HOROSCOP URANIA 14-20 decembrie 2019. Influenţe pozitive ale Soarelui şi ale planetei Mercur în sectorul relaţiilor

Astrologul Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 14-20 decembrie 2019. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie săptămâna viitoare vedeţi un pic mai jos. 
Iulian Tudor
13 dec. 2019, 11:30
HOROSCOP URANIA 14-20 decembrie 2019. Influenţe pozitive ale Soarelui şi ale planetei Mercur în sectorul relaţiilor

Berbec

Între 14 și 15 decembrie dimineața, preocupări domestice. Presiuni care provin de la rigorile funcției, de la responsabilitățile profesionale care le mobilizează nativilor toate resursele, de unde și dificultatea de a fi alături de o rudă sau de familie.

Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, cei tineri vor fi tentați de provocările momentului care prefigurează distracția de sărbători și nu se vor da în lături să „exerseze”, ba chiar, fără nici o undă de ironie, vor testa mai multe locații pentru a vedea care dintre ele merită un loc în programul lor de vacanță. Efort creativ sau interpretativ dacă este vorba de spectacole și manifestări publice la care vor participa în calitate de realizatori, vedete, invitați sau în postură de spectatori.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru 15 – 21 decembrie 2019: „Se tulbură apele, karma loveşte multe zodii”

Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, muncă, efort organizatoric la locul de muncă, dar și discrete disfuncții (sensibilități) digestive. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, întâlniri politicoase, dialoguri în timpul cărora se vor risipi amabilități, dar care nu vor permite progrese reale pe calea unei soluții sau a unei împăcări. Efort de a ignora atitudinea refractară a unor colaboratori, ipostază care va funcționa tot mai intens în raport direct cu importanța funcției pe care o deține un nativ.

Totuși, într-un context astral mai larg, numeroasele cuadraturi care se vor forma vor angaja casa I a personalității lor și sectorul carierei (ascensiune, succes), punându-le piedici și oferindu-le Berbecilor, prin concluzia la care vor ajunge, adevărate lecții de viață. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului, semn pe care îl va tranzita până pe 13 ianuarie 2020, dând, astfel, nativilor posibilitatea să aibă surprize plăcute de la prieteni, să treacă, alături de cei apropiați, prin momente neprevăzute, cele mai multe plăcute, confortabile sau profitabile.

Taur

Între 14 și 15 decembrie dimineața, Taurii vor fi mai puțin vorbăreți, tendința lor spre meditație, observație și analiză îi va împiedica să se grăbească și să greșească ori de câte ori vor fi provocați la dialog.

Nevoie interioară de verificare a unor informații care au devenit imprecise odată cu trecerea timpului ori de a se întoarce la sursa unor cunoștințe pentru a le consolida și aduce la zi într-un proces de învățare sau de pregătire profesională. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, intervenții energice în chestiunile de familie, chiar dacă asta nu le va conveni unora, dar cineva trebuie să preia frâiele gospodăriei sau ale intereselor de familie. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, reacții afective temperate, în schimb, în cazul celor care desfășoară activități de creație sau de interpretare se va pune problema construcției unui proiect important, a unei abordări serioase și responsabile a unor activități care impun rigoare, metodă, răbdare și efort de șlefuire (finisare) a prestației artistice.

Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, efort de a menține relații confortabile la locul de muncă, chiar dacă, sau tocmai pentru că, motivele unor riposte și reacții subiective se vor ivi la tot pasul. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului, semn pe care îl va tranzita până pe 13 ianuarie 2020, timp în care le va da nativilor un binevenit sprijin în carieră: Taurii vor avea (mai mult) succes, se vor bucura de simpatia publicului sau vor debuta, dacă sunt tineri. Se va menține activă, întreaga săptămână, povara influxurilor planetare care marchează sectorul conștiinței, al idealurilor și al crezurilor. Pe fond, nativii nu vor dori să riște, dar, în același timp, vor simți nevoia să se dezbare de trecut și să ia decizii care să le permită să progreseze.

Gemeni

Între 14 și 15 decembrie dimineața, chestiuni materiale care nu pot fi rezolvate nici ușor, nici repede și care privesc mai degrabă un statut sau un drept patrimonial care trebuie reglementat.

Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, posibilitate de a vorbi convingător ori chiar de a se exprima autoritar în ipostaze publice (dialoguri, interviuri, ședințe, examene). Gemenii vor putea convinge auditoriul de valoarea lor, de nivelul pregătirii sau de legitimitatea argumentelor lor. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, chestiuni domestice, familiale obișnuite. Uneori, însă, pot apărea și aspecte litigioase, fără ca prin asta să fie vorba de un conflict, ci doar de nevoia de a se obține acte, aprobări, documente, avize referitoare la statutul unei unități locative. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, perioadă mai relaxată: nativii vor simți nevoia să se distreze, să petreacă mai mult timp cu copiii, să meargă la spectacole.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului, punându-și, astfel, amprenta pe evenimentele legate de specificul casei a IX-a, care se vor petrece până spre 13 ianuarie 2020; informații esențiale pentru evoluția lor profesională, documentări necesare desfășurării în bune condiții a unei excursii sau a unei deplasări în interes de serviciu, evenimente în care nativul se va implica și care fie îi vor da satisfacția împlinirii profesionale, fie îl vor stimula să progreseze prin efort de cunoaștere, învățare, practică, îndrumări competente.

Vor fi active, întreaga săptămână viitoare, influențele pozitive ale Soarelui și ale planetei Mercur prin sectorul relațiilor parteneriale care vor permite sau vor susține dialogurile menite să pună o colaborare, un contract, o afacere pe baze corecte ori să rezolve un conflict sau un litigiu cu instituțiile statului.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Lista localităților care vor primi apă potabilă doar câteva ore pe zi. Limitările durează până pe 31 august
Capital.ro
S-au schimbat banii. Decizia istorică luată de BNR. S-a întâmplat pe 1 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Se strică vremea în România. Vine urgia
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
NOUL Cod Rutier. Îți pierzi permisul auto. În 3 ZILE trebuie să-l predai
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Aproape 200 de magazine și restaurante de pe litoral verificate, amenzi de peste 400.000 de lei
MediaFlux
ATENȚIE! Anunț pentru toți elevii care dau bacul de la edu.ro
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?