Horoscop Urania 7 – 13 octombrie 2023. Luna neagră schimbă cursul banilor, Venus în Fecioară aduce iubire

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 7 – 13 octombrie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Alina Costache
06 oct. 2023, 16:31
Horoscop Urania 7 - 13 octombrie 2023. Luna neagră schimbă cursul banilor, Venus în Fecioară aduce iubire

Horoscop Urania 7 – 13 octombrie 2023 pentru Berbec

Între 7 și 8 octombrie noaptea, atașamente față de rude și părinți, mici sacrificii pentru rezolvarea unor chestiuni concrete, dar și posibile angajări în conflictele și disputele ce privesc treburile de familie ori pe care cei în vârstă nu le pot rezolva cu propriile lor puteri, iar Berbecii vor trebui să le ușureze acelora povara confruntărilor cu reprezentanții unor instituții care nu le vor face plăcere.

Între 8 octombrie, după ora 2:25′, și 10 octombrie la prânz, nevoie de a trăi din plin momente de căldură sufletească și de confirmare a trăiniciei sentimentelor, dorință de manifestare în planul activității artistice pentru a străluci (dorința de a impresiona).

În ziua de 9 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 8 noiembrie, va proteja funcțiile organice, introducând măsura printr-o conduită temperată. Venus le va permite găsirea unor soluții pragmatice care să compenseze consecințele unor eventuale restructurări în cadrul respectivei instituții.

Între 10 octombrie, după ora 14:02′, și 13 octombrie, noaptea, casa a VI-a a sănătății și a activității profesionale curente va evolua sub patronajul pozitiv al planetei Venus, doar că aceasta va face, între 9 și 10 octombrie, o conjuncție cu Luna Neagră, la 0° Fecioară și o opoziție cu Saturn, la 0° Pești, creând un context riscant, dezagreabil sau marcat de informații și situații care îi pot alarma pe nativi; nu vor fi excluse momentele de descumpănire interioară ori dorința de a abandona un proiect.

În ziua de 12 octombrie, planeta Marte va intra în zodia Scorpionului și, din postura de Guvernator al acestei zodii, până pe 24 noiembrie, va crea situații pline de risc financiar, controlând evoluția intereselor materiale (patrimoniale) ale Berbecilor. Din 13 octombrie, după ora 3:22′, relațiile parteneriale vor fi greu de înțeles în adevărata lor intenție, ceea ce îi va irita pe nativi.

Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2023

Între 7 și 8 octombrie noaptea, disponibilitate limitată pentru dialogurile curente sau pentru abordarea unor teme delicate pentru care nativii nu sunt pregătiți sau nu sunt în cea mai bună formă fizică și psihică.

Între 8 octombrie, după ora 2:25′, și 10 octombrie la prânz, Taurii nu vor dori să se implice în mod autoritar în chestiunile de familie sau în cele care privesc statutul casei, al gospodăriei, al bunurilor patrimoniale; unul dintre motive, dar nu singurul, ar fi dorința lor de a-și conserva energia pentru activități mai importante sau care nu suportă amânarea.

În ziua de 9 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 8 noiembrie, va susține armonios, logic și cu măsură (autocontrol) relațiile afective. Atenție că, între 9 și 10 octombrie, Micul Benefic va face o conjuncție la 0° Fecioară, cu Luna Neagră, în sectorul sentimentelor și împreună vor alcătui o dublă opoziție la Saturn, la 0° Pești, ceea ce poate crea o amărăciune, o deziluzie sau neșansa de a-l surprinde pe un apropiat într-o ipostază care nu-l avantajează și astfel se vor revela niște trăsături de caracter sau niște interese care nu-l vor face mai simpatic sau mai onest.

Horoscop Mariana Cojocaru octombrie 2023: Luna Neagră aduce karma grea pentru multe zodii

Între 10 octombrie, după ora 14:02′, și 13 octombrie noaptea, atenuare a unor disfuncții organice. Sub o (falsă) amabilitate, relațiile la locul de muncă pot ascunde vulnerabilități sau abordări ambigui.

În ziua de 12 octombrie, planeta Marte va intra în zodia Scorpionului și, din postura de Guvernator al acestei zodii, până pe 24 noiembrie, va complica relațiile parteneriale prin suspiciuni sau manifestări clare ale unor manevre incorecte (nesinceritate, egoism, tăceri suspecte, argumente false, adevăruri trunchiate). Din 13 octombrie, după ora 3:22′, primele semne ale unui disconfort partenerial care va pune în pericol o asociere, un contract, o înțelegere pe fondul unui conflict (proces).

Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2023

Între 7 și 8 octombrie noaptea, refuz de a cheltui mai mult decât e nevoie, dar și lipsă de orizont sau de informații clare cu privire la o preocupare financiară (salarială).

Între 8 octombrie, după ora 2:25′, și 10 octombrie la prânz, dorința de a se exprima clar, răspicat, de a-și impune punctul de vedere sau poate chiar de a deveni pentru o scurtă perioadă liderul de opinie într-o chestiune oficială (profesională, publică sau pedagogică). Posibil succes în contextul unui concurs, examen, audiție, interviu.

În ziua de 9 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 8 noiembrie, va crea cadrul necesar pentru ca nativii să pună ordine în chestiunile domestice. Abordări pragmatice, facilități sau bună cooperare (corectă) cu reprezentanții instituțiilor de tip „administrativ”.

Între 10 octombrie, după ora 14:02′, și 13 octombrie, noaptea, context special, la care nativii e bine să fie atenți, născut din dubla opoziție a lui Saturn (0° Pești) cu Venus și Luna Neagră (la 0° Fecioară), ceea ce va spori neregulile care existau de ceva vreme în sectorul relațiilor de familie sau al posturii socio-profesionale, dar care nu erau evidente; ipostaze de viață care, în viața curentă, sunt definite ca niște „ghinioane”. În ziua de 12 octombrie, planeta Marte va intra în zodia Scorpionului și, din postura de Guvernator al acestei zodii, va spori riscul de răceli, viroze, infecții dentare, urogenitale sau renale, în zona ORL, dezechilibrând și regimul hormonal.

Marte va crea conflicte, situații alarmante la locul de muncă; poate că nu toate ipostazele vehiculate se vor materializa, dar situația conflictuală și neîncrederea în viitor se vor menține până pe 24 noiembrie, cât va dura acest tranzit. Din 13 octombrie, după ora 3:22′, chef de a petrece timpul în mod plăcut, relaxant, fără consum de energie sau implicare afectivă; suplețe artistică și fantezie creatoare.

Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2023

Între 7 și 8 octombrie noaptea, context astral favorabil tuturor, pe diverse paliere de viață și activitate, în funcție de vârsta și statutul familial ori socio-profesional al Racilor, care vor avea o doză mai mare de sensibilitate și o afectivitate intens trăită.

Între 8 octombrie, după ora 2:25′, și 10 octombrie la prânz, abordări energice pe teme financiare (salariale), ceea ce pentru aceste persoane care, în general, sunt timide va fi un lucru nou în conduita lor, dar va fi și un factor pozitiv pentru rezolvarea lor.

În ziua de 9 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 8 noiembrie, va crea premise astrale utile pentru un mod de viață pe termen scurt în care trebuie să se concentreze pe studiu, examene, teste și probe profesionale. Nativii vor reuși să învețe – firește, dacă se vor ține de treabă! – repede și bine.

Horoscop chinezesc special: 4 zodii care au mare noroc în dragoste în luna octombrie 2023

Între 10 octombrie, după ora 14:02′, și 13 octombrie noaptea, cei născuți în zodia Racului trebuie să fie atenți la ceea ce se va întâmpla, la argumentele invocate și la reacțiile persoanelor cu care dialoghează sau cu care călătoresc împreună pe fondul dublei opoziții între Saturn (0° Pești) cu Venus și Luna Neagră (ambele la 0° Fecioară), care vor pune în lumină intențiile nerostite până acum, strategiile și opțiunile acelora socio- profesionale, religioase sau politice.

În ziua de 12 octombrie, planeta Marte va intra în zodia Scorpionului și, din postura de Guvernator al acestei zodii, până pe 24 noiembrie, va intensifica trăirile interioare, conflictele sentimentale și emoțiile de toate felurile. Între 11 și 13 octombrie, perechea Marte/Saturn va da primele semne ale unui viitor conflict interior între vocațiile personale și constrângerile mediului în care își desfășoară activitatea. Din 13 octombrie, după ora 3:22′, Racii vor avea tendința să se extragă „diplomatic” din treburile casnice sau din obligațiile de familie.

Mai multe despre horoscop Urania, pe libertatea.ro

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Laura Giurcanu și-a făcut de cap la mare. Influencerița se bucură de viața de femeie singură
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Cel mai valoros schelet de dinozaur vândut vreodată atinge suma record de 44,6 milioane de dolari
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'