Horoscop Urania 8 -14 iulie 2017: Cumul de probleme familiale, casnice, domestice, parteneriale sau profesionale

Horoscop Urania 8 -14 iulie 2017: Cele şase trigoane pe semne de Apă, care se vor forma în aceste zile, vor avea darul de a le insufla tărie de caracter, de a le consolida opiniile sau de a-i conduce spre un important drum în viaţă prin valorificarea oportunităţilor şi alegerile inspirate.
Alina Costache
07 iul. 2017, 06:10
Horoscop Urania 8 -14 iulie 2017: Cumul de probleme familiale, casnice, domestice, parteneriale sau profesionale

Berbec

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, cumul de probleme familiale, casnice, domestice, parteneriale sau profesionale sporite în intensitate de faza Lunii Pline în Capricorn care va avea loc în ziua de 9 iulie şi care va angaja, îndeosebi, axa caselor IV – X. Puternic impact emoţional al evenimentelor, fie ele şi modeste ca motivaţie reală, asupra nativilor care vor avea impresia că ating limita suportabilităţii, de unde şi posibilele lor ieşiri nervoase de exasperare. Între 10 iulie, după ora 08:35′ şi 12 iulie, după-amiaza, ipostaze inedite provocate de întâlniri – surpriză sau de felul în care decurge o seară petrecută alături de cunoscuţi şi apropiaţi. Comportament şi fel de a vorbi autoritar marcat de dorinţa expresă a Berbecilor de se constitui ca nişte super adviser-i, dorind să-i subordoneze pe copii voinţei lor inflexibile, ceea ce poate stârni replici pe măsură („şuturi verbale”) sau să „pună punctul pe i” într-o relaţie afectivă.
Între 12 iulie, după ora 18:52′ şi 14 iulie, moment mai relaxat când, înşişi nativii vor dori să lase locul toleranţei, îngăduinţei şi blândeţii, când ei vor avea nevoie să se calmeze şi să se izoleze de forfota cotidiană pentru a-şi reface puterile sau pentru a medita în voie. Posibil context favorabil pentru cei care susţin examene şi verificări preliminare ale cunoştinţelor la probele orale ale unor materii de studiu. Nota generală a săptămânii va fi dată fie de călătoriile pe termen scurt sau pe distanţe mici care se vor defăşura normal, plăcut sau util şi de chestiunile gospodăreşti care nu le vor face plăcere şi care îi vor implica direct pe nativi chiar dacă aceştia vor avea altceva mai util sau mai urgent de făcut în acea perioadă. Stricăciuni care presupun, pentru remedierea lor, deranj, dezordine şi schimbarea, de moment, a modul de viaţă curent. Copiii şi adolescenţii pot fi în formă bună sportivă, pot câştiga meciuri sau pot fi selecţionaţi în echipe de elită.

Taur

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, se conturează aspecte importante ce ţin de mentalitate, concepţie despre viaţă sau conduită, condiţionate de o scară de valori personale şi de interesele ori de provocările, limitările şi întârzierile care le pot da peste cap programul de viaţă sau îi pot pune în dificultate prin opţiunile pe care vor trebui să le ia şi pentru care vor trebui să sacrifice nişte principii la care ţin mult. Etapă a constrângerilor dar şi a tentativelor eşuate de a rezolva totul pe calea dialogului, ipostază determinată sau amplificată de impactul fazei de Lună Plină, din dimineaţa zilei de 9 iulie, care va opera pe axa caselor III – IX şi care va genera dificultăţi legate de deplasări efectuate împotriva voinţei sau chefului lor de moment sau care vor fi acompaniate de încurcături, întârzieri determinate de blocajele în trafic, condiţiile meteo sau devierea traseului. Atenţie sporită la felul în care se desfăşoară un examen, o probă de verificare, indiferent de nivelul profesional vizat, şi la greşelile comise din neînţelegerea corectă a unei situaţii. Între 10 iulie, după ora 08:35′ şi 12 iulie, după-amiaza, premize pentru o întrecere, o competiţie sau o confruntare care se desfăşoară la nivelul dialogului, al schimbului de impresii şi argumente. Taurii vor dori să se impună cu orice preţ. Această tendinţă rezumativă se va observa şi în relaţiile de familie pentru că nativii nu vor suporta să fie contrazişi. Între 12 iulie, după ora 18:52′ şi 14 iulie, unele persoane vor simţi nevoia să se sfătuiască cu cineva asupra unei chestiuni precise, alteori vor dori să schimbe impresii, să depene amintiri şi poveşti, pentru că, la sfârşitul săptămânii, se vor realiza şase trigoane între planetele în tranzit prin Rac şi Peşti care vor da felului lor de a vorbi o nuanţă personală, subiectivă, tandră şi profund sensibilă, cu iz nostalgic.

Gemeni

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, problemele băneşti curente sau cele care privesc sumele mari ori câştigurile substanţiale provenind din drepturi (redevenţe, tantieme, plata unei munci ocazionale) vor fi dificil de rezolvat iar situaţiile care vor genera respectivele nereguli, blocaje şi întârzieri vor ţine de factori subiectivi: mofturi, ambiţii şi piedici născocite abuziv de către cei care trebuie să facă acele plăţi. Pentru că există riscul să se afle în imposibilitatea de a accesa bani din cont sau de a face plăţi cu cardul, din varii motive (expirare, pierdere, blocare, orar defectuos, etc.), nativii trebuie să nu rămână fără bani cash la ei. Aceste neajunsuri vor fi resimţite mai intens în ziua de 9 iulie sau, cu o zi înainte şi după acest reper, din cauza impactului pe care îl va avea Luna Plină în Capricorn, care se va produce în dimineaţa acelei zilei, pe axa celor două case ale banilor, veniturilor şi relaţiilor financiare sau materiale cu alte persoane. Între 10 iulie, după ora 08:35′ şi 12 iulie, după-amiaza, premize interesante şi totodată importante care se dezbat prin viu grai ori care se nasc în contextul unei întâlniri, a unei scurte deplasări. Gemenii pot fi admiraţi, respectaţi sau ascultaţi. Care cei ce vor susţine probe la examene, teste şi verificări ale cunoştinţelor vor fi în formă fizică şi psihică bună; în mod normal, ei nu ar trebui să aibă emoţii sau trac. Unii (elevi, adolescenţi, studenţi) vor putea impresiona comisia, juriul sau un examinator prin temeinicia pregătirii lor. Între 12 iulie, după ora 18:52′ şi 14 iulie, posibil mic succes moral, profesional sau de public; Gemenii se vor simţi bucuroşi, mândri sau flataţi de laudele şi aprecierile care vor fi făcute la adresa lor de faţă cu multă lume. Nota generală a săptămânii va fi dată de tranzitul planetei Venus prin semnul lor zodiacal natal, care le va aduce noroc, protecţie şi mental pozitiv.

Rac

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, vechile conflicte se pot relua fără şansa de a fi soluţionate sau temperate. Principala formă sub care acestea vor fi resimţite este lezarea directă a nativului în interesele lui, în statutul lui. Una dintre cauze ar putea fi alterarea continuă a relaţiilor matrimoniale, acutizarea divergenţelor cu asociaţii ori de felul în care se desfăşoară un litigiu. Contextul nu este favorabil depoziţiior şi dezbaterilor pe fond a unei cauze în justiţie, mai ales în preajma datei de 9 iulie, când se va produce faza de Lună Nouă în Capricorn, pe axa caselor I -VII, la care se va adăuga efectul tranzitului prin zodia Racului a planetei Marte care va imprima un radicalism pronunţat, permiţând luarea unor măsuri drastice sau aplicarea unor sancţiuni disproporţionate cu cauza care a generat respectivul proces. Posibile complicaţii „colaterale” în direcţia averii personale, a patrimoniului familial sau a statutului locativ/imobiliar ori în direcţia ipostazelor publice şi a capacităţii de exercitare a funcţiei. Între 10 iulie, după ora 08:35′ şi 12 iulie, după-amiaza, nativii vor dori să rezolve cum vor ei, în codiţiile impuse de ei, relaţiile contractuale, de muncă şi valorificare a prestaţiei lor profesionale stabile (salariu) sau ocazionale (colaborare). Între 12 iulie, după ora 18:52′ şi 14 iulie, perioadă bună pentru preocupările superioare, pentru obţinerea performanţelor prin pregătire de excepţie (specializare, super-specializare, cursuri de măiestrie). Perioadă în care rafinamentul mental şi subtilitatea în gândire vor fi condiţiile prin care nativul s-ar putea remarca sau ar avea succes. Cele şase trigoane pe semne de Apă, care se vor forma în aceste zile, vor avea darul de a le insufla tărie de caracter, de a le consolida opiniile sau de a-i conduce spre un important drum în viaţă prin valorificarea oportunităţilor şi alegerile inspirate.

Leu

Între 8 şi 10 iulie dimineaţa, se vor contura două direcţii de evoluţie a celor mai semnificative schimbări posibile: cea legată de regimul muncii şi cea privitoare la sănătate. Evenimentele stau sub semnul opoziţiilor Soare/Pluton şi Marte/Pluton cât şi al fazei de Lună Plină în Capricorn care va angaja axa caselor VI – XII de o manieră cam abruptă. Pentru unii nativi, în aceste zilele, se poate ridica nivelul de efort fizic sau intelectual, impus de un volum sporit de sarcini de serviciu, de înmulţirea factorilor care împiedică buna desfăşurare a muncii (restructurări, mutări de sediu, schimbări majore în administrarea instituţiei, competenţe noi, modificări legislative, consecinţe juridice ş. a.). În planul sănătăţii, organismul Leilor va fi mai sensibil faţă de factorii alimentari, medicamentoşi sau de mediu care provoacă alergii, urticarii, intoleranţe digestive. În unele cazuri, se poate reactiva sau acutiza o suferinţă osoasă, reumatismală sau provocată de o imunitate scăzută (inclusiv bolile auto-imune). Între 10 iulie, după ora 08:35′ şi 12 iulie, după-amiaza, perioadă în care unor nativi le va face plăcere să se grozăvească: vor să fie priviţi ca nişte persoane încărcate de calităţi, care vor să lase impresia că sunt şefii de facto cărora nu le-a venit, încă, numirea oficială. Etapă a orgoliului personal. Între 12 iulie, după ora 18:52′ şi 14 iulie, griji sau gânduri apăsătoare cu privire la bani – cei pe care trebuie să-i primească, ori cei pe care trebuie să-i dea – şi calcule, uneori lipsite de precizie şi obiectivitate, care le provoacă fie o spaimă nejustificată, fie un entuziasm disproporţionat. Nota generală a săptămânii constă în ajutorul venit de la prieteni, în dialogurile utile prin informaţiile şi sfaturile primite ori prin starea de bine, de muţumire sufletească, de încântare şi bucurie trăită alături de cei apropiaţi lor prin gând şi faptă.
 
Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Cele 6 zodii care vor avea cea mai bună toamnă din viața lor. Belșug și opulență în viitorul lor
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Nu scapă nimeni: Să fie foarte clar
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Veste minunată pentru români! SCAD ratele la creditele bancare
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Arde România, la temperaturi uluitoare. O zi infernală
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
După Roxana Dobre, şi sora lui Salam a păţit-o GRAV! S-a ajuns la păruială şi înjurături
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, medalie de bronz în proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
Capital.ro
Lege nouă pentru cei cu permis Categoria B. E legal abia după 24 ani. Se aplică din 8 august
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Probleme Tehnice pentru un Avion Ryanair care S-a Întors la Otopeni după Decolare. Procedura de Urgență a fost Declanșată
MediaFlux
BANI EUROPENI pentru persoanele cu venituri mici. Cine poate lua
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?