HOROSCOP URANIA 3-9 octombrie: Ce v-au rezervat astrele şi cum influenţează Venus zodiile

HOROSCOP URANIA: În perioada 3 – 9 octombrie 2015 distribuția planetelor ne arată o dominare a zodiei Fecioară prin cele trei și, la un moment dat, patru planete aflate în tranzit în această zodie, respectiv Marte, Jupiter, Venus (din 9 octombrie) și Luna (pe 9 și 10 octombrie).
Alina Costache
02 oct. 2015, 06:24
HOROSCOP URANIA 3-9 octombrie: Ce v-au rezervat astrele şi cum influenţează Venus zodiile
Horoscop Urania Berbec – 3 – 9 octombrie

În preajma zilei de 3 octombrie o serie de impulsuri legate de dialoguri, schimburi de idei și informații, tentative de conciliere se vor lovi, mereu, fie de propriile îndoieli, fie de circumstanțele care nu le sunt favorabile Berbecilor. De aici și o serie de oscilații cu privire la utilitatea efectuării unei deplasări scurte pe care ba o iau în calcul, ba o resping, amânând-o. Alteori, veștile care vin spre ei sunt de natură să-i pună în cumpănă.

Pe 4, 5 și 6 octombrie dimineața (până la ora 11:30′) acești nativi au preocupări domestice sau în legătură directă cu relațiile de familie. Evoluția acestor relații precum și implicarea nativilor în chestiuni ce trebuie rezolvate repede se desfășoară cu poticneli, întârzieri provocate de refuzul unor membri de familie care nu doresc să coopereze, care se opun unei soluții etc. În a doua parte a zilei de 6 octombrie și, apoi, pe 7 și 8 octombrie, predispoziția lor viață este mai animată.

Horoscop Urania Taur – 3 – 9 octombrie

Ziua de 3 octombrie este dedicată banilor și preocupărilor financiare sub toate aspectele: calcule, chibzuială, demersuri, dialoguri, plăți, proiecte etc.

Nota specială este dată de condițiile ridicate de „hârtii”: chitanțe, facturi, contracte, documente oficiale. Pe 4, 5 și în prima parte a zilei de 6 octombrie se poate instala, în starea de spirit și implicit în reacțiile și comportamentul nativilor, un soi de inhibiție care îi împiedică să se poarte firesc, sincer și deschis. Tendința generală este de a fi rezervați, discreți, secretoși.

Unii ascund ceva față de apropiați (un proiect, o întâmplare, o nemulțumire). Atenția lor se concentrează pe rezolvarea acelui fapt de viață dar, în permanență, se vor ridica o serie de circumstanțe care le vor îngreuna demersul: fie nu pot depăși un obstacol de gândire, fie un interes le dirijează intențiile, fie o chestiune de mentalitate sau conștiință le pune frână ori de câte ori găsesc o cale de acțiune.

Horoscop Urania Gemeni – 3 – 9 octombrie 

Pe 3 octombrie Luna își continuă traseul prin zodia Gemenilor, dându-le nativilor care aparțin acestei zodii o serie de impulsuri menite să le sporească activitatea mentală, spontaneitatea, inițiativa, imaginația și capacitatea de comunicare.

Între 4 și 6 octombrie dimineața, preocupările lor ar putea să se concentreze pe una sau mai multe chestiuni ce se privesc banii, câștigurile, speculațiile etc. Rezolvarea lor nu este una ușoară, uneori apărând întârzieri, obstacole sau complicații mai ales dacă, în desfășurarea respectivelor inițiative intervin, deloc util sau favorabil, tot felul de cunoștințe „binevoitoare”. Din 6 octombrie, de la prânz, până pe 8 octombrie, Gemenii devin mândri și plini de ei.

Horoscop Urania Rac – 3 – 9 octombrie

Pe 3 octombrie pe Raci îi muncesc tot felul de gânduri. Unele dintre aceste frământări își au originea în conflictele lor interioare, în procesele de conștiință sau în nevoia de a se adapta la o situație creată în viața lor care le impune limite, rigori și exigențe.

Alteori, poate fi vorba de comunicarea cu cei apropiați, de școlaritate sau de educație (fapt valabil pentru cei tineri). Pentru cei maturi sau pentru cei are se află în preajma vârstei de 60 de ani, acest tumult interior este provocat de o schimbare de statut profesional care îi alarmează. Între 4 și 6 octombrie dimineața, ei se pot confrunta cu exigențe privitoare la modul de viață de fiecare zi sau la deciziile pe care trebuie să le ia neapărat.

Horoscop Urania Leu – 3 – 9 octombrie

Pe 3 octombrie sunt la mare preț întâlnirile cu prietenii, schimbul de idei și informațiile, consultările, divertismentul. Uneori, tema acestor discuții o pot reprezenta chestiunile bănești, proiectele în care intră în joc un patrimoniu ce trebuie valorificat inteligent. Alteori, unor persoane născute în acest semn zodiacal, li se solicită colaborarea ori asocierea în vederea obținerii unui câștig.

Dacă lor li se cere să vină cu „partea materială” în acest parteneriat, este bine să se mediteze pe îndelete, cu responsabilitate și să nu se entuziasmeze în fața oricărei propuneri. Verificați sub toate aspectele, mai ales cele aparent neimportante, toate documentele și înscrisurile ce vă sunt oferite ca argumente solide.

Citeste continuarea pe LIBERTATEA.RO.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Meghan, atacată cu acid sau cu cuțitul, la Londra. Prințul Harry, scenariu incredibil
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Prăbușirea unui avion Su-34 în Volvograd și un elicopter Mi-28 în Kaluga au avut loc în acest weekend
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!