Horoscop toamnă 2024. Probleme de sănătate pentru TAUR, schimbări radicale pentru RAC

Iată ce au pregătit astrele pentru toamna acestui an pentru nativii din zodia. Dacă unii au parte de noroc şi protecţie divină, alţii trebuie să fie atenţi atât la sănătate, cât şi la relaţiile profesionale sau de prietenie.
Filip Stan
07 sept. 2024, 15:46
Horoscop toamnă 2024. Probleme de sănătate pentru TAUR, schimbări radicale pentru RAC
Horoscop toamnă 2024. Probleme de sănătate pentru TAUR, schimbări radicale pentru RAC

Horoscop toamnă 2024. Iată ce trebuie să știi pentru următoarele trei luni, conform thecut.com:

Berbec

Independența te motivează cel mai mult, dar în această toamnă gândește-te să te deschizi către cineva special. Romantismul, prieteniile și chiar colaborările profesionale pot fi îmbunătățite în săptămânile următoare, datorită mișcării soarelui prin Balanță, amplificată de o eclipsă solară puternică pe 2 octombrie. Gândește-te cum poți transforma fiecare conexiune într-o situație de tip „win-win”.

Taur

Eclipsa solară din Balanță de pe 2 octombrie îți afectează sectorul din astrogramă asociat cu sănătatea și te face să jonglezi cu mai multe decât poți gestiona. Abia dacă mai ai timp să te relaxezi. Fiind semn de pământ, stabilitatea și echilibrul sunt esențiale pentru tine, așa că poate ar fi bine să refuzi câteva invitații.

Citeşte şi: Călătoria FOCOSULUI MARTE prin Rac și Leu până pe 18 aprilie 2025. Montagne-russe de emoții și întorsături neașteptate. Ce aventuri sălbatice ne așteaptă

Gemeni

După o scurtă perioadă de liniște, noua serie de eclipse pe axa Fecioară-Pești te readuce în prim-plan! Bucură-te de acest val de energie. Spune „Da!” la o ieșire după muncă, reconectează-te cu un vechi prieten și chiar discută cu colegii la birou. Nu fi surprins dacă toate aceste interacțiuni vor aprinde o nouă poveste de dragoste.

Rac

Următoarele săptămâni aduc schimbări, mai ales în jurul casei și a familiei. Eclipsa solară în Balanță e responsabilă pentru asta! Ai trecut printr-o dramă cu un membru al familiei, un coleg de cameră sau chiar propriii copii? Te-a făcut să îți amintești de situații provocatoare din trecut? Acum este momentul ideal să o rezolvi direct!

Leu

Este o perioadă excelentă pentru diverse activități. Totuși, ține cont că Pluto va reveni în Vărsător, energizând sectorul tău de relații serioase, iar toată lumea va dori să te atragă în vieţile lor. Deși poate fi distractiv să te implici puțin, ai grijă să nu te lași prea prins.

Fecioară

În următoarele luni, planetele vor activa sectorul tău financiar, oferindu-ți noi oportunități de a-ți gestiona resursele. Te simți cel mai stabil atunci când ai un plan bine pus la punct! Și mai bine, seria de eclipse care urmează te va invita să visezi mai măreț și mai curajos decât oricând.

Citeşte şi: Topul celor mai bune iubite din zodiac. Femeia pe care trebuie s-o cucerești dacă vrei să ai parte de romantism, liniște și pace

Balanță

Echinocţiul de toamnă, care îți declanșează sezonul aniversar, echilibrează cerul cu părți egale de zi și noapte — un simbol al armoniei și reînnoirii. Pentru tine, este un moment de reflecție asupra noilor începuturi și a creșterii personale. Poate ar trebui să îți stabilești intenții inspirate pentru următorul tău an? Reflectează profund asupra dorințelor tale și fă un plan pentru a le urmări.

Scorpion

A înfrunta adevărul poate fi dureros — de aceea mulți oameni trăiesc într-o stare constantă de negare. În următoarele săptămâni, mai ales pe măsură ce sezonul eclipselor se desfășoară, asigură-te că ești mai blând cu tine însuți. Fie că ai nevoie de timp pentru tine sau de un umăr pe care să plângi, oferă-ți permisiunea de a trece prin emoții cu curiozitate și compasiune.

Săgetător

A trecut ceva timp de când eclipsele te-au afectat atât de profund, dar — în septembrie — activarea puternică pe axa Fecioară-Pești te va inspira să-ți întinzi aripile și să zbori. Fie că începi un podcast sau te implici într-o campanie prezidențială, vei fi încurajat să explorezi modalități prin care să fii auzit și să inspiri o schimbare pozitivă reală.

Capricorn

Planetele activează sectorul tău asociat cu cariera, succesul și construirea unui viitor solid, așa că este momentul perfect să faci câțiva pași îndrăzneți pentru a-ți modela viitorul. Poți să împingi puțin mai tare? Merită, pentru că în următoarele săptămâni, oamenii care iau decizii îți vor observa talentele, iar eforturile tale ar putea fi recunoscute în mod semnificativ.

Vărsător

Ai muncit din greu în ultimul an, iar acum eforturile tale primesc recunoașterea meritată. Următoarele săptămâni sunt și despre începuturi noi, deoarece Pluto, planeta transformării, se instalează în semnul tău. Așadar, ce urmează? Poate ești gata să încerci un nou hobby, să călătorești într-un loc nou sau să-ți reinventezi complet viața.

Pești

Vei începe să experimentezi multe impulsuri intuitive și semnale psihice, pe măsură ce o serie de eclipse începe în semnul tău în septembrie. Simți nevoia de a încetini și de a reflecta, iar acest sezon este un moment fantastic pentru creștere personală și vindecare. Aprofundează introspecția, înfruntă vechile frici și eliberează-te de ceea ce (sau cine) nu-ți mai este de folos.

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Șase zodii care vor trăi 3 luni de poveste. Bogăție, fericire și zile perfecte le așteaptă
Capital.ro
E doliu naţional! Am mai pierdut o legendă: A fost un colos al istoriei noastre
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
Adevarul
Ce limbă vorbeau românii în Evul Mediu. Cum își spuneau în vremea lui Ștefan cel Mare și de unde vine numele lor
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Ce se întâmplă cu carnea când este gătită. Procesul a rămas o enigmă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Roxana l-a lăsat din nou pe Salam?! Îşi strigă durerea, în faţa tuturor: 'Cât rău mi-ai făcut...
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Șoc istoric în Ungaria. Se vinde țara. Ce se întâmplă la granițele României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Giorgia Meloni reafirmă sprijinul Italiei pentru Ucraina în contextul războiului cu Rusia
MediaFlux
VICTORIE pentru DONALD TRUMP. Când se va pronunța SENTINȚA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...