Horoscop TAROT lunar aprilie 2022. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Luna aprilie 2022 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.
Alina Costache
01 apr. 2022, 07:33
Horoscop TAROT lunar aprilie 2022. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar aprilie 2022. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop WEEKEND 1-3 aprilie 2022. Weekend cu Luna noua in Berbec, se aprinde scanteia unor provocari mai vechi
Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna aprilie 2022 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar aprilie 2022 pentru BERBEC
3 de spade, 8 de cupe, Puterea

Este luna iubirii, iar relatia ta amoroasa este pe cale sa infloreasca. Daca esti singur, vezi daca nu cumva cineva din cercul tau de prieteni, nu vrea mai mult decat o simpla amicitie. Poate iesi ceva frumos de aici. Daca ai trait pana acum cu sentimentul ca nu meriti ceva, gata, ajunge! Meriti mai mult si vei primi mai mult, in momentul in care renunti la energia paguboasa care te tine pe loc.

Horoscop tarot luna aprilie 2022 pentru TAUR
6 de pentagrame, 10 de bate, Nebunul

Mai putin inseamna mai mult in aceasta lume. Nu te da peste cap in proiecte profesionale. Nu te inhama la ce nu poti trage. Da-ti voie sa te mai ocupi si de viata personala. Un nou inceput se arata in viata ta amoroasa. Succes!

Zodia ocrotită de Divinitate în 2022. Va fi ocolită de probleme până la finalul anului
Horoscop tarot lunar aprilie 2022 pentru GEMENI
Justitia, Regina de bate, Cavalerul de cupe

O veche rana iese la lumina si iti aminteste ca a venit vremea sa iti primesti rasplata pentru niste cuvinte pe care cineva ti le-a spus candva. Te simti razbunat si impacat cumva cu ideea ca de-acum ai tot drumul inainte. Atentie, incearca sa nu rasucesti cutitul in rana celuilalt! Inchide subiectul pentru totdeauna si mergi fara sa te mai uiti inapoi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop TAROT pentru Luna noua in Berbec. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Cine primeste marele DA de la Univers?
TAROT pentru Luna noua in Berbec. Luna aprilie debuteaza cu o Luna Noua in Berbec, pe 1 aprilie 2022. Este prima Luna noua dupa inceputul noului an astrologic. Este in prima zodie a horoscopului, in Berbec, acolo unde sunt in acest moment atat Soarele, cat si Mercur si Chiron.

Horoscop Urania aprilie 2022. Zodia care va avea totul pe tavă în această primăvară
Luna noua in Berbec – semnificatii
Luna noua din Berbec este despre noi inceputuri, despre actiuni rapide si imediate. Primesti un mesaj pozitiv in legatura cu ceva ce urmeaza sa se petreaca in viata ta. Primesti este un mare „DA” primit de la Univers. Fii ancorat cu visurile tale, crede in ele si fa tot ce-ti este in putere pentru a le pune in practica. Poate ca mai e mult pana le vei putea indeplini, insa trebuie sa faci ceva in acest sens. Ai nevoie de hotarare, de curaj, de motivatie. Iar Berbecul iti poate da aceasta stare. Nu e nevoie sa fii exagerat de precaut. Berbecului ii place sa se arunce cu capul inainte apoi sa ajusteze pe parcurs. Nu renunta, indiferent cat de greu iti poate fi drumul. Fa tot ce depinde de tine si fii bucuros in legatura cu acest efort. Fa-ti planuri pentru timp lung si mediu.

Berbecul este primul semn al zodiacului, iar Luna noua in Berbec este una dintre cele 12 sau 13 Luni noi ale unui an. Luna noua in Berbec este un bun prilej sa pornesti pe un drum. Dar sa fii angajat in ceea de faci.

Iata mesajul cartilor de tarot pentru Luna noua in Berbec pentru fiecare zodie in parte.
BERBEC
E nevoie de ajustari

Gandeste-te la tine ca la un vapor care a fost incarcat si incarcat, si incarcat, saptamani in sir. Nu-i de mirare ca nu mai plutesti la suprafata si ca te simti coplesit. Ti s-a depasit limita incarcaturii si e nevoie de cateva ajustari. Fii cinstit cu tine insuti si recunoaste cat de toxica este situatia in care te afli. Cartea aceasta vine sa-ti transmita mesajul ca poti obtine ceea ce-ti doresti daca schimbi ceva. Este vremea sa renunti la unele obiceiuri, oameni, solicitari, pentru a te elibera.

Semnificatii suplimentare: nu te afli in echilibru si poti avea probleme. Ceva nou si incantator te asteapta. Ai incredere ca poti merge mai departe cu usurinta daca faci cateva schimbari.

TAUR
Nu lasa trecutul sa te tina pe loc

Indiferent de situatia prin care treci acum, indiferent de intrebarile pe care ti le pui, este posibil ca unele credinte din trecut sa fie piedica in drumul tau spre viitor. Te simti blocat? Aceasta carte este semnul ca ceva din trecut te sufoca, este chiar toxic, si iti trimite mesajul ca este timpul sa actionezi ca sa tai atasamentele. Fa acele schimbari care sa-ti aduca linistea si siguranta.

GEMENI
Iesi din zona de confort

Aceasta carte iti transmite mesajul ca a venit timpul sa lasi trecutul in urma pentru a te putea indrepta in directia corecta. Daca vrei sa fii fericit si implinit, indrazneste sa faci ceva diferit. Iesi din zona de confort. Cand iti vei face curajul sa actionezi, ai sansa sa intrebi: „De ce am asteptat atat de mult?!”

Semnificatii suplimentare: te indrepti spre ceva care pare destinul tau, nu te mai intreba obsesiv despre ceva sau cineva, fii pe picioarele tale, vei reusi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!