Horoscop Urania 23-29 martie. Evitaţi discuţiile aprinse, nu se termină niciodată bine!

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 23 – 29 martie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.
Filip Stan
22 mart. 2024, 14:07
Horoscop Urania 23-29 martie. Evitaţi discuţiile aprinse, nu se termină niciodată bine!

Horoscop Urania Berbec – 23 – 29 martie 2024
Între 23 și 24 martie, axa celor două case ale sănătății va evolua sub influența mai multor planete cărora li se va adăuga, la începutul zilei de 23 martie, Marte, care va intra în zodia Peștilor și, până pe 30 aprilie, va crea stări de spirit trăite de către nativi mai intens ca până acum. E de observat însă prezența celor patru planete divergente, cu impact și greutate asupra casei a XII-a.

Cele două benefice și cele două malefice se vor suprapune și uneori se vor bloca reciproc sau, în funcție de harta personală, își vor conjuga influxurile; rezultatul acestei dinamici asupra organismului celor născuți în zodia Berbecului va fi diferit în funcție de vârsta și de tabloul clinic al nativilor. Cert e că, indiferent de constituția și de structura organică a acestora, e bine să se țină cont de factorul genetic care poate explica multe, permițând un diagnostic corect sau o abordare specială, impusă tocmai de acești factori.

Primăvara astronomică aduce fluturi în stomac pentru trei zodii. Verifică dacă ai noroc în dragoste

Între 24 martie, după ora 22:38′, și dimineața zilei de 27 martie, relațiile parteneriale vor fi influențate de Luna Plină în Balanță, din 25 martie, care va solicita însă mai mult casa I a personalității nativilor, acolo aflându-se trei planete în tranzit prin zodia Berbecului, alături de Sensul vieții, ceea ce ne dă un prim indiciu despre importanța secvenței pe care o vor trăi, spune Urania.

Între 27 martie, după ora 11:03′, și seara zilei de 29 martie, unele probleme financiare se pot apropia de un termen-limită ori rezolvarea lor va deveni mai complicată.

A nu se încerca amânări, ignorări sau artificii în locul rezolvării simple și clare a respectivei probleme. Din 29 martie, după ora 21:52′, curaj în afirmarea ideilor și principiilor care stau la baza unor opțiuni importante (profesia și modul ei de valorificare). A se evita, întreaga săptămână, discuțiile aprinse, așa-zis principiale, care ascund, de fapt, o nemulțumire mascată față de interlocutor.

Horoscop Urania Taur – 23 – 29 martie 2024

Între 23 și 24 martie se vor menţine reticențele unora dintre nativi cu privire la un prieten, la o relaţie de simpatie și de bună comunicare până la acea vreme, care pare să se altereze sub impactul unor evenimente ce îi îndepărtează pe unii de ceilalți. Tristeţi interioare, sentimentale, duale, greu de stabilizat.

A nu se acționa la mânie sau la supărare (decepție) pe fundalul răscolit de intrarea planetei Marte, în ziua de 23 martie, în zodia Peștilor; până pe 30 aprilie, aceasta va crea destule situații tulburi și costisitoare sufletește.

Între 24 martie, după ora 22:38′, și dimineața zilei de 27 martie, axa celor două case ale sănătății va evolua sub impactul Lunii Pline în Balanță, din 25 martie. Aceasta va avea un impact substanţial mai mult asupra casei a XII-a, unde va viza activitatea cerebrală, fiziologia organelor de simț localizate în zona capului, constituind explicaţia, dar și motivaţia pentru o serie de tulburări ale stării de spirit, ale gândurilor, ale stării de conştiinţă și ale percepţiilor subtile care vor crea valuri de reacţii și de trăiri intense. Taurii se pot confrunta cu nelinişti, mai mult sau mai puţin motivate, legate de exercitarea meseriei, de stabilitatea locului lor de muncă sau de unele aspecte financiare care par a se modifica într-un viitor apropiat, potrivit Urania.

Horoscop special sezonul Berbec martie-aprilie 2024. Ce aduce Noul an astrologic TUTUROR zodiilor

Între 27 martie, după ora 11:03′, și seara zilei de 29 martie, nativii trebuie să fie precauți în cazul dialogurilor cu persoane abile, care le pot întinde capcane sau care vor rosti doar jumătate de adevăr pentru a nu-și dezvălui strategia și intențiile.

Nativii trebuie să-și asculte instinctul (flerul, intuiția, presimțirea) când ceva îi va nemulțumi. Din 29 martie, după ora 21:52′, concentrare pe aspectele legale (juridice) ale unor situații de viaţă complicate de procese, conflicte interumane ce nu pot fi tranşate de bunăvoie, ci doar prin implicarea instituțiilor care aplică legea.

 

Horoscop Urania Gemeni – 23 – 29 martie 2024

Între 23 și 24 martie, activităţi domestice pot fi complicate de o disfuncţie legată de casă şi/sau gospodărie; piedici în calea desfăşurării vieții socioprofesionale care nu evoluează aşa cum şi-ar dori un nativ ce identifică sursa neregulilor într-o relaţie de familie care tinde să-i controleze viaţa.

La începutul zilei de 23 martie, Marte va intra în zodia Peștilor și, până pe 30 aprilie, va crea situații speciale nu tocmai ușor de gestionat, care vor implica aspectele de viață profesională, publică sau oficială. Gemenii vor dori să fie simpatizați și aplaudați ori respectați sau stimați, în ipostaze diferite ca importanță și miză personală.

Între 24 martie, după ora 22:38′, și dimineața zilei de 27 martie, cele două case ale relațiilor personale vor evolua sub influența Lunii Pline în Balanță, din 25 martie, care le va pune în prim-planul atenției lor, spre rezolvare, una sau mai multe relații de prietenie, deteriorate în mod dramatic sau în plin proces de destrămare.

Între 27 martie, după ora 11:03′, și seara zilei de 29 martie, sănătatea, în general, va avea o evoluție normală, doar latura psihică, adică echilibrul emoțional al unora, ar putea fi dată peste cap de varii situații dezagreabile care se vor petrece la locul de muncă. În principal, va fi vorba de șicane, de rivalități meschine, de antipatii care pot căpăta forma concretă a subminării unui nativ de către unul sau mai mulți colegi ori de către un șef.

Până la un punct, dacă aceste meschinării pot fi tolerate, este bine ca Gemenii să nu răspundă, dar, dacă aceste atacuri vor lua aspectul unui front comun menit să le pericliteze, cu adevărat, statutul și imaginea, atunci, firește că nativii vor trebui să aibă și ei o reacție, dar măsurată și controlată. Din 29 martie, după ora 21:52′, chestiuni contractuale, legale, care privesc o activitate reglementată juridic sau supusă unei hotărâri judecătorești.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Muzeul Județean Buzău Anulează Programul „Weekenduri la Măgura” din Cauza Prezenței unui Urs
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!