HOROSCOP URANIA 1-7 APRILIE: Cum începi luna în funcţie de zodie

HOROSCOP URANIA 1-7 APRILIE: Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru prima săptămână din luna aprilie.
Alina Costache
31 mart. 2017, 03:09
HOROSCOP URANIA 1-7 APRILIE: Cum începi luna în funcţie de zodie

Berbec

Între 1 aprilie (după ora 07:20′) și 2 aprilie seara, nativii vor avea o mare plăcere în a avea schimburi de idei și informații, de a-și îmbogăți universul de cunoaștere, de a fi la zi cu pregătirea profesională. Relațiile cu străinătatea vor oscila: când unele mijloace de comunicare vor funcționa bine și rapid, când se vor bloca, întârziind primirea unor vești pe care le așteaptă de la instituțiile cărora li s-au adresat cu ceva vreme în urmă, în vederea rezolvării unei chestiuni personale. Între 2 aprilie (după ora 21:27′) și noaptea de 4 aprilie, gânduri și sentimente contradictorii legate de casă, familie, statut social sau chestiuni legale, cele din urmă dând și nota generală a întregii săptămâni, marcată de efortul de a înfrânge niște bariere în relațiile personale. Din 3 aprilie, Venus, aflată în mișcare aparent retrogradă, va intra în zodia Peștilor, unde va tempera tendințele egoiste sau refractare la sfaturilor și cooperare. Între 5 aprilie (după ora 00:14′) și 7 aprilie dimineața, persoanele mai tinere sau „încă tinere” pot fi cuprinse de fiorii primăverii care să-i motiveze să facă niște schimbări în viața lor sentimentală sau în genul de plăceri cultivate. Ideea de a face sport mai mult decât din necesitatea medicală de întreținere corporală, adică din pasiune sau în vederea cuceririi unor titluri, poate să reprezinte pentru Berbeci o soluție de reașezare personală. Scepticismul și îndoiala celor din jur nu vor avea capacitatea de a-i destabiliza. Adolescenții și cei în plin proces de maturizare se vor „căli” la focul interior al pasiunilor care le pot revela laturi necunoscute ale structurii lor umane. Pe 7 aprilie (după ora 07:20′), conduită atentă, responsabilă, meticuloasă în chestiuni de muncă; zi dificilă în relațiile parteneriale, contractuale sau procesuale cu posibilitatea ca aceste derapaje că se reflecte în imaginea publică sau în statutul profesional.

Taur

Între 1 aprilie (după ora 07:20′) și 2 aprilie seara, sentimente complexe, amestecate, greu de disociat, provocate de starea de lucruri de la locul de muncă unde pot avea loc schimbări sau unde veștile adevărate cu privire la viitorul instituției se întretaie cu speculațiile. De aceea, până nu se produce un eveniment clar, fără echivoc, nativii este bine să nu ia o decizie. Între 2 aprilie (după ora 21:27′) și noaptea de 4 aprilie, femeile vor fi mai sensibile la auzul unor relatări ceea ce le-ar putea determina să sară în ajutorul celor care au un necaz. Planeta Venus, revenită, din 3 aprilie, în casa a XI-a, va avea meritul să răspândească blândețe și să le dea capacitatea de a-și revizui atitudinile și hotărârile luate în legătură cu fiul sau fiica lor, cu o persoană de care sunt legați prin emoții și sentimente intense ori în legătură cu un prieten. Posibil moment plăcut ori util lor creat de un apropiat de-al lor. Între 5 aprilie (după ora 00:14′) și 7 aprilie dimineața, unii dintre cei născuți în zodia Taurului vor trebui să intervină într-o problemă ce privește numele familiei, imaginea unei rude, amintirea unui părinte. Perioadă caracterizată prin impulsuri personale, autoritate. Pe 7 aprilie (după ora 07:20′), dorință de a stabiliza o relației, de a o face mai solidă, mai sănătoasă sau trăită mai echilibrat în plan emoțional. Reflexivitate și obiectivitate. Nota generală a săptămânii va fi dată de planetele Marte și Mercur aflate în tranzit prin semnul lor zodiacal, care îi vor transforma în niște persoane harnice, neobosite, determinate, practice, preocupate de aspectele concrete ale vieții de fiecare zi. Etapă delicată și în planul sănătății unde tulburările sistemului neuro-vegetativ și ale funcțiilor cerebrale pot cunoaște fluctuații și tulburări bruște, uneori, aparent, fără un motiv întemeiat.

Gemeni

Între 1 aprilie (după ora 07:20′) și 2 aprilie seara, răstimp plăcut, în care nativii vor deveni simpatici, veseli, destinși, optimiști și detașați de factorii de stres. Care îi „încolțesc” dinspre celelalte trei case ale Crucii Mobile din care face parte și zodia Gemenilor. Între 2 aprilie (după ora 21:27′) și noaptea de 4 aprilie, tendința de a analiza și revizui toate cheltuielile (mai ales cele mici) în vederea realizării unei economii. Uneori, din această cauză, între Gemeni și copiii lor, pot apărea tensiuni, pentru că, din postura de părinți, vor interveni cu privire la felul în care aceștia își cheltuie banii sau pretind să li se facă cumpărături ori să li se finanțeze capriciile. Între 5 aprilie (după ora 00:14′) și 7 aprilie dimineața, moment de autoritate mai ales pentru cei care se exprimă în public sau într-un cadru oficial, organizat, în care se iau decizii, se susțin proiectele și se argumentează puncte de vedere cu privire la o strategie. Vor fi avantajați toți cei care desfășoară activități pedagogice, publicistice sau în legătură cu politica, armata, instituțiile bazate pe ierarhie; unii Gemeni pot deveni lideri de opinie. Din 7 aprilie (după ora 07:20′), va începe o perioadă de concentrare pe chestiunile litigioase care privesc o casă, un contract, o relație de familie deteriorată. Pe un alt segment de viață, cel al relațiilor cu prietenii și cunoscuții se observă adevărate încleștări astrale care se pot manifesta printr-o schimbare bruscă de statut a relației sau doar a unuia dintre cei implicați într-o relație de amiciție. Dialogul se poate întrerupte pe fondul unor evenimente care dezvăluie un aspect greu de acceptat sau iertat. Nota generală este de bruschețe, de radicalism și de exagerare și a unora și a celorlalți; chiar dacă au dreptate, vor face prea mult caz.

Rac

Între 1 aprilie (după ora 07:20′) și 2 aprilie seara, stări nervoase inegale ca intensitate, care vin și trec, modificându-le nativilor, de câteva ori pe zi, starea de spirit. Organic, segmentul cel mai solicitat va fi sistemul nervos care controlează activitatea brațelor și a mâinilor precum și sistemul nervos, arterial și muscular al aparatului loco-motor. Între 2 aprilie (după ora 21:27′) și noaptea de 4 aprilie, Luna va străbate zodia Racului, pe care o guvernează, aflându-se în domiciliu; o Lună puternică ce va accentua sensibilitățile organice, psihice sau sufletești ale nativilor de unde și marea lor receptivitate față stimulii exteriori: amintiri, emoții, trăiri artistice sau religioase, creativitate, dragoste, dor, nostalgie, vise și speranțe. Revenită în Pești, din 3 aprilie, planeta Venus, deși retrogradă, va contribui, într-o măsură mai redusă decât dacă s-ar fi aflat în mers direct, la o stare de bucurie, de euforie (de la caz la caz și cu o motivație întemeiată). Între 5 aprilie (după ora 00:14′) și 7 aprilie dimineața, unele persoane care aparțin acestei zodii vor avea două posibilități: fie se adresează conducerii întreprinderii unde lucrează și cer sau explică de ce ar trebui să li se aplice alt regim salarial sau aceste schimbări vin fără negocieri, ca urmare a aplicării unor acte normative de ultimă oră. Teoretic, suma cu care li se va mări salariul va fi una mulțumitoare, reparatoare și convenabilă ca formulă contractuală. Pe 7 aprilie (după ora 07:20′), consultări cu prietenii, sondarea opiniei celor apropiați cu privire la o inițiativă căreia doresc dă-i dea curs, apel la specialiștii în domeniu să se pronunțe pe un aspect economic sau juridic ce condiționează activitatea vizată. 7 și 8 aprilie vor evolua de scheletul unei construcții astrale care va pune în prim-plan cariera, succesul, ascensiunea sau dimpotrivă insuccesul, „presa proastă”, șubrezirea autorității.

Leu

Între 1 aprilie (după ora 07:20′) și 2 aprilie seara, întâlniri cu prietenii, cu tovarășii de idei sau de „pahar”, conversații în care Leii vor face o impresie puternică, vor convinge, vor face prozeliți și vor fi priviți ca niște persoane fermecătoare. Dar asta nu va dura mult. Între 2 aprilie (după ora 21:27′) și noaptea de 4 aprilie, la originea stării lor organice proaste se vor afla afecțiunile mai vechi digestive sau pancreatice, sistemul osteo – articular și pielea (risc de alergii, iritații, reacții dermice față de agenții medicamentoși sau alimentari vechi, toxici ori prost preparați pe care organismul lor nu-l va tolera). De altfel, întreaga săptămână se persistă un risc de lovituri la cap, de fracturi și traumatisme. Între 5 aprilie (după ora 00:14′) și 7 aprilie dimineața, Leii vor fi obligați să se implice într-o chestiune ce-i privește ca loc și rol în societate, ca desfășurare profesională. Leii vor fi supuși atacurilor, obstrucțiilor, mai ales dacă se dorește „dislocarea” lor dintr-o funcție sau dintre-o demnitate. În acest joc complicat de interese, Leii vor fi singuri iar acest aspect trebuie să le fie foarte clar. Pe 7 aprilie (după ora 07:20′), impact asupra salariului sau veniturilor indiferent de forma contractuală sub care s-a convenit că va plătită prestația lor profesională. Negocierea sau consultarea ori chiar punerea în fața faptului împlinit nu vor permite soluții favorabile lor. Pe 7 și 9 aprilie va începe să se manifeste un aspect care va pune într-o ecuație puternic conflictuală o relație cu frații, cu vecinii, cu persoanele dintr-o instituție de învățământ, cu tovarășii de drum într-o călătorie/deplasare/excursie sau cu oameni și instituții din afara țării. Varianta cea mai „blândă” ar fi o veste proastă de genul amânării, întoarcerii unui dosar căruia îi mai trebuie aprobări sau documente. Cel mai prost va acționa asupra liderilor de opinie, politicienilor, persoanelor cu funcții.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce au pățit două turiste în Munții Făgăraș. Au mers cu cortul și au trăit un adevărat șoc: ”Un fel de tentativă de omor”
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Atenție! Cum va trebui să folosiți CNP-ul fiscal
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Ce a putut să spună Victor Ponta. A bătut-o pe Șoșoacă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Premierul Marcel Ciolacu despre numirea comisarului european: Discuții cu Ursula von der Leyen și negocieri interne
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?