rezultate maxime și se va strădui să-și realizeze toate posibilitățile.

Toamna din luna octombrie, pe de o parte, este promițătoare, dar pe de altă parte – o lună oarecum plină de speranță, care pentru unii va deschide o fereastră, dar pentru alții o va închide. Va fi deosebit de dificil să vă dovediți acolo unde se așteaptă o concurență sporită. Condițiile vor fi complicate de ceva sau de cineva și vor apărea noi obstacole.

În această perioadă destul de dificilă, va deveni din ce în ce mai dificil să faci față acelor sarcini care până de curând păreau ușor de îndeplinit.

Horoscop Tamara Globa octombrie 2023 Berbec 

Veți experimenta o perioadă confuză cu cele mai imprevizibile consecințe, rezultate neașteptate și răsturnări de situație. Ceva sau cineva îți va pune bariere artificiale sau naturale în cale. De îndată ce vă confruntați cu o problemă, va apărea alta. În general, deși volatil, octombrie va decurge destul de bine, dacă nu te ține constant pe margine. Ultima săptămână a lunii se conturează a fi deosebit de dificilă. Vă va complica și mai mult situația. Cel mai bine este să renunți la orice inițiativă.

Taurul

În primele două treimi ale lunii, la fel ca celebrul Don Quijote din La Mancha, te vei lupta cu probleme minore care nu au nicio valoare pentru el. Ei doar te vor obliga să pierzi timp prețios cu lucruri inutile. Pregătește-te pentru noroc timp de zece zile din octombrie. Atunci totul va fi de partea ta, veți putea prelua sarcini de orice complexitate pe care să le finalizaţi fără probleme.

Zodiac chinezesc octombrie 2023. Vești bune pentru nativii care așteaptă bani. Ce avertisment au Înţelepţii Orientului pentru zodii
Atrenţie şi la viaţa personală. Totul se poate schimba – atât opinia dvs., cât și circumstanțele sau unele condiții.

Gemenii 

Dacă recent ceva din viața ta nu a mers conform planului, trebuie să-ți schimbi gândirea, să începi să acționezi diferit și să abordezi problemele dintr-un unghi diferit. Octombrie este foarte potrivită pentru reprezentanții afacerisştoi ai zodiei. Multe dintre lucrurile pe care le întreprind se vor dovedi a fi de succes.  Trebuie să vă faceți griji, în munca dv. la „colțurile ascuțite” care trebuie evitate. Încercați să nu intrați în conflicte cu colegii, iar în eventualitatea în care se găsește unul, indiferent care ar fi problema, nu merită să escaladați situația la extrem, sfătuiește Tamara Globa.

Rac

Va trebui să profitați la maximum de toate oportunitățile minime care vi se vor oferi în prima jumătate a lunii și nu ar trebui să contați pe mai mult. Condițiile neatractive din această perioadă se vor complica și mai mult de proasta dispoziție a acelor reprezentanți ai zodiei, pentru care trecerea de la vară la iarnă le afectează adesea starea generală. Din 20 a lunii, totul va începe să devină mult mai ușor, ceva te va ajuta să te înveselești și să devii mai activ.

Cei care încă caută dragostea, în octombrie este mai bine să conteze pe o întâlnire reală decât să spere la o căutare reușită în spațiul virtual. Contactul personal le va aduce noroc.

Horoscop Tamara Globa octombrie 2023 Leu 

Calitățile tale de conducere, vitalitatea și determinarea îți vor fi de mare folos în octombrie. Ai multă muncă grea în față pentru a obține rezultatele dorite. Cea mai bună perioadă pentru ceva nou, pentru orice demers nou, este prima jumătate a lunii. Succesul incontestabil în acest moment va fi obținut de cei care trăiesc din creativitate și artă, politicieni și personalități publice. Cu siguranță vor avea noroc.

Fecioara

Ceea ce nu ar trebui să faci în octombrie este să te grăbești și să-ți asumi prea multe obligații, mai ales în intervalul până la a treia decadă a lunii. Se apropie un moment destul de dificil și este important să vă monitorizați sănătatea, precum și sarcinile pe care le asumați. Nu poți câștiga bani din orice, amintește-ți asta!

Care sunt zodiile care știu mereu totul. Nativii cu cea mai bună intuiție din întreg zodiacul. Niciodată nu vei putea să îi păcălești

Consolidează-ți relațiile oriunde ai un interes, mai ales la locul de muncă, evită situațiile ambigue, nu lua parte într-un conflict de muncă. Nu uitați de cei apropiați, gândiți-vă la ei și la problemele lor. De asemenea, păstrați legătura cu cei care v-au ajutat în trecut. Ingratitudinea este o calitate proastă, la fel ca și a nu veni la timp în ajutorul unui prieten sau al fostului partener. Demonstrează că nu ești unul dintre acei oameni care uită binele!

Balanta 

Pentru reprezentanții activi ai zodiei, octombrie este aproape ultima șansă a anului de a se arăta în cea mai bună lumină și de a obține maximul pentru ei înșiși. Prima și a doua decadă a lunii vă vor permite să luați sarcina utilă maximă. În acest moment, ar trebui să renunți la tot ce este nesemnificativ.  Concentrează-te complet și complet pe ceea ce este cel mai important pentru tine, începe proiecte promițătoare, rezolvă acele probleme care sunt importante, dar mai devreme și din anumite motive au fost amânate. Luați-vă șansa! În viitor, îți vei mulțumi doar că nu ai fost prea leneș, dar ai profitat la maximum și ai dat dovadă de inițiativă.

Horoscop Tamara Globa octombrie 2023 Scorpionul 

Rezolvă-ți problemele cu răbdare până în a treia decadă a lunii. Excludeți toate riscurile în această perioadă, în special cele legate de investițiile financiare. În viitor, cei care sunt angajați în afaceri vor putea deveni mai activi și vor da dovadă de inițiativă în toate problemele.

În octombrie, vă puteți începe (reînnoi) activitatea politică, puteți conduce o campanie activă. Vremea este potrivită și pentru activități sociale. Simțiți-vă liber să faceți achiziții mari, dar pentru uz personal. Poți investi într-o afacere, dar doar cu o participație la capital. Scorpionii singuri își caută cel mai bine partenerul în spațiu real, în locurile pe care le frecventează.

Săgetător

Nu este nevoie să aștepți ceva deosebit în octombrie, dar, cu activitatea necesară, cu siguranță vei înregistra luna de toamnă ca un atu, pentru că vei atinge obiectivele pentru care te vei strădui. Prima jumătate a lunii devine cea mai promițătoare perioadă pentru tine.

 

A doua jumătate nu este potrivită pentru întreprinderi, ci pentru netezirea lucrurilor care au fost deja începute, rezolvând problemele actuale mai degrabă decât pe termen lung.

Capricornul  

Abia în a treia decadă a lunii vei putea obține tot ceea ce îți dorești și pentru care te străduiești. Atunci se va deschide calea spre succes.

Viața personală a reprezentanților familiei acestui semn de pământ se poate opri la un moment dat, relațiile se vor încălzi, înțelegerea reciprocă va dispărea. Motivul este banal și binecunoscut – pur și simplu nu ești la nivelul partenerului tău și al intereselor sale, iar perioada de toamnă cu starea ei instabilă nu va face decât să exacerbeze pretențiile tale acumulate de mult timp.

Rupe-te de normă, fii imaginativ, folosește gândirea ieșită din cutie pentru a obține mai mult. Dacă vă păstrați opiniile și acționați în mod vechi, nu veți putea realiza nimic semnificativ!

Horoscop Tamara Globa octombrie 2023 Vărsător 

Calea spre succes și spre propria ta bunăstare ține în întregime de conștiința ta, sau mai degrabă de lipsa ta de a te clinti, de a te descurca cu toată responsabilitatea. Starea leneșă în care îți petreci cea mai mare parte a vieții este cea mai mare problemă a ta. În octombrie, și mai ales în prima sa jumătate, totul va fi de partea ta, nimeni și nimic nu va interfera cu lucrurile pe care le faci. Norocul va fi de partea ta în acest moment, dar dacă vei aborda problemele necesare și lucrurile care îți vor aduce bani depinde doar de tine.

Peşte 

Luna octombrie nu va aduce claritate cu privire la viitor. Aproape toată perioada, vei fi în întuneric și nu vei fi conștient de exact unde poți străluci, ce să faci și de unde să începi.

Cel mai important lucru este să nu faci prostii și să nu faci pași pripiți care vor duce la consecințe nedorite și vor înrăutăți situația.

Acționați cu înțelepciune și așteptați un scenariu mai favorabil care este așteptat spre ultima săptămână a lunii. Atunci lucrurile vor începe să se clarifice, condițiile vor începe să se schimbe.

Cel mai mare succes lucru îl pot obține cei care nu desfășoară o activitate comercială, dar una care nu asigură venituri financiare directe.

În această lună de tranziție, politicienii și personalitățile publice, precum și cei care prestează servicii de mediere, vor putea să-şi dovedească valoarea, scrie jenata.blitz.bg

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Scandal în lumea manelelor. S-au aruncat cuvinte grele și a fost necesară intervenția polițiștilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Rusia desfășoară noi exerciții cu lansatoare mobile de rachete nucleare Yars
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!