Horoscop Urania 8-14 aprilie: Toate cele patru braţe ale Crucii Fixe sunt locuite de 6 şi, la un moment dat, de 7 planete

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 8 - 14 aprilie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Alina Costache
07 apr. 2023, 14:08
Horoscop Urania 8-14 aprilie: Toate cele patru braţe ale Crucii Fixe sunt locuite de 6 şi, la un moment dat, de 7 planete

Horoscop Urania Berbec – 8 – 14 aprilie 2023
Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, posibile idei destabilizatoare cu privire la un demers ce privește o chestiune de bani și bunuri: aceste concluzii vor veni, probabil, pe fondul unor analize pragmatice și simple în premisa lor: ce pierd și ce câștig sau cu ce risc fac toate acestea.

Între 9 aprilie, după ora 16, și seara zilei de 11 aprilie, context modest ca potențial, dar care, din dimineața zilei de 11 aprilie, se va contura altfel, pe fondul intrării planetei Venus în zodia Gemenilor; până pe 7 mai, aceasta va permite circulația nativilor în condiții bune, șansa de a călători într-un mod comod, rapid și cu succes în privința scopului pentru care fac respectiva deplasare.

Ea va introduce și șansa unor știri, informații și cunoștințele care vor veni în întâmpinarea unor proiecte și inițiative ori care le vor deschide noi orizonturi de cunoaștere prin dialog, cursuri, studiu individual.

Între 11 aprilie, după ora 20:33′, și 13 aprilie, context bun pentru ca nativii să facă un demers energic în vederea restabilirii adevărului sau a normalității în relațiile de muncă unde, pe fondul unor presiuni sau complicații mai greu de controlat, s-a instalat un fel de exces sau de comportament abuziv din partea unui (unor?) superiori. Nativii trebuie să acționeze numai dacă motivul lor este perfect justificat și poate fi susținut în mod convingător.

Zodiile care se îmbogățesc peste noapte în perioada următoare. Două dintre ele deschid și o afacere

Din 14 aprilie, surprize ﹘ una sau mai multe ﹘ de la un prieten sau de la mai mulți; conjuncturi delicate pentru relațiile bazate pe simpatie și prețuire reciproc, afirmații stridente, decizii insolite și, eventual, ofensatoare pentru câte un Berbec. Răstimp favorabil între 11 și 13 aprilie în plan personal: o bucurie, o rezolvare corectă și avantajoasă, o împlinire pe fondul conjuncției între Soare și Jupiter în Berbec, ultima pentru următorii doisprezece ani. Mesaje discrete cu valoare de avertisment pentru casă și familie.

Horoscop Urania Taur – 8 – 14 aprilie 2023
Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, nativii vor face efortul să descifreze adevărul dintr-o țesătură complicată de afirmații, inițiative și atitudini ale unor parteneri care lasă impresia unei strategii; ar putea să fie vorba numai de dorința acelora de a-i deruta prin manevre facile, așa încât nu trebuie să le dea acelora o importanță mai mare decât merită, dar totuși, o doză de certitudine trebuie să se instaleze în relațiile de cooperare sau de activitate comună prin scop.

Între 9 aprilie, după ora 16, și seara zilei de 11 aprilie, perioadă mai puțin semnificativă în prima ei parte, dar modificată vizibil din dimineața zilei de 11 aprilie, când planeta Venus va intra în zodia Gemenilor; până pe 7 mai, ea va crea un statut favorabil situațiilor care pot conduce la o rezolvare bănească (salarială) sau legată de orice altă formă de plată în bani, în natură sau în contraservicii pentru munca depusă de către nativi.

Horoscop WEEKEND 7-9 aprilie 2023. Moment de cotitură în relaţii la sfârşitul săptămânii

Uneori, poate fi vorba de abilitatea celor născuți în zodia Taurului de a specula o ipostază care altora nu le va face nici o impresie, dar, grație lui Mercur, care le va insufla pragmatism, ei o vor sesiza și evalua corect.

Între 11 aprilie, după ora 20:33′, și miezul nopții de 13 aprilie, mecanisme de gândire răscolite de concluziile la care nativii au ajuns în urma unor întâlniri personale sau a participării lor la ședințe unde s-au pus probleme importante într-un registru de înțelegere și soluționare care i-a dezamăgit sau chiar i-a enervat pentru că, într-o măsură mai mică sau mai mare, îi implică și pe ei.

Din 14 aprilie, provocări în contextul desfășurării unor activități publice (dacă este cazul), situații care impun decizii complicate asupra cărora nativii nu au suficiente informații sau nu prea au de ales; enervarea, ambițiile și spaima de viitor nu sunt sfetnici buni. 11-13 aprilie, răstimp favorabil pentru sănătate (învigorare).

Horoscop Urania Gemeni – 8 – 14 aprilie 2023

Între 8 și 9 aprilie după-amiaza, starea psihică modificată; nativii vor dezvolta o rezistență evidentă față de unele teme care le pot tulbura echilibrul interior la care au ajuns.

Între 9 aprilie, după ora 16, și seara zilei de 11 aprilie, răstimp puțin semnificativ până în dimineața zilei de 11 aprilie, când planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și se va plasa în casa I a personalității celor despre care vorbim în postura de benefic, ceea ce va contura un context agreabil și le va da o doză de noroc prin specularea unor situații; din acest moment, până pe 7 mai, relațiile parteneriale vor fi motivate și activate de Gemenii care vor avea fler și intuiție.

Dar, între 14 și 15 aprilie, planeta Venus se va confrunta, pentru prima dată după aproximativ treizeci de ani, într-o cuadratură cu Saturn pe direcția Gemeni/Berbec, ceea ce se va reflecta în stabilitatea profesională, în imaginea publică și în credibilitatea lor. Conotația nu este negativă, dar unele rețineri sau blocaje manifestate discret se vor repeta în mai și în iunie și vor continua ceea ce s-a conturat acum.

Între 11 aprilie, după ora 20:33′, și miezul nopții de 13 aprilie, situații mai puțin favorabile pentru intențiile legate de schimbarea unui statut (contract) salarial ori pentru felul în care nativii și-ar putea plasa pregătirea profesională și capacitatea de muncă. Din 14 aprilie, unele persoane se vor amărî la auzul unor informații sau comentarii care le vor dezvălui o altă față a unui proiect, a unei persoane sau a unei structuri de care nativii s-au atașat.

Mai multe detalii despre horoscop Urania, pe libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Schimbări în supermarketuri. Noi obligații pentru producători
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni: alternanțe între caniculă și instabilitate atmosferică
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!