Horoscop TAROT 27 februarie – 3 martie 2024. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Iata care este mesajul saptamanii 27 februarie -3 martie 2024 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot :
Mircea Filipescu
27 feb. 2024, 07:29
Horoscop TAROT 27 februarie - 3 martie 2024. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii
Horoscop TAROT ZILNIC vineri 9 februarie 2024. Steaua îți luminează viața și aduce speranță în suflet

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 26 februarie -3 martie 2024 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot :

Horoscop TAROT. BERBEC
10 de spade

Stii ce oameni din viata ta trebuie sa eviti si realizezi care oameni sunt prietenii tai adevarati si cei care sunt falsi. Este bine sa-i lasi pe oameni sa ti se arate fara a-ti putea acoperi abilitatile de zi cu zi.

DOUĂ planete intră în INIMA Soarelui. 10 zodii care se bucură de cel mai spectaculos CAZIMI între 27 și 29 februarie 2024

Horoscop TAROT. TAUR
8 de bate

Aceasta carte are multe intelesuri. Iti poate aduce la lumina frustrarea, oboseala si poate fi mesajul ca ai nevoie de si mai multa rabdare. Sau poate ca ai facut tot ce a depins de tine, iar acum astepti actiunea celorlalte persoane implicate. Mesajul este sa nu fortezi lucrurile. Lasa-le sa se intample. Daca ai facut tot ce a depins de tine, acum asteapta!

Horoscop TAROT. GEMENI
 2 de spade

Acesta carte simbolizeaza dificultatea in decizii, cantarirea optiunilor, un impas, evitarea.  2 de spade intruchipeaza o femeie intr-o roba alba, care tine incrucisat, la piept, doua spade. Este legata la ochi, pentru a ne transmite confuzia in legatura cu problemele si solutiile pentru acestea. Poate ca nici nu vede informatiile relevante care ar ajuta-o in luarea unei decizii clare. Spadele pe care le tine in mana sunt intr-un echilibrul perfect, sugerand faptul ca isi cantareste foarte bine gandurile si optiunile.

In spatele femeii este o apa cu insule pietroase. Apa reprezinta emotiile, iar insulele reprezinta obstacolele din drumul sau si sugereaza ca deciziile pe care trebuie sa le ia nu sunt chiar floare la ureche. Luna aflata in crestere de pe cer simbolizeaza faptul ca femeia trebuie sa aiba incredere in propria intuitie pentru a lua cea mai buna decizie.

Horoscop TAROT. RAC
Imparatul

Aceasta carte arata dominatia mintii asupra inimii. Cateodata nu este de bun augur, insa uneori este necesara. Este hotararea care trebuie luata atunci cand apare aceasta carte. Cand alegerile sunt greu de facut si trebuie sa-ti pastrezi concentrarea. Aceasta carte iti transmite ca trebuie sa ai incredere ca autocontrolul si concentrarea iti vor aduce raspunsul corect. Mergi inainte si fa ceea ce este mai bine pentru tine. Daca te poti stapani pe tine, atunci poti stapani o lume.

De asemenea, cartea poate fi imaginea unui barbat in varsta din viata ta. Poate un coleg, poate tatal sau o figura pe care o asociezi tatalui. Poate ca este o persoana de care esti interesata din punct de vedere romantic. Daca DA, nu-l scoate din carti, doar pentru ca este batran. Poate simti ca acest om conduce cu o mana de fier. Poate fi frustrant cateodata, insa el incearca sa te ajute. El vrea sa vezi regulile care vor aranja totul, sa realizezi ca fara o structura logica nu poti tine sub control emotiile si dorintele puternice.

Horoscop TAROT. LEU
Moartea, inversata

Moartea in starea sa inversata este o carte atat de grozava si simbolizeaza renasterea si miscarea. Zilele de stagnare s-au terminat pentru tine. Ai facut tot ce ai putut cu orice te-a impiedicat sa realizezi ceea ce iti doresti, iar in aceasta saptamana ai ajuns sa intelegi ca este timpul sa tragi mai departe.

Horoscop bani şi succes. Doar unele zodii înfrâng ghinionul şi au noroc pe toate planurile

Horoscop TAROT. FECIOARA
5 de cupe

Nu este usor sa fii in dezacord cu cineva cu care iti imparti sentimentele. Astazi poate fi greu pentru sufletul tau si poate fi necesar sa faci un pas inapoi pentru a lasa spatiu altei persoane. O mica distanta poate ajuta pe cineva sa-si dea seama ce a facut, fara a fi nevoie sa fii vocea lui de ratiune.

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!