Horoscop Urania 5-11 august 2023. Perioadă de animozităţi, probleme financiareşi de sănătate. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna  5 - 11 august  2023. În timp ce unele zodii vor avea parte de succes și de reușite, altele vor trebui să facă față unor conflicte neprevăzute.
Alina Costache
04 aug. 2023, 13:18
Horoscop Urania 5-11 august 2023. Perioadă de animozităţi, probleme financiareşi de sănătate. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna viitoare, potrivit libertatea. Așadar, urmează o perioadă excelentă pentru socializare, pentru anumite persoane, în timp ce altele vor experimenta dezamăgirea cu anumiți prieteni pe care-i considerau a fi apropiați. Asemenea situații contradictorii vor apărea și la locul de muncă, în săptămâna 5 – 11 august  2023.

Berbec

Berbecii vor fi în formă, poate chiar vorbăreți, vor dori să se întâlnească cu persoane din medii de muncă și viață diferite care să le ofere noi perspective și informații legate de realitatea de fiecare zi și de evenimentele curente.

Taur

Luna va tranzita zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn o binevenită stabilitate interioară, mai mult temei în toate activitățile practice, mai mult echilibru interior și mai multă vigoare fizică.

Gemeni

Posibile tensiuni între nativi și prietenii acestora, care se pot dovedi egoiști, lipsiți de delicatețe sau de bună creștere, abuzivi, insistenți, egoiști sau dificili în abordările de interes comun.

Horoscop Urania 5-11 august 2023. Rac

Informații amestecate, neclare sau greu de luat în seamă cu privire sau cu referire și impact asupra preocupărilor lor școlare, universitare, profesionale de învățare și perfecționare.

Leu

Leii vor accepta destul de greu condițiile impuse într-un mediu socio-profesional, indiferent de argumentele, mai mult sau mai puțin rezonabile, prin care acestea sunt justificate.

Horoscop Urania 5-11 august 2023. Fecioară

Unii dintre cei născuți în acest semn zodiacal se pot bucura de un succes, de o laudă, de un context în care au făcut „o figură frumoasă”; admirație, aplauze, felicitări, simpatie a publicului.

Balanță

Agitație, implicare, osteneală, dialoguri în contradictoriu, stres în relațiile parteneriale; puține șanse de a se pune capăt unei disensiuni. Pentru a se ajunge la o împăcare a părților unii nativi vor apela la sfatul unui prieten.

Scorpion

Enervări la locul de muncă sau în contextul desfășurării unei activități; posibile evenimente care se petrec în legătură cu serviciul care să-i alarmeze pe nativi.
Cele șase zodii pe care norocul le trage de mânecă în luna august. Acești nativi au parte de belșug și fericire
Horoscop Urania 5-11 august 2023. Săgetător

Context astral puțin semnificativ pentru activitățile casnice și treburile familiale; evoluție probabilă în nota obișnuită a ultimelor două zile.

Capricorn

Context scurt dar favorabil pentru cei care desfășoară activități de creație prin capacitatea de a ajunge la soluții convenabile, oneste, eficiente pe „șantierul lor de creație”.
Horoscop rune august 2023. GEBO aduce pacea în relații, dar KENAZ este inversată. Atenţie la NAUTHIZ!

Vărsător

Va fi o perioadă când vechile animozități vor prinde viață și se vor amplifica. E bine să vă ridicați deasupra evenimentelor mărunte și a pasiunilor modeste, trecătoare dar compromițătoare pentru imagine.

Horoscop Urania 5-11 august 2023. Pești

Interese gospodărești moderate, efort domestic minim, relații confortabile pe care Peștii vor face efortul să le țină departe de orice stres.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!