HOROSCOP URANIA 23-29 APRILIE: Probleme de parteneriat, strâmtori băneşti. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP URANIA 23-29 APRILIE: Incepe prima retrogradare Mercuriana. In perioada cuprinsa intre 23 si 29 aprilie, singurul eveniment astronomic cu conotatie astrologica este intrarea planetei Mercur in miscare aparent retrograda in ziua de 29 aprilie, seara, la ora 20. Fiind vorba de ultimele ore ale rastimpului pe care il analizam, el nu reprezinta o constata a viitoarei saptamani pentru ca va fi resimtit, cu adevarat, ulterior, din 29 aprilie pana pe 21 mai, cand Mercur isi va relua mersul direct prin zodia Taur.
Alina Costache
22 apr. 2016, 12:26
HOROSCOP URANIA 23-29 APRILIE: Probleme de parteneriat, strâmtori băneşti. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP URANIA 23-29 APRILIE BERBEC

Între 23 şi 24 aprilie (după ora 15), unor nativi le pot trece prin minte tot felul de soluţii băneşti care nu excelează prin onestitate. În cele mai multe dintre cazuri ele vor fi provocate de o situaţie limită care îi împinge să ia în calcul şi asumarea riscului unor astfel de manevre. Între 24 aprilie după-amiaza şi 26 aprilie, situaţia se va schimba aproape pentru toţi cei născuţi în acest semn zodiacal şi asta se va traduce printr-o mare exuberanţă şi printr-o dorinţă evidentă de a-şi lărgi orizontul de cunoaştere și de acţiune. Unii vor dori să facă excursii, alţii vor vrea să schimbe locul în care trăiesc sau muncesc pentru a da un sens nou vieţii lor. Între 27 şi 29 aprilie, până la ora 11 dimineaţa, se conturează o etapă mai încărcată, mai stresantă, mai enervantă în care activităţile cu grad sporit de risc îi vor pune în situaţia de a se mobiliza şi de a accepta ceea ce li se întâmplă apelând, pentru a se tempera, la banala filosofare „viaţa e grea, ce să-i faci!”. În ciuda dorinţei de a se plia pe urgenţele momentului cu resemnare, în preajma zilei de 27 aprilie, se pot contura o serie de neconcordanţe, disfuncţii, ghinioane sau încurcături pe direcţia relaţiilor parteneriale. Şubredă şi plină de capcane poate fi şi evoluţia unor conflicte, desfăşurate în plan personal sau chiar procesual. În restul zilei de 29 aprilie, Berbecii vor simţi nevoia să evadeze din acest peisaj care nu le oferă, pentru această etapă, nici o satisfacţie. Dorinţa lor de a se relaxa alături de prieteni se poate lovi însă de o strâmtorare bănească. În seara zilei de 29 aprilie, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi, timp de o lună de acum în acolo, îi va pune în situaţia de a-şi reevalua şi reformula deciziile anterioare legate de bani, câştiguri şi cheltuieli. Nota generală a momentului este dată influenţa pe care o exercită dificultăţile prin care trec nativii asupra sistemului neuro – vegetativ sau psihic.

Taur

Între 23 şi 24 aprilie (după ora 15), se exercită, în proporții diferite, opozițiile pe care nativii le-au simțit până acum indirect, ori de câte ori Luna le tranzita casa parteneriatului. Luna Plină din 22 aprilie a pus accentul pe unele dintre ele iar acestea încep, acum, să fie percepute în adevărata lor lumină. Mai sensibile în fața acestui tranzit vor fi relațiile dintre soți, unde instinctele, dorințele sau sentimentele de gelozie sunt mai intense și poate mai justificate. Nemulțumirea și dorința de revanșă cotropește sufletul acestor nativi care vor pregăti replici usturătoare pentru cei care le stau în drum. Între 24 aprilie după-amiaza şi 26 aprilie, revin în atenția lor proiectele axate pe miza unui câștig. Sunt vizate acele avantaje materiale, patrimoniale, sociale sau relaționale care au ca substrat, sau condiție de realizare, o persoană din afara granițelor, o deplasare sau o instituție din afara țării în care locuiesc. Între 27 şi 29 aprilie, până la ora 11 dimineaţa, Taurii vor fi preocupați doar de propria lor persoană, de evoluția sau de bunul plasament al capacității de muncă, drept pentru care, toată lumea din jur îi deranjează. Nativii pot lua distanță chiar și față de persoanele dragi inimii lor, în dorința de a nu se „încurca” și cu problemele acelora. În restul zilei de 29 aprilie, mici neliniști pe fondul evoluției unei situații legate de imaginea publică, de autoritatea pe care o exercită într-un domeniu de activitate; perioadă în care vor fi susceptibili și vor avea impresia că totul îi vizează. Din seara zilei de 29 aprilie, Mercur, aflat în tranzit prin zodia Taur, va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 21 mai a.c., timp în care îi va obliga să schimbe, din mers, soluțiile practice de interes personal adoptate până acum, tranzitul subliniind evaluările greșite sau estimările nerealiste, instalând o atitudine constructivă, de logică, măsură și rezonabilitate.

Gemeni

Între 23 şi 24 aprilie (după ora 15), perioadă intensă de strategii, calcule și mișcări diplomatice menite să-i asigure unui nativ stabilitatea într-un sector de muncă, ori să-i pregătească victoria viitoare într-o direcție profesională numai de el știută. Totul se face discret, fără zgomot, fără a atrage atenția și totul se îndreaptă spre captarea informațiilor necesare lor în acest demers. Discrete disfuncții organice, mai ales ale celor care au deja o sensibilitate organică legată de glanda tiroidă sau de glandele paratiroide, de regimul hormonal și de fiziologia aparatului genital. A nu se face intervenții stomatologice, nici chiar minore. Între 24 aprilie după-amiaza şi 26 aprilie, pentru unii nativi, se vor pune probleme parteneriale majore în funcție de natura ocupației lor, a responsabilității sau a sarcinilor ce decurg din condițiile derulării unui contract. În plan matrimonial, se anunță certuri de scurtă durată, repetate sau reluate în baza acelorași argumente și acuzații. Cei care se află pe picior de divorț pot fi subiectul unor șicane și hărțuieli conjugale dar nici ei nu se vor lăsa și vor replica, după puterile lor. În plan juridic sau pe fondul unor procese, situația poate degenera iar pentru unii ea poate deveni dramatică. Dacă va fi vorba de punctul final al unei hotărâri judecătorești atunci, lupta pentru o cauză abia începe prin viitoarele căi de atac abordate. Între 27 şi 29 aprilie, până la ora 11 dimineaţa, preocupări bănești provocate de nevoile unei rude sau de statutul unei proprietăți ori de bunul mers al gospodăriei. În restul zilei de 29 aprilie, mentalul lor va fi instabil, gândurile lor trecând de la un subiect la altul, fără nici un rezultat. Nu va fi un timp bun pentru meditație, relaxare sau calm interior. Mercur, guvernatorul lor, va intra în mișcare aparent retrogradă și-i va pune în situația să facă, până pe 21 mai, o revizie generală a ideilor, concepțiilor și atitudinilor adoptate în ultimele luni.

Rac

Între 23 şi 24 aprilie (după ora 15), perioadă neplăcută în plan sentimental. Emoțiile sunt, în cea mai mare parte, negative. Trăirile au aspectul unor gânduri și preocupări care-i macină pe nativi, abătându-le atenția pe chestiuni intime sau de taină. Sunt accentuate ieșirile comportamentale care vădesc egoismul, gelozia, spiritul posesiv. Mercur, aflat în tranzit în casa a XI-a a prietenilor, va deveni retrograd începând să le dea, din 29 aprilie, argumente, motivate de dorința de revanșă sau de demonstrație de forță, privind cramponarea de o idee sau de o soluție de viață. Între 24 aprilie după-amiaza şi 26 aprilie, se conturează mai multe direcții de activitate care privesc munca: discuții oficiale pe fondul unor acte și documente, dialoguri aprinse privind acuzații, explicații, măsuri administrative și riposte ale nativilor, inițiative privind o schimbare a regimului contractuale etc. Enervare maximă, eficiență minimă. E nevoie de temperanță pentru a nu provoca dușmănii ce le-ar putea face viața un chin, de acum până la toamnă. Solicitare a aparatului loco-motor și a sistemului arterial. Reacții organice la oboseală, ședere îndelungată în picioare, efort muscular, antrenamente epuizante. Reacții ale vezicii biliare la stres, muncă multă, enervare, mâncare nesănătoasă. Vegheați, între 26 și 27 aprilie, la tot ceea ce înseamnă rang, funcție, demnitate, ecou public al faptelor comise sau al cuvintelor rostite Între 27 şi 29 aprilie, până la ora 11 dimineaţa, se conturează tendința nativilor de a pune piciorul în prag în chestiuni parteneriale, de afaceri, unde autoritatea le este subminată sau contracarară de rivali, prin măsuri abuzive. Nu vă puneți mintea cu persoane a căror capacitate de înțelegere este limitată. În restul zilei de 29 aprilie, mici surprize din categoria „atenții și cadouri”.

Leu

Între 23 şi 24 aprilie (după ora 15), ostilități discrete sau rămase necunoscute care privesc statutul oficial sau public al unor nativi care, tocmai de aceea, trebuie să-și consolideze poziția. Din 29 aprilie, Mercur, care traversează în prezent zodia Taur, cea legată de casa a X-a a ridicării în rang, va intra în mișcare aparent retrogradă și va declanșa o serie de revizuiri și reconfigurări ale felului în care se ipostaziază nativii în relațiile publice, oficiale sau în care trebuie să-și exercite autoritatea și prerogativele puterii. Viitorul tranzit indică nevoia ca nativii să înțeleagă necesitatea de a abandona unele poziții, interese sau sentimente (ori resentimente) și să se lepede de un fel de a fi, care de-acum în acolo, nu le va fi profitabil. Indiferent care ar fi fost, în trecu,t motivele pentru care au adoptat respectiva atitudine (nevoia de a se impune, constrângerile, împrejurările particulare), stabilitatea într-o funcție o vor obține doar cu calm și răbdare, cu tenacitate și forță a dreptății. Între 24 aprilie după-amiaza şi 26 aprilie, perioadă de veselie, de divertisment, de relaxare ori de mici surprize plăcute care le pot oferi mulțumire de sine, un respiro agreabil, o evadare din cotidian. Moment bun și pentru cei care desfășoară activități cu profil artistic (mai ales sub forma spectacolelor muzicale, a dansului) sau sportiv (zile favorabile stabilirii unor performanțe și a doborârii unor recorduri). Între 26 și 27 operează un tranzit ce impune prudență în declarațiile publice și în toate tipurile de dialog. De asemenea, ar fi bine să se reprogrameze deplasările, fie ele și de scurtă durată sau pe distanțe mici. Între 27 şi 29 aprilie, până la ora 11 dimineaţa, muncă multă și rutină. În restul zilei de 29 aprilie, un partener, un coleg dintr-un proiect oferă o surpriză sau, o situație ivită pe neașteptate, îl obligă pe nativul Leu să cântărească locul și rolul unui partener într-un proiect ori, poate, chiar în viața sa.

Fecioara

Între 23 şi 24 aprilie (după ora 15), unii nativi se vor confrunta cu tentația imensă de a fi critici, sarcastici, de a practica o ironie mușcătoare la adresa cuiva sau în legătură cu o situație. Atenție în cazul subiectelor cu o miză mai mare, care au un grad sporit de interes public, care privesc convingeri generale și al idealurilor în numele cărora, unele grupuri de oameni, cred și acționează sau al ideilor care stau la baza unor construcții publice pentru a nu leza, gratuit, niște sensibilități sau atașamente legitime. Din 29 aprilie seara, Mercur, devenit retrograd, îi va pune în situația să-și reașeze principiile pe baza altor motivații sau să se adapteze unei situații care va pune umbre și lumini pe propriile lor păreri și interese. Între 24 aprilie după-amiaza şi 26 aprilie, vor reveni în prim-planul atenției lor problemele de familie și/sau aspectele patrimoniale. Contextul este mai „fierbinte” în cazul celor care intenționează să se despartă, se află în proces de divorț sau de partaj. Procesele care au alte mize și cauze se pot îndrepta spre situații a căror rezolvare se va contura spre sfârșitul lunii august. Zilele de 26 și 27 aprilie se asociază cu un risc sau o neregulă ce privește plățile și încasările. Nu este exclusă nici o pierdere a banilor din vina nativilor (neatenție) sau din cauza oamenilor necinstiți (păcăleală, hoție, neseriozitate). Între 27 şi 29 aprilie dimineaţa, relațiile părinți-copii sunt tensionate, și unii și alții dând dovadă de inflexibilitate, de rigiditate în principii (sau în pretenții). Eșec al „înțelegerii cu vorba – bună”. De vină, vor fi, și unii, și alții. Artiștii și interpreții pot trece printr-o criză de creație, aceștia arătându-se nemulțumiți de nivelul la care își exprimă talentul, prin intermediul meseriei, având sentimentul limitei, al oboselii sau al unei neputinței. În restul zilei de 29 aprilie, șansa de a rezolva ceva, în planul muncii, repede și bine. Le vor veni în ajutor intuiția și inspirația salvatoare de moment.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!