HOROSCOP URANIA 6-12 aprilie 2019. Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6-12 aprilie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Iulian Tudor
05 apr. 2019, 12:05
HOROSCOP URANIA 6-12 aprilie 2019. Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În prima parte a zilei de 6 aprilie, Berbecii continuă să aibă energie și determinare, să se simtă bine, să fie într-o bună formă fizică, concentrându-se pe problemele curente cu destul entuziasm. Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, nevoia de stabilitate materială poate fi (mai) acut resimțită. Unele secvențe îi pot determina să facă economie sau să găsească noi căi de a obține venituri. Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, capacitate de a vorbi expresiv și convingător ori de a susține luări de cuvânt într-un context public care să fie apreciate.

Citeşte şi PROGNOZA METEO LUNARĂ. ANM a anunţat cum va fi vremea de Florii, Paşte şi 1 Mai 2019

Uneori, Berbecii pot deveni combative, dar, pe fond, contextul astral îi va susține prin flexibilitate și adaptabilitate la situația dată. Obligația de a face scurte deplasări ori șansa de a călători. Din 11 aprilie, după ora 5.32, chestiuni curente privitoare la viața de familie, dar nu întotdeauna sentimentul datoriei față de părinți ori dorința de a-i ajuta pe aceștia se va desfășura așa cum și-ar dori ei, pentru că vor apărea situații care le vor răpi timpul și le vor limita capacitatea de a se pune la dispoziția lor.

Alteori, chiar dacă vor avea timpul necesar, capacitatea lor de a-i ajuta va fi limitată de împrejurări. Pe această direcție, ziua de 12 aprilie poate fi una specială prin impactul pe care l-ar putea avea asupra nativilor Careul în T la grad perfect (22°), care va funcționa pe direcția caselor IV/X și respectiv I și care va angaja persoana lor, cariera și obligațiile sociale ori relațiile de familie. Impact semnificativ al evenimentelor exterioare asupra patrimoniului personal. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 12 august, când își va relua traseul în Săgetător de la 14°, introducând necesare reașezări de crezuri și atașamente importante pentru viața și cariera nativilor.

TAUR

În prima parte a zilei de 6 aprilie, posibile enervări și stări de agitație aparent nemotivate de evenimentele concrete de peste zi. Totuși, elementele existențiale, tulburate de ceva vreme, nu le dau pace, Taurii simțind nevoia să intervină pentru a reglementa o ipostază de viață.

De aceea, ei ar putea să se confrunte și cu insomnii, nervozitate sau migrene provocate de aceste nemulțumiri. Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, în viața unor persoane născute în acest semn zodiacal încep să se producă transformări. Observând atent condiția lor de viață, starea de sănătate, evoluția profesională, problemele economice cu care se confruntă, ei ar putea ajunge la concluzii alarmante, având sentimentul că se îndreaptă spre o perioadă care îi va solicita din plin, pentru care nu au resursele necesare ca să le facă față. Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, discuții sau demersuri pentru lămurirea unei chestiuni financiare.

Drumuri, dialoguri incomode, efort de informare cu privire la o chestiune financiară. Din 11 aprilie, după ora 5.32, incapacitate de a renunța la unele idei, impresii sau convingeri bazate pe informații mai vechi pe care nu doresc să le actualizeze sau chiar atitudine ostilă față de orice tentativă de adaptare la nou, de acomodare la sensul și semnificația evenimentelor care se derulează. Conservatorism? Încăpățânare? Spaimă de viitor? Informații care țin pe loc un demers legat de oamenii și instituțiile din străinătate: incapacitatea acelora de a comunica, corespondență defectuoasă sau întârziată, amânări cu sau fără explicație ori motiv coerent. Intrat în mișcare aparent retrogradă, din 11 aprilie, Jupiter va reformula, în următoarele patru luni, multe premise materiale (susținere financiară, succesiuni, partaje, beneficii de orice fel).

GEMENI

În prima parte a zilei de 6 aprilie, relații intense cu și/sau alături de prieteni. Comunicare verbală impetuoasă, activism, agitație, uneori nervozitate, dorință de afirmare sau emancipare ori impulsul de a acționa pe cont propriu, neținând cont de ceea ce se cheamă spirit de echipă, lucru care îi va deranja pe respectivii cunoscuți, care vor formula observații și nemulțumiri. Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, destabilizări organice pe fond de stres sau ca ecou al evenimentelor solicitante de dată recentă.

Gemenii vor simți nevoia de repaus pentru a se „reașeza în albia lor” ori pentru a înțelege corect sensul unor ipostaze de viață. Între 8 aprilie, după ora 23.15, și dimineața zilei de 11 aprilie, etapă mult mai bună pentru Gemeni, care vor avea energie, entuziasm, chef de viață, dinamism, spirit tânăr, inițiativă, curaj și fantezie. Gemenii vor încerca să rezolve cea mai mare parte a problemelor lor curente pe calea dialogului, a corespondenței, ei fiind, întotdeauna, cei care vor oferi soluții destul de inspirate și de pragmatice.

Din 11 aprilie, după ora 5.32, abordare rigidă a chestiunilor financiare; mai precis, ei se vor crampona de bani și bunuri ori de prezumptivele câștiguri, demonstrând o surprinzătoare – și necaracteristică lor – lipsă de suplețe mentală și indisponibilitate spre negociere. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni de acum încolo, îi va obliga pe Gemeni să-și revizuiască proiectele majore de viață (inclusiv raportarea lor la căsnicie), la parteneriatele de afaceri, la colaborări, contracte, negocieri, conflicte și procese. Deja, din această săptămână, ei vor începe să se disocieze de oamenii, ideile, proiectele sau premisele la care, până acum, rezonau favorabil. Se menține șansa de a avea succes, „presă bună” și de a se bucura de simpatia publicului.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Mașinile interzise în trafic. Vehiculele diesel, fără drept de circulație. S-a pus termen 2 ani
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Victor Ciutacu, în politică! Răspunsul la care nimeni nu se aștepta
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Primele declarații ale Nadiei Comăneci și ale Ecaterinei Szabo, după ce Anei Bărbosu i s-a retras medalia de bronz: „Trebuie să fii deasupra lor cu 10 puncte. Fiindcă suntem români”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Sunt obligați să plătească. Marcel Boloș: Fentează statul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!