Horoscop Urania 17-23 februarie 2024. Soarele va intra în zodia Peşti, numai anumite zodiii trag lozul câştigător

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 17 – 23 februarie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Alina Costache
16 feb. 2024, 12:49
Horoscop Urania 17-23 februarie 2024. Soarele va intra în zodia Peşti, numai anumite zodiii trag lozul câştigător

Horoscop Urania 17-23 februarie 2024 Berbec

Între 17 și 19 februarie dimineața, vârtej de informații; Berbecii vor stabili multe conexiuni cu persoanele particulare sau cu instituțiile de resort pentru a avea discuțiile lămuritoare și a stabili demersurile necesare susținerii unui proiect sau rezolvării unui interes.

Nu toate știrile sau răspunsurile pe care le vor primi vor fi corecte; de aceea, ei vor trebui să analizeze atent opiniile și sugestiile primite și să le treacă prin filtrul rațiunii sau al cadrului juridic care le reglementează înainte să le pună în aplicare. Între 19 februarie, după ora 5:25′, și 21 februarie după-amiază, nativii ar putea fi obligați să se implice, mai mult ca în alte dăți, în rezolvarea chestiunilor de familie sau a regimului lor locativ.

În ziua de 19 februarie (ora 6:13′), Soarele va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie, va străbate casa a XII-a a sănătății ca ecou al unei amprente genetice ori al chestiunilor asupra cărora plutește un val de mister.

Dacă, până acum, Berbecii nu au avut chef să se cufunde în trăiri și gânduri speciale, născute din efortul de cunoaștere prin intuiție și subtilitate sufletească ori prin rafinament spiritual, de-acum încolo, timp de o lună, aceștia vor primi un sprijin puternic de la cuplul Saturn/Neptun, de la Mercur, care, între 23 februarie și 10 martie, va tranzita zodia Peștilor și, din 10 martie, de la planeta Venus; acestea vor contribui la descoperirile de sine sau la înțelegerea logicii unor evenimente care le vor apărea acum într-o altă lumină. Sentimente de neîncredere față de evoluția unei stări de lucruri la locul de muncă.

Horoscop 17 februarie 2024. Momente de aur alături de cei dragi. Nu va fi o sâmbătă relaxantă pentru toate zodiile

Între 21 februarie, după ora 15:41′, și 23 februarie, plăcerea provocărilor le va da celor maturi senzația că sunt tineri, energici și activi. Întreaga săptămână, planetele Venus și Marte se vor afla în conjuncție strânsă, în Vărsător, introducând accente pline de suspans în relațiile de prietenie.

Horoscop Urania 17-23 februarie 2024 Taur

Între 17 și 19 februarie dimineața, informații, consultări sau efort de înțelegere a noutăților în regimul legislativ și fiscal care, prin modificările introduse, le poate afecta salarizarea sau plata activităților desfășurate în varii condiții.

Între 19 februarie, după ora 5:25′, și 21 februarie după-amiază, concentrare pe o temă dată; în funcție de vârstă, de statut social sau de preocupări, poate fi vorba de conștientizarea nevoii de a învăța sau de a se supune regimului ordonat al unor cursuri de pregătire profesională. Memoria nativilor va funcționa la cote maxime.

În ziua de 19 februarie (ora 6:13′), Soarele va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie, va influența în chip delicat, dar pozitiv, relațiile de prietenie, făcându-i pe Tauri mai îngăduitori și mai empatici. Pe 23 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor și, până pe 10 martie, va contribui la o (mai) bună comunicare și înțelegere interumană cu persoanele apropiate alături de care nativii desfășoară activități bazate pe gusturi, preocupări și interese comune (asemănătoare).

Între 21 februarie, după ora 15:41′, și 23 februarie, secvențe domestice pline de năduf; Taurii vor fi puși în situația de a acționa energic, într-una sau mai multe probleme de familie, chiar dacă asta va stârni nemulțumirea celor direct implicați (părinți, rude în vârstă).

Presiuni directe sau indirecte asupra nativilor, venite din spațiul public sau din sectorul meseriei ori al funcțiilor pe care le dețin Taurii și care se reflectă asupra unor relații de familie sau a regimului patrimonial comun. Întreaga săptămână, planetele Venus și Marte se vor afla în conjuncție strânsă, în Vărsător, ceea ce va accentua latura furtunoasă, imprevizibilă și plină de suspans a exercitării meseriei sau a atribuțiilor ce derivă dintr-un statut public (imagine, credibilitate, autoritate, conflicte, gestionare a unei crize).

Horoscop Urania 17-23 februarie 2024 Gemeni 

Între 17 și 19 februarie dimineața, Gemenii vor da dovadă de spontaneitate, de originalitate, dar, deopotrivă, și de versatilitate, de instabilitate și chiar de superficialitate în anumite abordări.

Maturitatea și deprinderea de a susține activități socioprofesionale esențiale le pot permite unora să le țină sub control. Între 19 februarie, după ora 5:25′, și 21 februarie după-amiaza, unele persoane se pot îngrijora cu privire la echilibrul lor financiar amenințat de evenimentele și măsurile fiscale/financiare ale momentului.

Horoscop special: Relațiile acestor 5 zodii se vor îmbunătăți pe ultima sută de metri din sezonul puternicului Vărsătorului

În ziua de 19 februarie (ora 6:13′), Soarele va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie, va exercita o influență pozitivă asupra vieții profesionale și a activităților publice ori a funcțiilor încredințate lor. Contextul va fi mai profitabil pentru cei maturi, cu experiență, cu autoritate în domeniu care pot primi un binemeritat statut justificat de notorietate și credibilitate.

Pe 23 februarie, Mercur va intra în zodia Peștilor și, până pe 10 martie, va crea un cadru favorabil contactelor cu persoanele influente, prezenței nativilor în împrejurări oficiale unde se pot remarca. Un context favorabil pentru cei care desfășoară activități de creație și care pot avea prestații memorabile la concursuri, festivaluri, concerte și spectacole.

Între 21 februarie, după ora 15:41′, și 23 februarie, unele persoane se pot implica în dispute ori pot intra într-un conflict de idei pe teme ce privesc convingerile și mecanismele sociopolitice, culturale, religioase cu colegii, cu superiorii lor sau cu un grup alcătuit pe baza unor interese ostile lor ori care desfășoară activități de promovare a unor idei și principii pe care cei născuți în zodia Gemenilor le resping. Întreaga săptămână, planetele Venus și Marte se vor afla în conjuncție strânsă, în Vărsător, și vor accentua latura imprevizibilă și plină de suspans a unor deplasări sau dialoguri.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Olena Zelenska vizată de un fake news privind achiziția unui Bugatti de lux
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?