HOROSCOP URANIA 3-9 SEPTEMBRIE: Jupiter în Casa Banilor, multe zodii trec printr-o perioadă CRITICĂ. Cumpene amoroase…

În perioada cuprinsă între 3 şi 9 septembrie 2016 nu va avea loc decât un singur eveniment astrologic important; acesta va fi legat de schimbarea lăcaşului zodiacal al planetei Jupiter care, în ziua de 9 septembrie va trece în semnul Balanţei. Între 3 septembrie şi 9 septembrie, Luna va străbate un segment zodiacal de la Fecioară la Săgetător.
Alina Costache
02 sept. 2016, 09:12
HOROSCOP URANIA 3-9 SEPTEMBRIE: Jupiter în Casa Banilor, multe zodii trec printr-o perioadă CRITICĂ. Cumpene amoroase...

Berbec

Între 3 și 5 septembrie (până la ora 15:39′), tendința generală a nativilor este de împăcare a contrariilor. Ei vor dori să alunge asperitățile în relațiile cu toată lumea, vor vrea să se împace bine cu toți cei cu care se întâlnesc frecvent, cu care se află pe „baricade comune”: afacere, căsătorie, proiecte. Aceiași tendință concesivă se va regăsi și în disputele cu persoanele care-și manifestă pe față adversitatea față de ei (rivali, dușmani declarați, părți în procese etc.).

Efectele nu vor fi spectaculoase dar vor contribui, într-o oarecare măsură la calmarea spiritelor. Între 5 septembrie după-amiaza și 8 septembrie dimineața (până la ora 04:19′), preocupări firești asociate cu îngrijorări legate de bani, administrare a unor venituri. Între 8 și 9 septembrie (până la ora 15:55′), entuziasm cu privire la un posibil voiaj în străinătate. Călătoriile în interes de serviciu pot fi torpilate de colegii care vor să-i ia locul nativului sau, pur și simplu, îl șicanează.

Berbecii vor începe să se confrunte cu rigorile funcției sau cu niște condiții sporite de efort la locul de muncă. Din 9 septembrie, Jupiter va intra în casa a VII-a a relațiilor contractuale și parteneriale. Deși se va afla în semnul Balanței, asta nu înseamnă că va echilibra întotdeauna situațiile confuze, complicate din viața nativilor.

De aceea, este posibil, ca acest Benefic să permită sau să intensifice modificarea raportului de forțe în unele conflicte în curs de desfășurare. Timp de un an de-acum în acolo, noțiunile fundamentale ca „drept”, „dreptate”, justiție” vor fi deseori invocate după cum, nu sunt excluse, confruntările în contexte legale cu instituțiile menite să facă ordine, să facă dreptate sau să aplice legea. Întreaga săptămână sunt posibile tensiuni și nemulțumire interioară.

Taur

Între 3 și 5 septembrie (până la ora 15:39′), starea de sănătate este bună sau vizibil îmbunătățită. Se conturează momente prielnice pentru a face o schimbare la locul de muncă (atribuții, relații personale, salarizare, program, etc.) sau chiar a locului de muncă ori al identificării unui al doilea job. Cei care nu au în prezent un loc de muncă stabil pot în această perioadă și în următoarele 2-3 săptămâni să aibă o șansă reală de a rezolva acest sector de viață.

Din 9 septembrie, pe sectorul muncii, se va instala Marele Benefic care va acționa în diferite forme. De exemplu, să permită restabilirea, printr-o hotărâre legală, a păstrării în funcție a unui nativ, a reîncadrării lui, în condițiile anterioare declanșării unui litigiu. Tot din această zi, pe casa sănătății, Jupiter va deveni un sprijin esențial pentru sănătate.

Între 5 septembrie după-amiaza și 8 septembrie dimineața (până la ora 04:19′), se pot petrece tot felul de evenimente care vor scoate la iveală ostilități mai vechi, antipatii mai noi sau va consolida imposibilitatea nativului de a coopera, de a încheia un acord. În cuplurile șubrede conflictele pot degenera plecând de la un fleac, răscolind resentimentele nerezolvate.

Cel mai indicat ar fi să se evite toate întâlnire care au ca scop discutarea unor chestiuni importante, de viitor, pentru o perioadă mai potrivită. Între 8 și 9 septembrie (până la ora 15:55′), premize astrale favorabile demersurilor pentru a rezolva o chestiune oficială, legală, la capătul căreia nativul să obținută un avantaj material, un beneficiu moral, un sprijin social, o sumă de bani.

Pentru asta trebuie să întocmească dosare, acte, să ia aprobări, etc. Unii vor fi preocupați de stabilitatea copiilor lor motiv pentru care fac de pe acum gesturile generoase de transfer a unor bani sau proprietăți.

Gemeni

Între 3 și 5 septembrie (până la ora 15:39′), perioadă senină, favorabilă împăcărilor sau întâlnirilor agreabile într-un plan sentimental. Din 9 septembrie, în sectorul casei a V-a a plăcerilor și emoțiilor sau a aventurilor, va intra Jupiter care va intensifica dorința nativilor de a se bucura de toate plăcerile vieții. Pentru unii, următorul an ar putea fi chiar un an al freneziilor, o perioadă de neuitat, bogată în întâmplări, trăiri și bucurii.

Aspect excelent pentru toți cei care desfășoară activități în domeniul comunicării, scrisului, exprimării orale, actoriei, artelor spectacolului de orice gen. Posibile câștiguri din jocuri, pariuri, speculații. Între 5 septembrie după-amiaza și 8 septembrie dimineața (până la ora 04:19′), unele persoane născute în zodia Gemenilor ar putea fi martorii unui conflict la locul de muncă pe care nu-l vor putea ignora și care, într-o măsură mai mică sau mai mare, îi va afecta și pe ei.

Se mai pot produce evenimente care vor introduce în activitatea de fiecare zi enervare, dezordine, ignorare a sarcinilor de serviciu, contestații. Stare organică proastă fără motiv, plictiseală, nervozitate. Între 8 și 9 septembrie (până la ora 15:55′), casa parteneriatului va fi dinamizată de prezența a trei planete care acționează în chip diferit ba chiar și în direcții diferite, instaurând confuzia, instabilitatea și sentimentul de pericol care se poate ivi în orice moment.

În ciuda dinamismului lor, tranzitele nu vor favoriza procesele. Conflictele se pot intensifica pe fondul unor reacții brutale, insuficient gândite sau al unor interese care nu ai pot fi „frumos ambalate”. În acest carusel de idei, gânduri, decizii, fapte și reacții atât sectorul familiei din care provin cât și cel al carierei sau al funcției pot primi, direct sau indirect, stresul și ecoul dezagreabil al acestor confruntări.

Rac

Între 3 și 5 septembrie (până la ora 15:39′), în fine! – o perioadă mai plăcută trăită în sânul familiei. O clipă de respiro, o oază de liniște, un repaus binefăcător, o ședere reconfortantă iată ce pot obține în această perioadă Racii care vor sta mai mult (sau numai) acasă, alături de rude. Firește, cu condiția ca nativul să fie în relații bune cu aceștia.

Din 9 septembrie, în acest sector, va intra Jupiter care, având o forță și o paletă mai largă de acțiune decât sora lui mai mică, Venus, va lucra în beneficiul acestui sector astral, timp de un an, ceea ce va putea aplanarea multor supărări și nemulțumiri, risipind ambițiile gratuite și ostilitățile născute din orgolii mărunte.

Între 5 septembrie după-amiaza și 8 septembrie dimineața (până la ora 04:19′), unele persoane aparținând zodiei Racului pot fi triști sau amărâți din cauza unei relații care merge prost și care, la tot pasul, este șubrezită de informații, bănuieli confirmate, constatări personale dezamăgitoare sau mărturisiri șocante.

Nu sunt de loc indicate tentativele de câștig prin participarea la jocuri de noroc, pariuri sportive pe sume mari sau alte speculații (bursiere, de exemplu). Unii părinți pot fi necăjiți din cauza copiilor lor, indiferent de vârsta acestora. Între 8 și 9 septembrie (până la ora 15:55′), posibile schimbări, transformări, restructurări la locul de muncă care-i pun pe jar pe unii nativi care-și văd, astfel, amenințate fie siguranța locului de muncă, fie veniturilor salariale.

Întreaga săptămână, se vor manifesta discrepanțe la nivelul comunicării interumane. Unii nu vor găsi cuvintele potrivite, alții vor formula cam din topor ceea ce cred sau doresc, stârnind dezaprobarea celor din jur. În aer va pluti lipsa de măsură sau de diplomație. Subiectivismul va fi la cote mari după cum, responsabilă de aceste derapaje va fi, deruta interioară.

Leu

Între 3 și 5 septembrie (până la ora 15:39′), perioadă confortabilă pentru susținerea unor probe, verificări. Șansa de a se descurca bine sau foarte bine chiar dacă pregătirea lor nu este una temeinică. Posibilitatea de a vorbi în public convingător. Călătoriile scurte vor fi un real factor de destindere sau de bucurie a sufletului.

Din 9 septembrie, în acest sector, va intra planeta Jupiter care va accentua, timp de un an, de acum încolo, acest „noroc” la examene. În egală măsură, Jupiter îi va face mai diplomați, mai abili în a se exprima, a argumenta, a purta o controversă sau chiar a susține, în termeni decenți, un conflict de opinii.

Începe o perioadă bună pentru nativii de toate vârstele, ca să învețe din toate întâmplările care se consumă în jurul lor sau care îi angajează direct. Va fi o adevărată școală a vieții menită să le dea subtilitatea și maturitatea necesară. Între 5 septembrie după-amiaza și 8 septembrie dimineața (până la ora 04:19′), mici probleme cu rudele care au inițiative ce contravin intereselor lor. Între 8 și 9 septembrie (până la ora 15:55′), se menține la cote ridicate dorința de a petrece în chip direct, la activități care să-i „țină în priză”, să-i facă să trăiască emoții puternice pe parcursul cărora să-și testeze capacitatea de a face față stresului, concentrării, rezistenței la efort etc.

Perioadă favorabilă, pe această direcție, numai sportivilor care desfășoară antrenamente sub supravegherea unei echipe care se îngrijește de traseul lor sportiv. În rest, se poate vorbi numai de exagerări și imprudențe asumate pe cont propriu. Unora, calculele bănești le vor domoli aventurismul iar pe alții îi va obliga să analizeze realist oportunitatea unei cumpărături. Unele investiții pot fi date peste cap de urgențele care vin dinspre sectorul „copii”.

Fecioara

Între 3 și 5 septembrie (până la ora 15:39′), mici câștiguri le vor permite nativilor să se echilibreze, să facă plăți restante ori chiar să-și facă o mică rezervă de bani. Din 9 septembrie pe casa a II-a a banilor va intra Jupiter, care, în postura de Mare Benefic, este privit în manualele de astrologie drept „responsabilul cu marile averi”.

Practic, Jupiter, în fiecare an străbate câte un semn zodiacal, fără ca prin asta, totuși, să transforme 1/12 din populație în oameni avuți și, tot așa… Dar, în cazul Fecioarelor, această ipostază este mai clar conturată. Jupiter se va afla în casa banilor obținuți din muncă proprie, prin depunerea unui efort personal, prin valorificarea unei pregătirii sau unor însușiri deci noțiunea de avere este oarecum exagerată, pentru că, doar din muncă nu s-a îmbogățit nimeni.

Dar a putu trăi, uneori, bine. Astfel încât, acest aspect ambivalent muncă=bani va fi un factor real de stabilitate pentru nativi până la toamna viitoare. Între 5 septembrie după-amiaza și 8 septembrie dimineața (până la ora 04:19′), răstimp în care inițiativele publice, prezența la discuții de orice fel (în particular sau în cadru oficial) sunt șubrezite de impulsuri nestăpânite, de dorința de a „ciupi”, de a „împunge” pe câte cineva, fel de a fi care va deranja și nu le va atrage succesul sau simpatia. Grijă să nu pierdeți bani sau obiecte personale la drum, în excursii și călătorii.

Între 8 și 9 septembrie (până la ora 15:55′), unii se pot implica în chestiuni simple, de organizare și administrate a bunurilor în casă, (case) gospodărie sau, într-o altă direcție, în relațiile de familie. Reușita acestor tentative este pândită de eșec sau de un rezultat parțial favorabil. Mercur se va afla în plină retrogradare și, măcar atâta lucru bun va face, le va induce reticența necesară înaintea unor decizii sau inițiative de moment, mai ales în plan partenerial.

Cite;te mai multe pe liberatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!