Horoscop: Trei zodii ale căror relaţii se vor destrăma în această săptămână

În aceste zile, este un tranzit astrologic care scoate la iveală ceea ce considerăm a fi prioritățile noastre. Cum este afectată fiecare zodie.
Alina Costache
15 nov. 2021, 21:09
Horoscop: Trei zodii ale căror relaţii se vor destrăma în această săptămână
Horoscop:

Odată ce prioritățile noastre sunt stabilite și partenerul/a de viață le ia la cunoștință, are loc o analiză atentă asupra relației, descoperind punctele slabe, diferențele și factorii care ar putea duce la despărțire.

Zodiacul egiptean. Afla ce zodie esti si ce-ti rezerva viitorul! Vei fi uimit de acuratetea acestui horoscop
Acest tranzit aduce cu el resentimente și pretenții. Dacă cererile nu sunt îndeplinite, are loc despărțirea. Relațiile necesită răbdare, încredere și înțelegere pentru a putea rezista. Dar, acest lucru este unul destul de dificil pentru 3 zodii.

Horoscop: Iată cele 3 zodii ale căror relații se vor destrăma în această săptămână:

Rac

Dacă ești implicat/ă într-o relație, probabil că ai simțit tensiunea în ultimele săptămâni. Te-ai bucurat de fiecare dată de timpul petrecut departe de partenerul/a de viață, iar circumstanțele au făcut ca voi doi să vă vedeți cu greu, ceea ce a funcționat, până acum.

Horoscop MARIANA COJOCARU. Karma grea, o perioadă cu certuri, trădări în amor şi accidente
Poate că cineva ți-a băgat o idee în cap și acum te gândești că vrei ca relația ta să fie una mai apropiată și că această distanță nu e ok. Persoana cu care ești s-ar putea să vrea ca situația să rămână la fel ca până acum și îți cere să ai încredere în conceptul că „distanța te face să-ți fie mai dor și mai drag”. Pentru că cineva din afara relației ți-a sugerat că acest lucru nu este normal, ai început să-l crezi. Acum, ești frustrat/ă și nerăbdător/oare, iar acest nou mod de gândire este începutul sfârșitului, scrie eva.ro.

Balanță

În zilele noastre, poveștile de dragoste online sunt mai frecvente decât ne-am fi așteptat. Este posibil să fii într-o astfel de relație, care se consumă în mare parte online. Tu ești aici și el/ea e acolo și amândoi ați ajuns să înțelegeți că relația voastră se bazează pe mesaje și emoji-uri.

Conjuncțiile astrale din această săptămână vor scoate la iveală minusurile care există în cazul unei relații la distanță, iar unul dintre voi va deveni destul de exigent, dorind să transforme relația în ceva real.

Tu sau partenerul/a veți cere o întâlnire față în față, iar unul dintre voi va respinge ideea, care va declanșa o reacție în lanț de întrebări și arugumente, ducând astfel la sfârșitul relației.

Pești

Nu toți oameni pot rezista într-o astfel de relație, dar tu poți. Dacă în prezent ești implicat/ă într-o relație în care nu îți vezi zi de zi partenerul/a, probabil că ești mai mult decât mulțumit/ă de modul în care funcționează. Nu e în fața ta și nu trebuie să îi arăți latura ta cea mai rea sau urâtă.

Din păcate, conjuncțiile astrale din această săptămână afectează punctul de vedere al partenerului/ei în această privință. Și el/ea vrea mai mult, dar tu încă nu ești pregătit/ă pentru asta. Tocmai te obișnuisei cu fluxul și refluxul a ceea ce crezi că reprezintă această relație perfectă. În sfârșit aveai spațiul tău, iar acum, această persoană la care ai ajuns să ții, vrea să-ți invadeze spațiul. Partea proastă este că vei părea omul rău în această ecuație, pentru că vrei să păstrezi sfințenia propriului spațiu personal.

Citeşte şi Horoscop: Ce fac zodiile atunci când încetează să-și mai iubească partenerul

Berbec(21 martie – 20 aprilie)
Ești impulsiv și iei decizii mari în funcție de starea ta. În timp ce spontaneitatea poate fi grozavă într-o relație, atunci când începi să-ți pui la îndoială dragostea pentru persoana de lângă tine, acționând impulsiv poate crea ceva extrem de urât. S-ar putea să decizi să te ridici și să pleci fără niciun avertisment pentru partenerul tău atunci când simți că nu îl mai iubești.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Din fericire pentru partenerul tău, ești o persoană foarte practică. Vei analiza lucrurile foarte bine înainte de a lua orice decizie pripită. Ai putea chiar crea o listă cu avantaje și dezavantaje dacă relația ta te îngrijorează serios. Nu se va termina rău, deoarece vei comunica sincer și deschis.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Din păcate, ești o persoană incredibil de indecisă. Așa că, nu vei fi niciodată sigură dacă il mai iubești sau nu pe cel de lângă tine. Într-o zi, totul poate să fie perfect, iar în următoarea să îți pui la îndoială relația. Așa că, chiar dacă vei începe să simți că nu îți mai iubești partenerul, nu te vei simți suficient de sigură ca să faci ceva în această privință.
Citește și: Ce îți trezește spiritul competitiv, în funcție de zodia ta

Rac (22 iunie – 21 iulie)
S-ar putea să simți că nu îți mai iubești partenerul sau că sentimentele pentru acesta încep încet, încet, să dispară, dar ești atât de loială iubitului tău, încât nu vei dori să-l părăsești sau să-l rănești în vreun fel. Chiar dacă asta înseamnă propria ta nefericire!

Leu (22 iulie – 22 august)
Foarte ușor îți vor dispărea sentimentele pentru persoana de lângă tine. Ești îngâmfat/ă când vine vorba de relații și acționezi mereu ca și când poți avea mai mult. Cu această mentalitate, iubirea se pierde rapid. Îți vei părăsi partenerul/a și-ți vei petrece tot restul vieții căutând mereu ceva mai bun.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Ești o persoană orientată spre carieră, una care nu lasă nimic să stea în calea succesului ei. Prin urmare, când vine vorba de relații și dragoste, ele ocupă mereu locul al doilea pe lista ta de priorități. Mentalitatea ta este că relațiile vin și pleacă, dar cariera ta este pentru totdeauna. Foarte ușor te detașezi de persoana de lângă tine sau de relația ta.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Ești genul de persoană care se desparte de partenerul ei printr-un mesaj. Urăști confruntările mai mult decât orice pe lume, așa că nu vei o ceartă mare sau un scandal uriaș. Vrei doar să se termine și să se termine rapid și simplu.
Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Din cauza temperamentului tău și a tendinței spre agresivitate atunci când te enervezi, ești obligat/ă să pleci atunci când începe cearta. Pe măsură ce dragostea dispare, vei începe mici certuri cu partenerul tău până când în cele din urmă vei arunca totul în aer și vei pleca.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Ești genul de persoană care îi spune partenerului său că doar iei o pauză, chiar dacă nu ai intenția de a te întoarce.

Când sentimentele încep să dispară, îți vei da imediat seama de asta, dar nu vrei să-ți dezamăgești partenerul și vei spune orice, chiar dacă asta înseamnă să faci promisiuni deșarte.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Te vei pregăti mult pentru momentul în care îi vei spune partenerului tău că nu îl mai iubești, deoarece te aștepți la cea mai urâtă reacție. S-ar putea chiar să dai înapoi de câteva ori și să-ți fie mult mai greu să pleci decât ai crede.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Să-ți faci bagajele și să pleci în miezul nopții fără urmă este singura cale prin care te poți vedea scăpat/ă. Ești mereu pe fugă din punct de vedere emoțional și, când sentimentele încep să dispară, faci ceea ce știi cel mai bine: fugi.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Sentimentele tale pentru o persoană dispar foarte repede, deoarece întotdeauna încerci să scapi de realitate. Ești atât de prins/ă în visele tale, încât uiți că partenerul tău este o ființă umană reală cu sentimente și că a-l părăsi va avea un efect major asupra lui. Dar în urma nevoii tale de aventură, nu te vei mai gândi la acest aspect.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Devine obligatoriu în țară. Ordin semnat și parafat azi, 29 iulie: O nouă etapă pentru drepturile românilor
Playtech.ro
De ce este ziua de 29 iulie foarte importantă pentru români. Are legătură directă cu „Deșteaptă-te, române!”
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS pentru români! Cardurile vor fi încărcate în august
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Vremea se schimbă brusc. Vești de ultimă oră de la ANM
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Coliziune fatală între tren și camion Kamaz în Rusia: doi morți și până la 100 de răniți
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!