HOROSCOP URANIA 3-9 FEBRUARIE 2018: Bani, carieră, sănătate, dragoste. Se anunţă o săptămână plină de provocări

Previziuni Urania pentru perioada 3 – 9 februarie 2018. Vărsătorul este eroul săptămânii, ce se întâmplă cu celelalte zodii.
Alina Costache
02 feb. 2018, 10:19
HOROSCOP URANIA 3-9 FEBRUARIE 2018: Bani, carieră, sănătate, dragoste. Se anunţă o săptămână plină de provocări
Berbec
Pe 3 februarie, discrete stări de indispoziție organică, plictiseli la locul de muncă. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, tendința de a tempera ostilitățile sau de a nu „da apă la moară” atitudinilor refractare adoptate de colaboratori, parteneri de afaceri sau de soți/soții. Dorința de a rezolva mai repede și mai simplu problemele cotidiene, fără miză mare. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, sentimente răscolite de o veste tristă, preocupări legate de o chestiune funerară. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, stare generală bună a organismului și a spiritului; tendința de a depăși sau de a se detașa de problemele banale și de a aborda frontal aspectele majore de viață. Berbecii vor da dovadă de energie, de optimism, de curaj, de încredere, de putere de transformare și progres prin învățătură, spor de cunoaștere, experiențe care le rafinează mijloacele de cunoaștere sau de desfășurare a activității profesionale. Bună comunicare cu instituțiile și oamenii aflați dincolo de granițele țării. Cei tineri și cei aflați în prejma vârstei de 40 – 42 de ani vor fi dornici să facă schimbări majore în viața personală, în statutul lor social prin decizii radicale care presupun o adevărată revoluție în existența lor. Nota generală a săptămânii se va împărți între impulsurile greoaie ce grevează casa a X-a a locului și rolului social și evenimentele provocate de planetele în tranzit prin Vărsător (casa a XI-a a prietenilor) care anunță întâlniri interesante, surprize de la prieteni, noroc prin intervenția directă a unor personale care, prin informații, decizii, sfaturi ori solidaritate, îl pot ajuta pe nativ. Un sfat: nu provocați rupturi între dv. și un colectiv de lucru prin demisie, abandon, indiferență sau atitudini de rondă.
 
Taur
Pe 3 februarie, indiferență, distanțare sau inhibare a emoțiilor ca o cenzură necesară adoptată de nativi pentru a nu se lăsa influențați de sentimente, mai ales în cazul relațiilor între părinți și copiii lor; atitudine rigidă, principială dar severă în chestiunile pedagogice și de autoritate parentală. Disponibilitate redusă față de plăceri. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, stări de nervozitate provocate de situațiile inconfortabile de la locul de muncă sau din cauza informațiilor care le ajung la urechi; unele îi pot indispune, altele îi pot alarma din perspectiva modificărilor de statut profesional sau salarial care se conturează, deocamdată, la nivelul zvonurilor care circulă. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, predispoziția interioară a nativilor nu este cea mai indicată pentru a aborda chestiuni delicate în întâlnirile de afaceri sau cu scop precis ori în vederea semnării unui contract și a negocierilor: se va declanșa o stare de ostilitate față de orice soluție care ar presupune, din partea lor, o concesie sau o reformulare de poziție, de inflexibilitate, de suplețe ori de diplomație. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, nativii ar trebui să se ocupe de chestiunile care privesc legalizarea, oficializarea unor documente (acte, certificate, obținerea de aprobări, autorizații, avize, etc.), în direcția intrării în posesia unui bun material, a unei proprietăți sau a primirii unui avantaj material pentru care s-a făcut un demers. Nota generală a săptămânii se menține pe casa a X-a, fiind generată de bogăția evenimentelor și culoarelor de acțiune determinate de tranzitele planetelor prin Vărsător care, în ciuda mai multor aspecte tensionate, îi vor obliga pe nativi să ia în calcul, pentru a progresa, o serie de schimbări în existența lor personală, socială, profesională.
 
Gemeni
Pe 3 februarie, contradicții între nativi și unele rude, dificultăți în a găsi o soluție practică problemelor curente domestice, uneori din cauza solicitărilor intense și constante dinspre sectorul muncă, responsabilitate, activitate profesională, alteori, din cauza unor încurcături legate de acte și aprobări. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, mici momente de relaxare, clipe de destindere; Gemenii vor dori să iasă din contextul activităților curente menite care nu le aduc nici o satisfacție prin activități care să le „descrețească fruntea”, în principal, spectacole (teatru, film, concerte, concursuri, secundar la petreceri). Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, fără a fi vorba de o suferință organică anume, Gemenii nu vor fi în apele lor în acest răstimp: se vor enerva deseori din cauza unor activități, desfășurate în special la locul de muncă, care, în alte dăți nu-i deranjau atât de tare, dar acum, nimic nu le va conveni: animozitate între un nativ și unul sau mai mulți colegi la locul de muncă. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, perioadă bună pentru a se negocia un contract, pentru a se discuta clauzele unui acord, pentru a se stabili principiile după care va funcționa un grup de lucru. Răstimpul poate aduce un accent pe probleme ce țin de implicarea nativului într-o chestiune de principiu, de normalitate, de morală sau de legalitate în orice demers.
 
Rac
Pe 3 februarie, exces de principialitate, tendința spre hipercorectitudine, atenție majoră acordată detaliilor, verificărilor și reviziilor finale care întârzie predarea la timp a unui document. Drumuri scurte, cu scop precis. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, probleme domestice legate de nevoia de a face o reparație în casă; disconfort în relațiile cu rudele soțului sau ale soției. Posibile tensiuni între nativ și unii membri de familie care nu se pot înțelege asupra modului în care ar trebui administrată o proprietate, de modul de administrare a acesteia sau de oportunitatea unei vânzări, închirieri, ieșiri din indiviziune, etc. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, sentimente răscolite; nativul nu-și găsește liniștea, chinuindu-se, de cele mai multe ori, degeaba. Relațiile sentimentale vor suferi de pe urma sensibilității nativilor care vor reacționa ca și cum ar fi vorba de un atac la persoană. Totuși, pentru cei care desfășoară activități artistice sau interpretative ori care necesită fantezie, imaginație și intuiție, perioada este bună pentru că îi va purta pe aripile fanteziei creatoare cu mult spor și succes. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, chestiuni oficiale: unii își pot găsi un loc de muncă, alții pot face demersuri legale pentru a reglementa o neregulă produsă în activitatea lor profesională curentă. Sănătatea poate avea un curs favorabil; organismul nativilor se poate reface destul de repede după perioade stres, de oboseală, de epuizare, de efort fizic sau intelectual ori după afecțiuni care le-au șubrezit echilibrul organic. Nota generală a săptămânii va fi dată de elementele astrale care vor încetini mersul unor negocieri, al unor tratative de împăcare sau de colaborare ori care precedă un eventual recurs la justiție pentru soluționarea unei cauze.
 
Leu
Pe 3 februarie, preocupări materiale, salariale ori legate de regimul veniturilor, cheltuielilor, plăților. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, posibile oportunități de mediere a unui conflict, discuții „împăciuitoare”, atitudine relaxată sau concesivă manifestată de nativi în chestiunile de viață curentă, mai puțin importante pentru ei. Leii vor oscila să facă o deplasare, o călătorie sau o excursie, considerând că nu este momentul oportun pentru a se risipi în activități neproductive, ei având în prezent alte priorități. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, conflicte și tensiuni între ei, familie ori între ei și partenerii de viață din cauza unor rude (mai ales părinți, respectiv socri) care intervin în viața lor și cu care nu pot ajunge la nici o înțelegere. Leii vor depune un efort de luciditate pentru a separa adevărul de provocare sau de insinuare în vederea unei decizii corecte. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, schimbare a dispoziției interioare; Leii pot găsi clipe de răgaz, de mici satisfacții personale. Pe unii, stresul și situațiile fără ieșire le pot alimenta dorința de a pleca de acasă sau, de la caz la caz, din țară, pentru a trăi altfel și a se rupe de un context conflictual. Tranzitele planetelor personale prin semnul Vărsătorului vor accentua această stare de nemulțumire și, implicit, de refuz și revoltă, sugerându-le uneori, calea de urmat ceea ce va explica posibilele decizii intempestive care vor presupune ruperea unor contracte, renunțarea la colaborări, încetarea unor relații personale, etc. Atenție la angajamentele verbale pe care le pot lua unii, fără să stea prea mult pe gânduri, și pe care vor trebui, mai târziu să le onoreze; de asemeni, e de luat în calcul evoluția stranie, paradoxală a unui proces sau demers în justiție.
 
Fecioară
Pe 3 februarie, zi bună pentru concentrarea pe chestiuni concrete, moment al hărniciei și al eficienței, al logicii și al bunului simț, al măsurii și adecvării reacțiilor personale la provocările curente. Distanță față de situațiile fanteziste sau rupte de realitate, generate de rudele sau de partenerii de viață, în care ar putea intra, dacă nu vor face un efort de obiectivitate. Între 3 februarie, după ora 23:47′, și 6 februarie dimineața, oscilații în decizia de a face unele cumpărături sau mici investiții ori de a se lansa în cheltuieli riscante, născute din pretențiile exagerate ale copiilor care vor obiecte scumpe, la modă sau distracții costisitoare. Între 6 februarie, după ora 05:57′, și prima parte a zilei de 8 februarie, fel de a vorbi tăios; Fecioarele nu vor primi ușor observațiile care li se vor face într-un context familial, ocazional, profesional și vor riposta vehement, aruncând, în contrapartidă, aluzii usturătoare și, din păcate, chiar amenințări. Astfel de situații trebuie ținute sub control pentru a nu declanșa conflicte inutile. Între 8 februarie, după ora 15:54′, și 9 februarie, chestiuni administrative legate de regimul unei case, al unui teren, al utilajelor agricole sau al obiectelor de patrimoniu de valoare mare. Principalul accent astral al săptămânii îl reprezintă impactul tranzitelor planetelor personale prin zodia Vărsătorului care le vor pune nativilor din Fecioară organismul la încercare, prin solicitarea sistemului arterial și venos, a circulației periferice, a fiziologiei sistemului nervos. Trebuie avută în vedere o modificare în regimul muncii prin situații neprevăzute, prin decizii care schimbă multe dintre datele unui contract inițial (orar, volum de muncă, atribuții și responsabilități, statut profesional și loc în ierarhia de la serviciu, salarizare, riscuri). 

Citește toate zodiile pe pagina Horoscop Urania.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop rune 5-11 august 2024. Mihai Voropchievici: Două zodii au parte de protecție, fertilitate și belșug
Capital.ro
Schimbare uriașă în România. A intrat în vigoare de la 1 August. Toți românii vor beneficia
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Se apropie pacea în Ucraina? Expert român în diplomație de la Oxford: „Toate acestea ridică multe semne de întrebare”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Un nou val de coșmar în România. Vin temperaturi ireale
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest român a comandat o salată, într-o tavernă din Thasos. A rămas cu gura căscată când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cine sunt cei doi polițiști care și-au pierdut viața în accidentul de la Târgu Lăpuș. Sora unuia dintre agenții decedați a fost rănită grav
Capital.ro
Lege pentru românii care au casă la curte. Vecinii sunt obligați. Trebuie să aibă aprobare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Primăria Capitalei organizează cursuri de instruire digitală pentru vârstnici
MediaFlux
GATA cu BANII CASH! Limită pentru PLĂȚI cu NUMERAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?