Horoscop Urania 22-28 iunie. Luna Plină vine cu o încărcătură bogată, axa celor două case ale banilor și bunurilor de valoare se schimbă

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 22 – 28 iunie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Alina Costache
21 iun. 2024, 12:19
Horoscop Urania 22-28 iunie. Luna Plină vine cu o încărcătură bogată, axa celor două case ale banilor și bunurilor de valoare se schimbă
Horoscop Urania. Trăsăturile de personalitate ale fiecăruia, în funcție de zodie

Horoscop Urania 22 – 28 iunie 2024 Berbec
Între 22 și 24 iunie dimineața, accent major pus pe carieră; provocări profesionale pe fondul Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, care va concentra energiile astrale în acest sector, dându-le nativilor posibilitatea să identifice ofertele, dar și laturile șubrede ale posturii lor publice (respect, încredere, admirație, notorietate).

Perioadă în care nativii pot face schimbări importante în viața lor socio-profesională, pe fondul unor constrângeri sau situații-limită care îi pot obliga să se replieze ca opțiune în forma de manifestare a competențelor lor. Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, moment tulbure, ciudat sau mai greu de înțeles ori de acceptat de către Berbeci în relația lor cu unul sau mai mulți prieteni.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Luna Neagră aduce momente grele, ies la suprafaţă fricile, nesiguranţele şi avidităţile

Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie dimineața, mecanisme interioare afectate de niște iluzii, de constatări dezamăgitoare, de nevoia de a accepta că niște dorințe mai vechi trebuie să fie trecute la capitolul „iluzii deșarte” sau că ceea ce trăiesc în planul activității de fiecare zi este un șir lung de constrângeri și obligații care nu le dau nici o satisfacție.

Din 28 iunie, după ora 11:52′, Luna va începe să tranziteze casa I a personalității celor care s-au născut zodia Berbecului și le va spori ambiția și dorința de a fi activi, eficienți, de a se remarca, de a câștiga puncte într-o bătălie cotidiană ori de a se apropia de un plan de viață personală prin micile gesturi cotidiene necesare rezolvării și împlinirii lor.

Ca notă generală, cele trei planete care tranzitează zodia Racului vor trimite influxuri spre casa I a Berbecilor, de unde și tot felul de stări de spirit născute din neliniști, plictiseli; discrepanțe în înțelegerea sau în comunicarea cu părinții ori ipostaze ale vieții cotidiene legate de casă (locuință, o proprietate) care le pot acapara timpul liber, gândurile și activitățile curente.

 

Horoscop Urania 22 – 28 iunie 2024  Taur
Între 22 și 24 iunie dimineața, situație specială care îi va obliga pe cei născuți în zodia Taurului să se confrunte cu una sau mai multe persoane, într-un cadru de larg interes social, pe teme ideologice, politice, economice, profesionale, morale, religioase în vederea stabilirii unui cadru de activitate cu scop public sau profesional, pedagogic ori de propagandă, ceea ce, pe fondul Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, s-ar putea transforma dintr-o cooperare într-o dispută sau într-o ipostază marcată de cadre (reguli, dispoziții, ordine, circumstanțe) rigide ce nu pot fi ignorate și cărora nativii trebuie să li se supună, încercând un modus vivendi între ceea ce cred, ceea ce vor și ceea ce se poate face concret, în plan instituțional sau public.

Firește, acest context îi privește cu deosebire pe cei activi în astfel de circumstanțe. Luna Plină însă, care vizează mai ales casa a III-a a comunicării și a învățăturii, fiind însoțită de planetele personale Venus și Mercur, va accentua nevoia de comunicare, de exprimare prudentă pe temele esențiale pentru viața și activitatea celor despre care vorbim.

Horoscop WEEKEND 21-23 iunie 2024. Solstiţiul de vară şi intrarea Soarelui în Rac ne deschid uşile unui sezon plin de distracţie

Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, solicitări majore în planul vieții publice, secvențe delicate, cu potențial de conflict sau de evoluție nefericită (dezamăgitoare).

Cei care, după o analiză atentă, vor înțelege că nu pot face față ori că nu sunt suficient de pregătiți pentru astfel de preocupări ar fi mai indicat să renunțe la respectivele activități și să le delege unor persoane mai „călite” sau cu mai multă experiență în astfel de circumstanțe.

Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie, relații agreabile cu prietenii, momente plăcute petrecute alături de aceia. Din 28 iunie, după ora 11:52′, frământări interioare care nu vor fi decât reluarea obositoare a unor circumstanțe de viață curentă ce le vor provoca Taurilor un stres real.

 

Horoscop Urania 22 – 28 iunie 2024 Gemeni
Între 22 și 24 iunie dimineața, axa celor două case ale banilor și bunurilor de valoare va evolua sub semnul Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, care va pune accentul pe ceea ce nativii trebuie să administreze, să „apere” ori să recupereze și deopotrivă pe banii pe care trebuie să-i câștige prin efort personal, iar prezența Soarelui în acest al doilea sector va pune accentul pe energia și inițiativa necesare pentru ca Gemenii să ajungă la o creștere financiară.

Chiar și fără încărcătura de semnificații ale Lunii Pline, casa banilor câștigați prin efort personal va rămâne, întreaga săptămână, una importantă prin influxurile celor trei planete care tranzitează zodia Racului, ce indică nevoia de a face economii mai mult ca altădată, adică de a „strânge” banii.

Efortul Gemenilor pe această direcție va avea un rezultat modest, dar totuși profitabil. Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, context mai puțin sugestiv pentru universul ideilor și concepțiilor superioare despre lume, viață, evoluție personală, comunicare, cu excepția unor posibile surprize sau nedumeriri cu privire la afirmațiile și ideile puse în circulație într-un mediu profesional.

Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie, Gemenii vor face efortul să se ridice la nivelul așteptărilor unui colectiv de specialiști, ale publicului sau ale colegilor în contextul desfășurării unor activități de larg interes public.

Din 28 iunie, după ora 11:52′, o persoană din cercul de prieteni îi poate stingheri pe nativi sau chiar enerva prin felul lor de a vorbi, de a gândi sau de a acționa în dezacord cu aceștia. Gemenii vor simți nevoia de echilibru interior. Atenție la situațiile cu o conotație flatantă pentru nativii care, furați de valul entuziasmului, nu mai sunt atenți la detaliile care pot indica factorii de risc. Piedici casnice sau domestice care încurcă viața profesională.

Citeşte Horoscop Urania integral, pe libertatea.ro

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Patru zodii primesc un cadou neașteptat în următoarele 4 zile. O mare dorință devine realitate
Capital.ro
E complet ilegal. Niciun român nu are dreptul să CEARĂ asta. Ajungi la închisoare
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, aproape GOALĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu-i poate acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Românii vor avea mai mult de plată la gaze! Schimbări majore de la 1 iulie!
Adevarul
LIVE TEXT. Evaluare Națională 2024. Subiectele la Matematică, baremul și rezolvarea lor vor fi publicate pe adevarul.ro
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rovinieta poate fi achiziționată din 27 iunie și de pe Ghișeul.ro
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE Examen Evaluare Națională 2024 proba scrisă la Matematică: Acestea sunt subiectele și baremele de azi pentru clasa a VIII-a
Capital.ro
Ucraina a semnat ACORDUL. Zelenski: Pace și prosperitate pe bătrânul continent
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Ministrul chinez al Apărării, Li Shangfu, exclus din Partidul Comunist fiind acuzat de corupție
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?