Horoscop Urania 11-17 februarie 2023. Zodia care râde toată săptămâna, se întâmplă numai lucruri bune

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 11 - 17 februarie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Alina Costache
10 feb. 2023, 21:08
Horoscop Urania 11-17 februarie 2023. Zodia care râde toată săptămâna, se întâmplă numai lucruri bune

Horoscop Urania Berbec – 11 – 17 februarie 2023
În ziua de 11 februarie, dialoguri crispate din cauza condițiilor în care se desfășoară o întâlnire sau evoluează o audiere (anchetă, depoziție, mărturie, declarație, explicație).

Discuțiile nu se vor desfășura într-un context relaxat: posibile manifestări autoritare, indisponibilitate pentru micile concesii și îngăduințe formulate de către nativi, respingerea unor demersuri sau abordări care i-ar permite nativului să-și susțină mai convingător punctul de vedere, interesul sau cauza.

Berbecii înșiși se vor încărca de nervi și se vor abține cu greu să nu formuleze reproșuri și comentarii critice. În ziua de 11 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 3 martie, va străbate sectorul relațiilor de prietenie, intensificând șansa de a purta discuții interesante cu persoane competente care să le schimbe perspectiva asupra unor fapte sau a abordării proiectelor personale și/sau profesionale.
Între 11 februarie, după ora 20:35′, și începutul zilei de 14 februarie, posibile destabilizări, nedumeriri într-un domeniu de interes financiar sau patrimonial; sfaturi de la prieteni pe teme financiare ori avertismente cu privire la riscul unui demers. Ar putea fi vorba și de o situație incomodă, provocată de felul în care un apropiat de-al Berbecului va formula o pretenție sau o rugăminte în care va fi vorba despre un câștig, un favor nu lipsit de risc; ipostaze imprevizibile pentru care nativii nu vor avea întotdeauna răspunsul potrivit.

Horoscop 2023 Cristina Demetrescu: „Axa vieții îşi va schimba ruta. Orice etapă sărim, arde puternic. Nu vom ști de unde vin toate blocajele”

Între 14 februarie, după ora 3:21′, și dimineața zilei de 16 februarie, mesaje de la instituțiile statului sau dialoguri cu cele aflate dincolo de granițele țării; deplasări de scurtă durată. Între 16 februarie, după ora 7:00′, și 17 februarie, Berbecii vor face efortul să rămână fermi pe poziție (dacă au funcții) ori să reziste presiunilor care s-ar exercita asupra lor în plan socio-profesional.

Horoscop Urania Taur – 11 – 17 februarie 2023
În ziua de 11 februarie, echilibru fizic și psihic în planul sănătății, dar și rapidă deteriorare a lui sub impactul unor dispute sau situații încordate, generate de diferențele de opinii și interese ori de viziune asupra evoluției actuale a unor situații de natură economică, politică și a consecințelor acestora, care îi vor pune la încercare pe nativii care au funcții și răspundere și care vor face efortul să le găsească rezolvări plauzibile.

În ziua de 11 februarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 3 martie, va traversa sectorul carierei, fiind, până la un punct, un ajutor astral necesar pentru cei născuți în zodia Taurului în ceea ce privește comunicarea și relațiile acestora cu publicul, prestațiile lor oficiale și mai ales capacitatea de a se descurca în chip ingenios în cazul unor decizii dificile.

Între 11 februarie, după ora 20:35′, și începutul zilei de 14 februarie, relațiile parteneriale vor sta sub semnul celor douăsprezece cuadraturi și patru opoziții care vor lega, în mod dramatic, casa I a personalității Taurilor de cea a relațiilor parteneriale și contractuale și de cea a ascensiunii prin exercitarea profesiei la un nivel înalt, accentuând, inevitabil, orgoliul, patimile și reacțiile categorice.

Între 14 februarie, după ora 3:21′, și dimineața zilei de 16 februarie, dorință de a înțelege mecanismele economice complexe și de a ieși dintr-un impas legislativ pe o temă financiară în condițiile unei soluții ingenioase; aceasta s-ar putea contura în următoarele douăzeci de zile.

Între 16 februarie, după ora 7:00′, și 17 februarie, sectorul comunicării nu va fi zona forte a Taurilor în ansamblul activităților lor cotidiene sau profesionale. Mai precis, multe dintre informațiile curente care vor ajunge până la ei nu le vor deschide apetitul pentru a se implica în activități noi ori pentru a-și lărgi cercul de preocupări.

Horoscop Urania Gemeni – 11 – 17 februarie 2023
În ziua de 11 februarie, stare de spirit relaxată, disponibilitate spre evadare în activități care îi rup de preocupările solicitante și care îi obligă să fie concentrați pe o temă de muncă sau de viață pentru care vor identifica toate mijloacele și vor apela la toate subterfugiile necesare pentru a-și pregăti „marea evadare”.

Gemenii vor dori să respire aerul libertății și pentru asta nu vor ezita să amâne acele activități curente care pot aștepta câteva zile până la rezolvarea lor; Gemenii vor avea chef să râdă, să glumească, să se joace la propriu, așa… ca în copilărie (dacă se vor afla într-un parc, ei nu vor pregeta să se dea în leagăne, să se implice în jocuri colective sau concursuri).

Între 11 februarie, după ora 20:35′, și începutul zilei de 14 februarie, pe axa sănătății se conturează tabloul unei condiții fizice mai delicate: mobilizare greoaie, recuperare mai lentă, implicare inegală și capricioasă, ca efort și rezultat, în activitățile profesionale.

Horoscop rune. Mihai Voropchievici îţi spune cum stai cu finanţele, zile cu lipici la bani în februarie 2023

Între 14 februarie, după ora 3:21′, și dimineața zilei de 16 februarie, Gemenii nu prea vor avea cheful să-și strice buna dispoziție și să se enerveze pentru tot felul de pricini, drept care vor trimite mesaje, vor reacționa evaziv, nelăsându-le celor care îl solicită pentru rezolvarea unei teme comune prea multe lucruri de înțeles (răspunsuri ambigui, nehotărâre).

Între 16 februarie, după ora 7:00′, și 17 februarie, univers de idei, de cunoaștere, de evoluție și de progres prin învățare bine conturat astral, ceea ce le va permite nativilor să atragă atenția ori de câte ori se vor exprima într-un mediu profesional sau într-un cadru organizat. La aceasta va contribui din plin planeta Mercur, care, în ziua de 11 februarie, își va începe tranzitul prin Vărsător și, până pe 3 martie, va crea condiții favorabile pentru ca nativii să intre în posesia unor informații de excepție și să aibă idei sclipitoare.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Minge de foc traversează cerul deasupra Statuii Libertății, provocând panică și investigații ample
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'