Horoscop Urania 5-9 septembrie 2022. Se umple Casa Banilor, dar sunt probleme în Casa Dragostei

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 5 - 9 septembrie 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Alina Costache
05 sept. 2022, 13:48
Horoscop Urania 5-9 septembrie 2022. Se umple Casa Banilor, dar sunt probleme în Casa Dragostei

Horoscop Urania 5-9 septembrie 2022 Berbec
Între 3 și 5 septembrie dimineața, informații contradictorii, mecanisme diferite de comunicare prin stil, subiect și abordare în funcție de locul și contextul în care acestea sunt realizate – în țară sau în străinătate, în plan particular sau oficial, în nume propriu sau într-un context colectiv.

Posibilitatea efectuării unor deplasări care se vor face sub presiunea timpului și care se vor asocia cu mici evenimente tracasante mai ales din categoria celor care îi implică pe purtătorii de uniformă ai unor instituții abilitate să verifice acte și documente, să aplice legea, să dea amenzi și sancțiuni. În ziua de 5 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 septembrie, va străbate sectorul sănătății curente, introducând o binevenită notă de echilibru organic și de stabilitate fiziologică mai ales în zona organelor localizate în abdomen.

Între 5 septembrie, după ora 4:03′, și 7 septembrie, premise profesionale complicate de cuadraturile și opozițiile momentului, care pot genera situații lipsite de o motivație reală și vor trăda antipatia unor persoane față de nativi sau dorința unora de a-l pune în situații dificile la care Berbecul va riposta impulsiv și drastic, ridicând cota de neînțelegere interumană.
Între 7 septembrie, după ora 6:42′, și dimineața zilei de 9 septembrie, ipostaze mai puțin obișnuite în registrul relațiilor de prietenie. Din 9 septembrie, după ora 6:43′, registru special pentru cele două case ale sănătății care va intensifica reacțiile în plan mental (sufletesc, spiritual) sub semnul dorinței de detașare de stres, de rutină, de banalitate.

Combativitate, uneori exagerată, în relațiile parteneriale unde nu se va putea realiza nici o împăcare, nici o înțelegere și nu se va contura nici o soluție acceptabilă de ambele părți ale disputei. Ambiție și individualism pronunțat, ostilitate și subiectivism în relațiile parteneriale.

Horoscop Urania 5-9 septembrie 2022 Taur

Între 3 și 5 septembrie dimineața, preocupări legate de mecanismele instituționale, de prevederile legale, de strategia unei abordări corecte și eficiente a unei teme financiare (patrimoniale). Atenție la numărul mare de informații care îi pot crea unui nativ o stare de derută, acesta nemaiștiind, la un moment dat, ce opțiune să aibă.

Horoscop septembrie realizat de Daniela Simulescu. Persoane din trecut reapar în viaţa mai multor zodii, iar rolul lor este acela de a vă arăta cât aţi progresat
În ziua de 5 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 septembrie, va traversa sectorul relațiilor sentimentale, al emotivității și al vocației artistice, susținând abordările temperate și lucide în plan afectiv și obiective sau constructive în planul creației și al interpretării, unde va accentua spiritul autocritic și autocontrolul.

Între 5 septembrie, după ora 4:03′, și 7 septembrie, dialogurile și schimburile de informații vor evolua într-un registru rigid, încordat, uneori chiar ostil, alteori deficitar și deloc productiv.

Deplasări greoaie cu schimbări de program, de traseu, de orar ori amânate, reprogramate sau reconfigurate în așa fel încât ele nu vor procura mult dorita relaxare ﹘ dacă va fi vorba de o vacanță ﹘ sau armonia și acordul dacă va fi vorba de un scop socio-profesional (reuniuni, întruniri, sesiuni de comunicare, inspecții). Între 7 septembrie, după ora 6:42′, și dimineața zilei de 9 septembrie, ipostaze care pot conține o doză de radicalism în funcție de importanța posturii publice sau profesionale a nativului.
Responsabilizări ale celor născuți în Taur, sarcini greu de dus la îndeplinire, condiții neobișnuite de lucru, presiune a opiniei publice, discrepanțe între convingerile nativului și interesul celor care îl conduc din orice punct de vedere (social, financiar, politic). Din 9 septembrie, după ora 6:43′, relații de prietenie relaxate (vizite, petrecerea timpului liber prin practicarea unor preocupări comune: jocuri, distracții, agape, pescuit).

Horoscop Urania 5-9 septembrie 2022 Gemeni

Între 3 și 5 septembrie dimineața, relații parteneriale în care efortul de obiectivitate și principialitate este contracarat de abordările neinspirate ale subiectului, înțelegeri deformate ale realității, amestecul inutil și creator de confuzie între dorințe, ambiții și capricii personale cu o premisă ce trebuie să împace contrariile.

În ziua de 5 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 29 septembrie, va traversa sectorul problemelor domestice, al relațiilor de familie; impactul ei ar trebui să fie favorabil din perspectiva unei abordări corecte și pragmatice, utilitariste și necesare dorinței de a se pune ordine în relații, dialoguri, sentimente, principii și activități concrete.

Între 5 septembrie, după ora 4:03′, și 7 septembrie se va menține cadrul de viață și activitate, instaurat cu mai multe luni înainte, în cele două case ale banilor și ale eventualelor câștiguri materiale; amânări și încurcături, blocaje sau ostilități din partea unor persoane particulare, cât și din partea unei (unor) instituții.

Horoscop Echinocțiu de toamnă 2022, cu Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru Rac. Săgetătorul are succes pe plan financiar
Între 7 septembrie, după ora 6:42′, și dimineața zilei de 9 septembrie, în unele cazuri, mai ales dacă va fi vorba de Gemeni maturi sau spre sfârșitul carierei, se poate pune problema unor tensiuni între aceștia și superiorii lor, născute din viziuni diferite asupra unor idei, concepții, mentalități, interese, atașamente ideologice.
Din 9 septembrie, după ora 6:43′, posibile ipostaze flatante pentru cei care desfășoară activități publice (mai ales actori, indiferent de genul artistic abordat, interpreți, personalități din media, oameni politici) care pot avea prestații inteligente, remarcabile, prețuite de către o asistență de specialitate sau de către spectatori. Frecvente dizarmonii între nativi și prietenii lor; se vor contura diferențe între viziunea fiecăruia cu privire la subiecte delicate care uneori pot degenera în dezbateri aprinse.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autostrada București-Ploiești, închisă! În ce zone este redirecționat traficul și când se va relua circulația pe A3
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Condamnări dure pentru cinci activiști de mediu în Londra
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'