HOROSCOP URANIA 13-19 IUNIE 2020. Zile dee răsfăţ, dar şi de emoţii pentru cei cu examene. Pe cine favorizează astrele

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 13 - 19 iunie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Filip Stan
12 iun. 2020, 09:01
HOROSCOP URANIA 13-19 IUNIE 2020. Zile dee răsfăţ, dar şi de emoţii pentru cei cu examene. Pe cine favorizează astrele

Horoscop săptămânal Berbec – 13 – 19 iunie 2020

În ziua de 13 iunie, răstimp indicat pentru odihnă, calmare a spiritului, detașare de factorii de stres, meditație, modificare a atitudinii față de provocările cotidiene. Între 14 și 16 iunie, la prânz, Luna va tranzita zodia Berbecului și le va da celor născuți în acest semn zodiacal inițiativă, capacitate de mobilizare și puterera de “a-și lua inima-n dinți”. Relații tensionate, reproșuri, apropierea unor termene-limită într-un sector de activitate. Motive de încărcare negativă, tendința de a riposta vehement, de a exagera sau de a nu se opri din caruselul argumentelor și demonstrațiilor într-un conflict.

Între 16 iunie, după ora 12:36, și 18 iunie, noaptea, frica de a nu trece printr-o criză bănească, efort de a păstra sume sau bunuri care pot fi valorificate într-o situație de jenă financiară. Din 19 iunie, după ora 0:01, răstimp interesant și util pentru tot ce înseamnă comunicare interumană, informații necesare sau participare la forme de viață profesională și activitate care îi poate pune în situația de a vorbi liber, de a avea o intervenție într-un cadru oficial, organizat. Abordări profesionale care privesc sau implică și o latură educativă, pedagogică, formativă: lecții, ore de studiu individual, cursuri de perfecționare sau chiar susținerea unor examene în varii condiții, în funcție de specificul domeniului și de condițiile actuale modificate de recomandări și restricții.

Horoscop WEEKEND 12-14 iunie 2020. Liber la visare cu Luna si Marte in Pesti

În dimineața zilei de 19 iunie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă în care va rămâne până pe 11 iulie 2020. Fără a fi un tranzit puternic, el va introduce note de reticență din partea nativilor față de membrii familiei din care provine, va impune discreția, uneori tăcerea și comunicarea limitată la strictul necesar. În aceste prime zile, nu sunt indicate abordările directe ale relațiilor delicate dintre Berbeci și părinții acestora.

Horoscop săptămânal Taur – 13 – 19 iunie 2020

În ziua de 13 iunie, relații plăcute de amiciție, manifestări de simpatie și prețuire sau de solidaritate ale unor persoane apropiate Taurilor; alteori, aceștia vor dezvolta planuri și proiecte alături de unele persoane cu care s-au mai întâlnit pe coordonate comune de viață, activitate, preocupări și/sau satisfacții. Între 14 și 16 iunie, la prânz, răstimp mai puțin limpede pentru sănătate și pentru echilibrul interior: clipe de enervare, insomnii, stres, cu sau fără un motiv real, identificat, reacții temperamentale. Între 16 iunie, după ora 12:36, și 18 iunie, noaptea, Luna va traversa zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal mai multă răbdare și putere de a se controla ori de a gestiona corect și eficient provocările cotidiene.

Din 19 iunie, după ora 0:01, Luna va traversa sectorul banilor câștigați din muncă proprie și va patrona în chip avantajos dialogurile pe teme contractuale, salariale, dar îi va avantaja pe nativi și în privința informațiilor necesare la care pot ajunge prin studiu, lectură, efort de învățare și consultare. Atenție la perioada din preajma zilei de 19 iunie, când s-ar putea contura un context special pentru regimul bănesc (comunicări, citații, înștiințări, convocări).

În dimineața zilei de 19 iunie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 11 iulie 2020. El va rămâne, în tot acest timp, în sectorul comunicării și va accentua nevoia de a învăța, de a memora, de a acumula cunoștințe înaintea unei verificări sau pentru beneficiul personal și profesional. Doar că, fiind vorba de o retrogradare, e de luat în calcul și concluzia la care ar putea ajunge unii dintre cei născuți în zodia Taurului cu privire la competența lor profesională sau școlară care să-i determine să intensifice acest proces de învățare pentru a corecta golurile de cunoaștere ori informațiile asimilate incorect sau parțial.

Horoscop săptămânal Gemeni 13 – 19 iunie 2020

În ziua de 13 iunie, perioadă favorabilă unui succes, generării unei stări de admirație în rândul unui auditoriu sau în rândul colaboratorilor, fel de a fi și a vorbi inspirat, motivat, în stare să stârnească adepți sau să strângă rândurile în jurul unei idei. Între 14 și 16 iunie, la prânz, nemulțumiri trecătoare provocate de unul sau mai mulți prieteni cu care nativul dezvoltă o activitate comună, utilă ori recreativă. Unele nemulțumiri mai vechi ar putea fi acum confirmate, alteori, doar percepția nativului poate fi hipercritică. Între 16 iunie, după ora 12:36, și 18 iunie, noaptea, stare de nesiguranță provocată de unele concluzii care le sugerează degradarea continuă a unui sector de viață care ține de aspirații, concepții, crezuri sau idealuri. Din 19 iunie, după ora 0:01, Luna va traversa zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal numeroase impulsuri menite să le sporească disponibilitatea pentru comunicare, informare, asimilare de noutăți sau de exprimare a propriei voințe. Moment important, semnificativ sau avertisment cu privire la o direcție de viață ce urmează ori trebuie să fie revizuită, întâmplare semnificativă care ar trebui să funcționeze ca un termen de referință pentru situațiile similare din viitor, în preajma zilei de 19 iunie. În dimineața zilei de 19 iunie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă.

Guvernatorul Gemenilor, plasat în sectorul banilor câștigați din muncă proprie, le va da, până pe 11 iulie 2020, numeroase motive să regândească un proiect costisitor, să analizeze o oferă de muncă; nota generală este de prudență, de reticență față de schimbările sau gesturile îndrăznețe care le-ar putea pune în pericol economiile, bugetul sau veniturile. Gemenii mai pot specula, de acum până la începutul lunii iulie a.c., prezența planetei Saturn în Vărsător, care tinde să le consolideze o aspirație, un proiect, un gând.

Cite;te mai multe aici

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?