Horoscop Tamara Globa. Zodiile cu noroc triplu până la finalul anului. Jackpot financiar, în amor şi în carieră pentru cei cu aură divină

Vara a început și odată cu ea la început o serie de schimbări pozitive incredibile. Norocul va dura în a doua jumătate a anului 2024 pentru aceste semne zodiacale.
Irina Dumitrescu
20 iul. 2024, 02:22
Horoscop Tamara Globa. Zodiile cu noroc triplu până la finalul anului. Jackpot financiar, în amor şi în carieră pentru cei cu aură divină

Horoscop Tamara Globa. Astrologii sunt de acord ca iulie pentru majoritatea zodiilor va acoperi toate aspectele negative ale ultimelor luni din prima jumatate a anului 2024. Potrivit datelor prezentate de Tamara Globa, exista un singur semn astral pentru care totul va fi nu va fi doar alb, ci va fi alb ca zăpada tot anul. Norocul lui va începe în orice zi a kuniiși va dura în a doua jumătate a anului. În noapte dintre ani, ar putea primi chiar un supliment de energie pozitivă.

Horoscop Tamara Globa Taur

Astrologa explică că acest lucru se datorează tranziției lui Jupiter în zodia Taur. Tamara Globa notează că această planetă aduce succes, fericire și prosperitate. Reprezentanții singuri ai acestui semn zodiacal vor avea noroc în dragoste și vor întâlni persoane cu care pot stabili o legătură puternică. Persoanele Taur cu o familie vor putea să-și armonizeze relațiile cu ceilalți membri ai familiilor și să rezolve conflicte de lungă durată.

Taurul îşi va crea oportunități semnificative privind situația financiară. Banii vor rămâne literalmente la ei, asta însemnă că ar putea câștiga la loterie, ar putea primi bonusuri neașteptate sau cadouri scumpe. De asemenea, vor putea plăti vechile datorii.

Noile proiecte ale Taurului vor avea, de asemenea, un mare succes. Tot ce trebuie să faci este să-ți asculți intuiția și să acționezi și să nu aștepți ca un dar de la soartă să zboare direct în mâinile tale.

Sfat Tamara Globa: Arată tact și atenție partenerului tău. Atunci nici eventualele probleme la locul de muncă nu vor putea umbri fericirea din viața personală.

Horoscop Pavel Globa vara 2024. Flux de numerar în iunie, zodia aflată la intersecția constelațiilor norocoase

Horoscop Tamara Globa. Există şi alte zodii care vor avea noroc, mai ales în dragoste, chiar dacă nu aşa ravisant ca Taurul. elebra astrologă  a dezvăluit secrete destinului pentru Berbec, Fecioară și Pești, prezicându-se un iulie strălucitor și fericit.

Berbec

Pentru Berbec, sfârşitul lunii iulie va fi perioada în care cele mai sălbatice vise ale tale devin realitate! Vă așteaptă schimbări fericite care vă vor ajuta să vă realizați toate planurile și să atingeți cote fără precedent.

Sfatul Tamarei Globa: Fii deschis la opiniile celorlalti si evita conflictele. Acest lucru vă va ajuta să vă eliberați armonios potențialul.

Horoscop Pavel şi Tamara Globa 2024. Ce zodii se vor îmbogăţi în curând, cine îşi pierde jobul, cine simte fluturi în stomac. O singură zodie primeşte „sărutul lui Dumnezeu”

 

Fecioara

În iulie, Fecioarele vor simți nevoia să-și exprime sentimentele și gândurile celor dragi.

• Sfatul Tamarei Globa: Reține-ți izbucnirile de furie, deoarece în iulie este posibil ca emoțiile tale să nu fie percepute de ceilalți așa cum ți-ai dori. Faceți sport sau un hobby preferat pentru a scăpa de negativitatea acumulată.

Peşti

Pentru Pești, iulie va fi o lună a armoniei în relațiile cu familia. Iulie va aduce o stare romantică. Peștii singuri vor găsi sufletul pereche și chiar și certurile cu șeful tău te vor ajuta să găsești circumstanțe de viață mai bune.

• Sfatul dat de Tamara Globa tuturor: Fii deschis la schimbare pozitivă și bucură-te de viață!

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'