HOROSCOP URANIA 30 noiembrie-6 decembrie 2019. Ce aduce pentru fiecare zodie intrarea lui Jupiter în casa comunicării

Astrologul Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 30 noiembrie-6 decembrie 2019. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte, săptămâna viitoare, vedeţi mai jos.
Iulian Tudor
29 nov. 2019, 09:50
HOROSCOP URANIA 30 noiembrie-6 decembrie 2019. Ce aduce pentru fiecare zodie intrarea lui Jupiter în casa comunicării

BERBEC

Pe 30 noiembrie, responsabilități profesionale, nevoia de a se „înhăma la greu” sau de a accepta misiuni cu grad mai mare de dificultate, acceptate în lipsa altei soluții. Din 2 decembrie, situația se va schimba prin intrarea planetei Jupiter în zodia Capricornului, semn pe care îl va traversa până pe 19 decembrie 2020. în acest fel, protecția și șansa unei transformări favorabile se va manifesta în sectorul carierei, al locului și rolului lor în profesie și societate, oferindu-le numeroase momente prielnice pentru consolidare, progres sau debut, în funcție de vârstă și de statut personal.

Citeşte şi HOROSCOP WEEKEND 30 noiembrie-1 decembrie 2019. O zodie se izolează, o alta petrece pe picior mare de Ziua Naţională

Nota generală este de maturizare, de seriozitate, de renunțare la succesele facile, dar trecătoare. Combinația astrală din casa a X-a este însă mult mai complexă prin impactul conjugării influențelor celor patru planete care traversează acest sector al cerului lor de naștere. între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, surprize de la prieteni,informații care privesc unul sau mai mulți apropiați și care au darul să-i mire pe cei născuți în Berbec. Unele dintre aceste situații inedite îi vor obliga să se replieze. între 3 decembrie, după ora 9, și seara zilei de 5 decembrie, nevoia de a se calma, de a se izola de agitația cotidiană, de a compensa, prin activități plăcute, oboseala și enervarea de peste zi.

Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, Luna va începe să tranziteze zodia Berbecului și le va da celor care aparțin acestui semn zodiacal mai multă energie, curaj, determinare și entuziasm. Motivații puternice pentru o cauză superioară sau pentru un plan de viață care impune efort de adaptare și perfecționare la noile condiții, pentru a face față noilor exigențe. Dorință de a adera la organisme și instituții care le-ar susține demersurile de exprimare într-un plan public (politică, activitate universitară sau academică, cercetare științifică, activism social).

TAUR

Pe 30 noiembrie, univers interior marcat de dorința de siguranță și stabilitate în opțiuni, privind fie deciziile, fie renunțările, pentru că nativii vor dori să se asigure că nu greșesc. O notă pozitivă o va aduce planeta Venus, dar cel mai important moment al etapei studiate de noi va fi intrarea, în sectorul conștiinței și al atașamentelor importante, a planetei Jupiter, care va tranzita această casă până în decembrie 2020, dându-le Taurilor, timp de un an, posibilitatea să perceapă și să interpreteze viața, în întreaga ei complexitate, în mod corect și profund.

Reacțiile lor, născute dintr-o gândire profundă, vor sta la baza unor judecăți de valoare importante pentru evoluția lor pe direcția: maturizare, învățare, perfecționare, progres prin cunoaștere, găsirea drumului potrivit structurii și logicii biografiei lor. între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, posibile surprize legate de statutul public, de reputația sau de autoritatea lor socio-profesională. între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, relații plăcute petrecute alături de prieteni, clipe de destindere născute din armonia regăsirii pe aceleași coordonate de gândire și simțire.

Totuși, există și o altă determinare astrală, care privește relațiile de afaceri sau asocieri prin intențiile ascunse, tendințele incorecte, influențele negative, invidia, exercitate de falșii prieteni ai câte unui Taur, în scopul de a profita ori de a-i crea probleme. între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, răstimp marcat de o agitație interioară care le poate da dureri de cap, la propriu și la figurat, insomnii, preocupări cărora nativii nu le pot da de capăt, oricât s-ar frământa. Moment al revoltei interioare împotriva unei persoane sau a unei situații care nu îi avantajează și care le complică viața de la un timp.

GEMENI

Pe 30 noiembrie, preocupările materiale și/sau bănești par să se mai limpezească prin influența corectă sau protectivă a planetei Venus. Astfel că răstimpul invocat, marcat de numeroase influențe astrale, poate funcționa mai bine sau mai corect, dar, prin asta, nu neapărat și repede: lentoarea și piedicile se vor menține.

Vestea bună este că, începând cu 2 decembrie, Jupiter va intra în această casă a VII l-a, pe care o va traversa până pe 19 decembrie 2020, schimbând, în chip evident, contextul în care se vor desfășura și condițiile în care se vor rezolva dosarele economice sau juridice, menite să reglementeze un drept de proprietate asupra unui bun ori de exploatare a unor sume și de bani și avantaje. între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, idei interesante, soluții ingenioase, inventivitate într-un plan al cât mai bunei plasări a persoanei lor într-un mediu de studiu, de exercitare a profesiei sau de valorificare a calităților ce le vor permite afirmarea în plan public. între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, momente plăcute, de satisfacție interioară născute dintr-un succes personal sau profesional ori dintr-o ipostază în urma cărora ei vor „ieși bine”. între decembrie, după ora 21:45, și decembrie, discuții aprinse cu un prieten sau cu unii apropiați alături de care nativul desfășoară diferite activități.

Gemenii vor avea tendința să-și impună punctul de vedere sau, în alte cazuri, să-și manifeste dorința de a ține sub control o relație sau o preocupare care tinde să evolueze dezordonat și păgubos pentru toată lumea, dar cei implicați în respectiva situație vor accepta ușor observațiile și intervențiile nativilor, de unde și dialogurile cam „răstite”. Marcaj destul de important, întreaga săptămână, pe sectorul relațiilor conjugale, parteneriale sau contractuale ori procesuale.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Insula ieftină și superbă din Grecia. Marea e mereu limpede aici, iar multe dintre plaje sunt pustii
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești bune pentru fermierii români! Aceștia vor primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Un îndrăgit actor a murit subit la nici 30 de ani. Cauza decesului
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Rassemblement National al lui Bardella, aproape de o victorie istorică în al doilea tur al alegerilor legislative franceze
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!