HOROSCOP URANIA 5-11 ianuarie 2019. Berbecii se confruntă cu probleme mari. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE

HOROSCOP URANIA 5-11 ianuarie 2019.  Previziuni Urania pentru perioada 5- 11 ianuarie 2019. Luna Nouă în Capricorn. Venus va intra în zodia Săgetătorului
Alina Costache
04 ian. 2019, 16:41
HOROSCOP URANIA 5-11 ianuarie 2019. Berbecii se confruntă cu probleme mari. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE

HOROSCOP URANIA 5-11 ianuarie 2019 BERBEC. Între 5 și 7 ianuarie dimineața, Berbecii se vor confrunta cu problema imaginii publice, a autorității profesionale, a răspunderii sau a exercitării unui important rol social, politic, economic: opoziții, rivalitate, competiție, rezistența unor persoane față de inițiativele sau deciziile lor. Berbecii vor constata că nu progresează, că nu pot înfrânge niște bariere de comunicare, de înțelegere sau de cooperare, de aceea, cei maturi și cu experiență în domeniul exercitării funcției, vor avea tendința să devină categorici și imperativi.

Posibil eveniment plin de semnificații pentru cariera nativilor în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Capricorn, însoțită de o eclipsă parțială de Soare, ceea ce va instaura începutul unui ciclu de un an la care nativii trebuie să fie atenți pentru că el va conține datele, favorabile și defavorabile, evoluției lor în plan socio-profesional. Între 7 ianuarie, după ora 08:46′, și 9 ianuarie seara, surprize neplăcute de la prieteni sau informații destabilizatoare cu privire la viața și activitatea acelora, de natură să-l facă pe nativ să analizeze soarta relației sau a colaborării lor.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019, timp în care va influența în mod favorabil sectorul pregătirii profesionale superioare, a afirmării în domenii de cunoaștere sau de viață publică cu miză mare (justiție, politică, învățământ). Unii vor avea șansa să-și desăvârșească studiile, să se perfecționeze, să călătorească, să-și lărgească orizontul de cunoaștere ori să fie acceptați în fundații, organizații, partide, universități. Între 9 ianuarie, după ora 21:44′, și 11 ianuarie, etapă mai calmă, spiritul lor, înfierbântat de lupte și de evenimentele solicitante, va avea nevoie de tihnă și izolare.

HOROSCOP URANIA 5-11 ianuarie 2019 TAUR. Între 5 și 7 ianuarie dimineața, se conturează destul de multe probleme de conștiință. După un respiro firesc de sărbători, Taurii se vor întoarce la aspectele importante din viața lor și vor medita asupra felului în care vor răspunde unor comandamente. Vor analiza atașamentele lor de până acum față de ideile, convingerile, speranțele, oamenii și proiectele care i-au motivat dar care acum par să devină o povară sau un sacrificiu inutil. În dorința lor de a-și clădi viața cât mai stabil și mai profitabil, acești nativi vor ajunge la concluzia că, la unele premise de viață, de meserie ori de implicare socială, vor trebui să renunțe doar că, pentru moment, ruptura definitivă încă nu este încă posibilă.

Reevaluare a unor proiecte personale care presupun abordarea unor domenii de activitate pentru care trebuie să se pregătească, să învețe, pe fondul unor stări speciale de conștiință, generate de faza Lunii Noi în Capricorn, însoțite de o eclipsă parțială de Soare, din ziua de 6 ianuarie, care va sublinia toate neajunsurile etapei prezente de viață. Între 7 ianuarie, după ora 08:46′, și 9 ianuarie seara, posibile surprize neplăcute, situații delicate, încurcături venind pe latură profesională, în mod public. Vor fi vizați mai ales cei care au funcții, rang și putere de decizie.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019, și va introduce o binefăcătoare șansă de a câștiga ceva, de a primi un bun material, de a li se acorda un avantaj, o înlesnire, o securizare a lor materială. Între 9 ianuarie, după ora 21:44′, și 11 ianuarie, întâlniri plăcute cu prietenii apropiați, cu care se află pe aceiași lungime de undă. Speranțe și proiecte comune imaginate alături de aceia în scop recreativ, cultural sau spiritual ori de utilitate cultural-educativă de largă deschidere publică.

HOROSCOP URANIA 5-11 ianuarie 2019 GEMENI. Între 5 și 7 ianuarie dimineața, se înmulțesc și se consolidează situațiile potrivnice interesului lor de a intra în posesia unei sume de bani, a unor bunuri sau avantaje materiale. Se conturează un cadru de acțiune ce nu poate fi controlat, persoane ostile nativilor intervenind în detrimentul lor. Imposibilitatea de a se ajunge, în aceste zile, la o înțelegere cu părțile implicate într-un proces de moștenire, un partaj, o recuperare materială. Dar, odată identificate aceste piedici, nativii își vor putea construi o strategie în funcție de oamenii, situațiile și mecanismele instituționale care îi obstrucționează.

În ziua de 6 ianuarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Capricorn, însoțită de o eclipsă parțială de Soare, Gemenii pot avea un moment de luciditate sau de dreaptă judecată, eliberată de incertitudini și subiectivism, care le va permite să vadă realitatea la adevărata ei dimensiune și importanță. Între 7 ianuarie, după ora 08:46′, și 9 ianuarie seara, nu toate ideile care le vor trece prin minte trebuie să fie puse în aplicare.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019; ea va crea premise favorabile, până pe 4 februarie 2019, pentru întâlniri, negocieri, discuții pe chestiuni de principiu, abordarea unor conflicte și litigii în chip legal și onest. Posibilitatea de a se împăca cu persoanele cu care s-au aflat în competiție ori, chiar, în relații de dușmănie. Context bun pentru a se apăra cu documente sau prin intermediul martorilor ori de a beneficia de principialitatea celor care îi audiază și îi judecă. Între 9 ianuarie, după ora 21:44′, și 11 ianuarie, momente plăcute, flatante sau onorante cu privire la cariera, numele și imaginea lor publică. Gemenii se vor simți agreați, simpatizați, admirați de către colaboratori sau de către public.

Citeşte mai mult pe Libertatea

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 8 august. Schimbări benefice, oportunități, dar și surprize pentru acești nativi
Capital.ro
Interzis pentru șoferii români. N-ai voie să împrumuți mașina. Faci 5 ani închisoare
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
TOȚI ȘOFERII TREBUIE SĂ ȘTIE ASTA! Schimbări în Codul Rutier
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Ce salarii aveau Nicolae și Elena Ceaușescu. Surpriză! Ce făceau cu banii
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Christian Sabbagh o face PRAF pe Anca Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poza cu fiica lui: „Bătrână legendă cu un puștan”
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Triplă crimă în București! O mamă și doi copii au fost uciși cu bestialitate într-un bloc din Sectorul 2! Principalul suspect este un membru al familiei
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe vehicule. Guvernul a dat ordin. Amenzi din 1 septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Joe Biden laudă alegerea guvernatorului Tim Walz ca partener al Kamalei Harris pentru Casa Albă
MediaFlux
LOTIVURĂ pentru TRUMP! CUTREMUR în ALEGERI din cauza DOSARULUI PENAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!