Horoscop tarot lunar iulie 2024. Venituri suplimentare pentru TAUR, proiecte importante pentru FECIOARĂ

Cărțile de tarot au fost utilizate din timpuri străvechi pentru a descifra mesajele divine și a aduce claritate în viețile noastre. Tarotul este compus din două tipuri de cărți: Arcana Majoră și Arcana Minoră. Arcana Majoră conține 22 de cărți, iar Arcana Minoră are 56 de cărți, totalizând 78 de cărți sacre menite să dezvăluie adevărurile divine.
Filip Stan
06 iul. 2024, 08:24
Horoscop tarot lunar iulie 2024. Venituri suplimentare pentru TAUR, proiecte importante pentru FECIOARĂ
Horoscop tarot lunar iulie 2024. Venituri suplimentare pentru TAUR, proiecte importante pentru FECIOARĂ

Horoscop tarot lunar iulie 2024. Cărțile din Arcana Majoră nu sunt asociate cu nicio culoare specifică și reflectă aspectele majore ale vieții noastre cotidiene. Aceste cărți ascund lecții profunde, schimbări semnificative și etapele esențiale ale dezvoltării spirituale umane. Arcana Minoră este formată din 56 de cărți care ilustrează evenimentele zilnice și sunt împărțite în patru culori: bâte, cupe, spade și pentagrame. Fiecare culoare are 14 cărți, de la As la Rege:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Citește și: Mesajul zilei de sâmbătă 6 iulie 2024 pentru zodii de la Fecioara Maria. Protecţie pentru BERBEC, energie vindecătoare pentru LEU

Luna iulie 2024 promite să fie una bogată în evenimente și revelații pentru toate zodiile. Specialiștii în tarot ne dezvăluie mesajele mistice pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC

Cavaler de pentagrame, Regina de cupe, Imparateasa

Dupa o perioada de stres cauzata de o starea de sanatate precara a cuiva din familie (parinti/bunici) simti nevoia de mai multa liniste si relaxare in viata ta. Te concentrezi mai mult pe starea ta de bine, pe nevoile sufletului tau. Incepi sa pui mai multe limite celor care se folosesc de bunatatea ta. In plan profesional, se anunta un proiect nou cu sanse mari de succes. Preia initiativa si bucura-te de ceea ce urmeaza.

TAUR

4 de spade, 8 de cupe, 5 de pentagrame

Dupa o perioada in care totul a fost fragmentat, nimic nu ti s-a legat, vine o perioada in care vrei mai multa liniste. Te concentrezi pe dezvoltarea personala, pe suplimentarea veniturilor din activitati care iti aduc implinirea sufletului. In dragoste, urmaresti implinirea emotionala si armonia in doi. Daca esti singur, hotaraste ce anume vrei cu adevarat si pleaca in implinirea visului.

GEMENI

9 de cupe, Marele preot (Hierofantul), Cavaler de cupe

O dorinta veche de a ta este pe cale sa se contureze in realitate. Bucura-te de ceea ce-ti aduce viata, indiferent de provocarile care mai apar in cale. Veniturile se anunta satisfacataore, dar incearca sa nu cheltui excesiv. In dragoste pot aparea schimbari, dar incearca sa nu te indepartezi prea mult de partenerul de cuplu. Iar daca esti singur, concentreaza-te mai mult pe pastrarea calmului. Energia ta poate respinge oamenii care incearca sa te curteze.

RAC

6 de bate, Regina de pentagrame, Spanzuratul

Pentrua pastra armonia in viata ta sentimentala este nevoie de cateva sacrificii. Poate ca trebuie sa petreci mai mult timp acasa, in defavoarea proiectelor de natura profesionala. Chiar daca esti tentat sa crezi vei pierde bani, in realitate, linistea de acasa iti va creste productivitatea. Rearanjeaza-ti agenda, echlibreaza timpul liber dedicat casei, familiei, prietenilor, odihnei, distractiei, cu cel petrecut la birou si vei vedea impactul asupra tuturor.

Citește și: Horoscop rune 6 iulie 2024. MANNAZ aduce false succese, JERA vine cu vibe pozitiv, GEBO cu alianţe

LEU

Valetul de cupe, Magicianul, Rege de Cupe

Concentreaza-te mai mult pe zona de bani si de parteneriate a vietii tale. Este foarte important sa intelegi ca trebuie sa fii atent la detalii, sa fii mai responsabil cand actionezi. Tie iti plac aventura si esti dornis ca incerci de toate, insa sunt momente in care nu e nevoie decat de putina stabilitate si asezare a prioritatilor. Nu lua nicio hotarare pana cand nu ai analizat temeinic toate perspectivele respectivei situatii.

FECIOARA

Spanzuratul, Imparatul, Puterea

Ai facut o multime de sacrificii in ultima vreme si altele vor veni in continuare. Vestea buna este ca vei putea sa mentii armonia pe care ti-o doresti si care iti aduce implinirea sufleteasca. Comunicarea poate fi la nivel inalt daca esti mai intai sincer cu tine insuti, apoi cu restul lumii. Se anunta cateva calatorii care sa te relaxeze, dar si niste proiecte care sa ridice putin stacheta veniturilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Ce să adaugi peste carnea de pui la cuptor ca să-i dai un gust de neuitat. Ingredientul care îi oferă o savoare de excepție
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Polițiștii, acuzați că au dat doar avertismente șoferilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță 11 zile de mega-caniculă și risc uriaș de radiații în România. Ce se întâmplă în București
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Finalizarea heliportului din Târgu Jiu întârziată de trei ani
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!