Horoscop Urania 17 – 23 august 2024. Luna Plină în Vărsător influențează puternic relațiile de cuplu sau de prietenie. Nativii cu probleme în relații vor fi puși în fața necesității de a lua decizii radicale

Principalul eveniment astrologic al acestei săptămâni este formarea Lunii Pline în Vărsător, aspect care va avea loc pe 19 august. Această Lună Plină vine cu câteva aspecte neplăcute și îi afectează în special pe cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.
Irina Dumitrescu
16 aug. 2024, 13:32
Horoscop Urania 17 – 23 august 2024. Luna Plină în Vărsător influențează puternic relațiile de cuplu sau de prietenie. Nativii cu probleme în relații vor fi puși în fața necesității de a lua decizii radicale

Horoscop Urania 17 – 23 august 2024. Energiile astrale ale Lunii Pline vin cu o serie de provocări noi pentru zodii și cu o energie și o motivație care îi va ajuta pe nativi să depășească momentele grele. Acest fenomen astronomic puternic este decisiv pentru majoritatea zodiilor, influențând unii nativi să ia decizii importante, să lucreze intens la proiectele pe care le-au început sau chiar să încheie colaborări sau relații cu anumite persoane.

Această fază lunară este foarte importantă, mai ales pentru zodiile care se confruntă acum cu probleme în relații. Nativii vor putea să depășească cu ușurință toate problemele și vor putea să rezolve tot ceea ce părea imposibil de rezolvat. Practic, cu toții trebuie să se pregătească pentru a începe un nou capitol din viață.

Citeste si Două zodii pe care trebuie să le eviți. Aura lor e încărcată de energie negativă și se ceartă cu oricine le iese în cale

Horoscop Urania 17 – 23 august 2024 BERBEC

Relațiile de prietenie sau cu persoanele cu care nativii se cunoșteau până acum „din vedere” vor evolua în chip surprinzător, Berbecii având prilejul să se cunoască cu acestea într-o atmosferă relaxată și, în urma acestei apropieri și bune comunicări, să stabilească o legătură constantă pentru viitor. Situația mai puțin obișnuită în care se vor petrece aceste atașamente va fi posibilă grație influenței interesante a Lunii Pline în Vărsător, din 19 august.

Surprizele pot apărea însă și în planul relațiilor de simpatie sau de dragoste unde dialogurile vor oferi momente de derută, punându-i pe nativi în situația de a reface mental dialogul și a reevalua afirmațiile sau explicațiile formulate.

Horoscop Urania 17 – 23 august 2024 TAUR

Impresii neplăcute, alarme provocate de informații sau situații la care nativii au asistat și care îi pun pe gânduri cu privire la cariera și postura lor publică (dacă e cazul); contextul nu e tocmai calm și el poate fi destabilizant pe fondul Lunii Pline în Vărsător, din 19 august, care controlează casa a X-a a puterii și a carierei lor. Reluarea unor discuții în familie pe chestiuni de interes comun; eventuală răzgândire a rudelor.

Sentimente amestecate, impresii neclare cu privire la unul sau la mai mulți prieteni care îi dau semnale ambigui; de exemplu: amabilitate, cumsecădenie, dar și mici viclenii sau egoisme care îl fac pe câte un nativ să nu mai știe cum să se poarte sau cum să reacționeze în fața acestor relații neclare.

Citeste si Luna plină a sturionului în Vărsător: 19 august 2024. Ne regăsim echilibrul grație energiilor puternice ale ultimei Luni pline ale verii

Horoscop Urania 17 – 23 august 2024 GEMENI

Cele două case ale comunicării, învățării sau ale circulației prin țară și străinătate se vor afla sub influența Lunii Pline în Vărsător, din 19 august, ceea ce poate să le provoce Gemenilor o surpriză născută din nevoia de a participa la o ședință (întrunire, congres, consultare, dezbatere) în care se vor aborda idei de ultimă oră care vor fi reformulare ori la al căror statut de argument fundamental s-ar putea renunța din motive ideologice.

Posibile controverse sonore inițiate sau susținute de către nativi în plan personal în care se vor respinge presiunile exercitate asupra lor ori dorința unora de a-i convinge neapărat pe Gemeni de nevoia alinierii lor la un curent de opinie.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a pățit un șofer de Tesla în București, care avea 0% baterie. Stația de încărcare era blocată de o altă mașină. Ce a urmat l-a lăsat mască: ”Mi se pare foarte tare”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Poți depune CONTESTAȚIE pentru pensie. Dacă vei întârzia cu cererea, o să rămâi cu venitul greșit
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Celebrul medic ne-a părăsit. Ce tragedie!
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Îți golește contul. Rămâi cu zero lei în bancă. Nu le răspunde, dacă primești mesaj
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Poliția Română avertizează asupra unei noi forme de înșelătorie: „Government Impersonation Scam”
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...