Horoscop Urania 1-6 octombrie 2023. Luna neagră intră în zodia Fecioarei, apar crispări în relaţii şi pierderi băneşti

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna1 – 6 octombrie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Filip Stan
29 sept. 2023, 12:26
Horoscop Urania 1-6 octombrie 2023. Luna neagră intră în zodia Fecioarei, apar crispări în relaţii şi pierderi băneşti

Horoscop Urania 1-6 octombrie 2023 Berbec

Între 30 septembrie și 1 octombrie în zori, Luna se va afla în casa I a personalității celor care s-au născut în zodia Berbecului și le va da un plus de energie și de motivație, făcând aceste persoane să se mobilizeze, să se implice rapid în chestiunile curente pe care, poate că în alt context, le-ar amâna sau le-ar executa fără chef și doar în parte.

Totuși, e de reținut că această postură se poate transforma ușor în vehemență și insistență sau chiar în imprudență, ceea ce, pe fondul mai multor tranzite prin sectorul relațiilor parteneriale, nu este cel mai bun îndemn astral.

E nevoie, așadar, de măsură și de supravegherea dorințelor sau a nemulțumirilor exprimate cu mai puțină grijă față de normele de politețe sau de respectul datorat celorlalți (bruschețe, grabă, lipsă de moderație, accente de egoism, impolitețe). Între 1 octombrie, după ora 4:18′, și 3 octombrie dimineața, bine-cunoscutele eforturi de a păstra echilibrul financiar ori de a împiedica producerea unor goluri importante în bugetul personal.

Pe 3 octombrie, Luna Neagră va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 iunie 2024, va complica situația la locul de muncă, regimul salarizării ori regimul unor compensații și bonificații care se pot micșora sau care li se pot retrage. Între 3 octombrie, după ora 8:03′, și 5 octombrie după-amiaza, dialoguri banale, mici deplasări fără vreo importanță specială în viața de zi cu zi. Între 5 octombrie, după ora 15:32′, și 6 octombrie, teme de familie tratate cu destulă iritare, dispute, ceartă pe fleacuri.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu octombrie 2023: Marte atinge punctul de karma. Soarele și Mercur ajung în zona câștigurilor

În după-amiaza zilei de 5 octombrie, Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 22 octombrie, se va alătura planetei Marte, Soarelui și Nodului Sud al Lunii („Pedeapsa în viață”) în tranzit prin sectorul relațiilor parteneriale, unde va susține abordarea unor teme de interes reciproc pe calea dialogului, a informării, a consultării reciproce și a negocierii.

Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2023
Citește Horoscop săptămânal Taur. Previziuni pentru perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Taur și urmarește video Uranissima.

Horoscop Urania 1-6 octombrie 2023 Taur
Între 30 septembrie și 1 octombrie în zori, unii nativi pot trece prin momente de stres, de enervare ori de tulburare a sistemului neuro-vegetativ (supărare, efort, imprudențe, mod de viață solicitant sau dezordonat, efecte adverse ale unei medicații), posibile tulburări ale activității sistemului renal și urinar ca urmare a tulburării regimului de viață prin efort fizic intens, stres, enervare, epuizare, alimentație haotică, medicație în exces, alcool.

Între 1 octombrie, după ora 4:18′, și 3 octombrie dimineața, Luna va traversa zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal o mai mare disponibilitate pentru a se bucura de plăcerile vieții, fiind vorba de plăcerile curente, nu de niște evenimente care să le dea viața peste cap.

Pe 3 octombrie, Luna Neagră va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 iunie 2024, va străbate sectorul vieții afective, al relațiilor dintre Taurii părinți și copiii lor și al creativității, introducând momente delicate care vor trebui înțelese corect și gestionate fără amânare.

Între 3 octombrie, după ora 8:03′, și 5 octombrie după-amiaza, context astral mai puțin relevant pentru evoluția sectorului bănesc care nu ne permite să formulăm o anticipare rezonabilă. Între 5 octombrie, după ora 15:32′, și 6 octombrie, atitudine reticentă față de o serie de informații care vor veni spre ei și cărora nu le vor da curs prin reacții și implicări imediate; prudență, uneori chiar ostilitate sau respingere.

În după-amiaza zilei de 5 octombrie, Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 22 octombrie, va străbate sectorul muncii și al sănătății, oferind influxuri diferite, în funcție de profilul fiecărui context; pe de o parte, dialoguri și consultări pe teme profesionale, pe de altă parte, nevoia de a se consulta cu un medic (farmacist, terapeut) cu privire la cea mai blândă metodă de a tempera o disfuncție organică.

 

Horoscop Urania 1-6 octombrie 2023 Gemeni 

Între 30 septembrie și 1 octombrie în zori, posibil stres relațional pe fondul unor tensiuni mai vechi care se reînnoiesc în varii condiții și îi pun în dificultate pe nativi.

Între 1 octombrie, după ora 4:18′, și 3 octombrie, dimineața, mecanismele astrale active în sectorul casei a XII-a care nu sunt noi; ele au mai avut loc de-a lungul acestui an și, pe fond, au creat ipostaze de viață care presupuneau o destabilizare și un efort de reconstrucție interioară după niște crize de opinie, de identitate sau de decizie. Pe 3 octombrie, Luna Neagră va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 iunie 2024, va destabiliza una sau mai multe relații de familie ori va presăra momente dificile legate de regimul de locație sau de posesie a unui imobil ori al unui bun funciar.

Pentru cei care sunt stabiliți în străinătate de ceva vreme, se va pune problema unui mesaj sau a unui avertisment care privește statutul lor socio-profesional, care se poate destabiliza în urma unor reglementări oficiale; de aceea, el trebuie să fie luat în serios pentru că problema ridicată în acel context nu se va rezolva prin amânare.

Între 3 octombrie, după ora 8:03′, și 5 octombrie după-amiaza, Luna va tranzita casa I a Gemenilor și le va da acestora un spirit liber și o binevenită capacitate de a reacționa spontan și original. Între 5 octombrie, după ora 15:32′, și 6 octombrie, reevaluări atente ale unui buget (venit, drept cuvenit, cheltuială, investiție).

Horoscop WEEKEND 29 septembrie – 1 octombrie 2023. Weekend cu Luna plina in Berbec. Unde se pune punctul pe I?
În după-amiaza zilei de 5 octombrie, Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 22 octombrie, va străbate sectorul relațiilor afective pe care nu le va aprofunda, dimpotrivă, îi va împinge pe Gemeni să recurgă la autoironie, la glume, la o abordare superficială sau distantă pentru a se putea analiza și a se pune într-o ecuație confortabilă care să le permită, la un moment dat, să se retragă din respectiva relație.

Horoscop Urania 1-6 octombrie 2023 Rac 

Între 30 septembrie și 1 octombrie în zori, solicitări în plan socio-profesional, nevoia de a acționa, de a decide, de a formula opinii, răspunsuri sau de a lansa programe ori replici în contradictoriu cu unele decizii oficiale (în funcție și de statutul lor public).

Între 1 octombrie, după ora 4:18′, și 3 octombrie dimineața, în sectorul relațiilor de prietenie, tranzitul Lunii prin zodia Taurului nu va schimba contextul astral instalat aici de multe săptămâni; în linii mari, se poate vorbi de consolidarea unei relații sau de conservarea ei cu grijă pentru a nu compromite niște conexiuni utile și necesare nativilor pe alte planuri.

Pe 3 octombrie, Luna Neagră va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 iunie 2024, va genera valuri de trăire și simțire discordantă față de ideile lansate de informațiile (vești, știri, influențe și curente de opinii) pe care nativii nu le vor accepta sau în fața cărora nu se vor supune, ci, dimpotrivă, vor protesta vehement și pe care le vor contesta, dezvoltând o adevărată strategie pentru combaterea lor.

Asta nu înseamnă că unii nu se vor înșela sau nu vor exagera. Primele semne ale unor viitoare contradicții se pot produce între 5 și 10 octombrie. Simpla ei prezență în casa a III-a va complica deplasările și va crea situații delicate în cazul examenelor sau al școlarității, în general. Între 3 octombrie, după ora 8:03′, și 5 octombrie, după-amiaza, mental eliberat de stres prin exerciții de detașare de presiunea cotidianului.

Între 5 octombrie, după ora 15:32′, și 6 octombrie, Luna, în tranzit prin zodia Racului, va fi favorabilă nativilor prin plusul de profunzime și sensibilitate care le va lumina mintea și sufletul. În după-amiaza zilei de 5 octombrie, Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 22 octombrie, le va oferi Racilor șansa unei atitudini eliberate de prejudecăți și crispări față de familie și treburile casnice.

Mai multe, pe libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Poliția britanică avertizează asupra influenței negative a lui Andrew Tate asupra tinerilor băieți
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!