Horoscop Urania: Află ce au rezervat astrele pentru perioada 5-11 martie 2016

Mercur intră în Pești, Marte intră în Săgetător, Lună Nouă în Pești pe 9 martie, Eclipsă totală de Soare, fapt ce determină ca perioada cuprinsă între 5 și 11 martie să constituie un răstimp intens din punct de vedere astrologic.
Romania TV
04 mart. 2016, 09:27
Horoscop Urania: Află ce au rezervat astrele pentru perioada 5-11 martie 2016

Berbec

Pe 5 martie continuă să se manifeste tensiunile și contradicțiile instalate pe casa a X-a din după-amiaza zilei de 3 martie, așa încât, în această zi, până în preajma orei 18:30′, unii dintre nativi se pot simți amenințați de evenimentele care nu evoluează în favoarea lor sau care îi pun acum, pentru prima oară, în fața unor probleme majore sau a unor atacuri dinspre asociați, colaboratori, parteneri. Nu este un timp al progresului și al soluțiilor reale pe sectorul amintit. Din după-amiaza zilei de 5 până pe 7 martie, nu sunt excluse surprizele venite de la prieteni.

Cei cu probleme majore în viața reală ar putea să intre în panică sau să vadă totul „în negru”. Alții se vor putea simți obosiți, epuizați psihic și fizic, dornici să se izoleze, să se odihnească optând pentru un soi de fugă de realitate, pe principiul „și mâine e o zi” iar oferta astrală nu va întârzia să apară, pentru că, pe 10 și 11 martie, Luna va tranzita semnul lor zodiacal natal, schimbându-le mentalitatea și reacțiile față de provocările obișnuite ale vieții, dându-le combativitate și energie.

Sănătatea evoluează pe un sector șubred energetic, patronând momente de rău” general dar trecător, resimțit mai intens între 8 și 9 martie, când cele două evenimente astrale care se vor produce vor răscoli afecțiuni și sensibilități organice mai vechi. Pentru unii se pot declanșa situații extrem de complicate la locul de muncă.

Citeşte şi  Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 7-13 martie

Taur

Pe 5 martie, Taurii continuă să mediteze la condiția lor prezentă, să contureze proiecte ori să pună în ordine un segment din viața lor curentă care să le ofere stabilitate și posibilitate de evoluție. E mai mult un impuls interior decât o perioadă a realizărilor concrete. Din după-amiaza zilei de 5 martie până pe 7 martie, nativii pot avea mici surprize plăcute din partea unor persoane sau instituții prin reprezentanții ei. Unii pot fi solicitați să participe în calitate de invitați speciali, la evenimente oficiale.

În funcție de locul și rolul fiecăruia în societate sau de vârsta și responsabilitățile asumate, alți nativi pot primi o recompensă, o distincție, o diplomă de merit sau orice fel de gest care indică recunoașterea valorii personale. Între 8 și 9 martie, casa prietenilor e zburătăcită. Un eveniment se abate ca un vârtej asupra unor relații de prietenie, pe unele stricându-le definitiv iar altora demascându-le mecanismul vicios. Se pot stabili și relații noi, mai ales în ipostaza unor alianțe de conjunctură, pe principiul „să trecem împreună acest moment greu care ne leagă”, nefiind, prin urmare, vorba de o prietenie bazată de gusturi și idealuri comune ci pe o „apropiere” de moment în fața unui pericol comun de unde și caracterul lor trecător.

În plan afectiv, unii pot trece printr-o criză sentimentală a cărei profunzime depinde de vârsta și gradul de implicare într-o „poveste” cu aer de aventură. Dacă este vorba de nativi maturi, se conturează posibilitatea unor derapaje afective, a cedării în fața tentațiilor a căror motivație se explică prin singurătatea sau tristețea unei persoane care acceptă o propunere fiindcă „n-are nimic de pierdut”.

Citeşte şi  Horoscop numerologic 2016: Uite ce sfaturi îţi oferă astrologul Urania

Gemeni

n afara curentelor și exasperantelor probleme bănești, ziua de 5 martie poate imprima nativilor din Gemeni un soi de ostilitate sau de combativitate exagerată în relațiile cu prietenii. Alții pot fi antipatici și arțăgoși cu o persoană dragă lor ori o pot deranja prin felul în care rezolvă banalele chestiuni cotidiene fără să țină cont de opiniile sau prioritățile ei.

Din după-amiaza zilei de 5 martie și până pe 7 martie, Gemenii par a-și reveni. Forma lor mentală va fi excelentă. Vor fi simpatici, inventivi, zburdalnici, îndrăzneți, dornici de cunoaștere și experiențe intelectuale noi. Zilele de 8 și 9 martie vor avea o „greutate astrală” specifică mare. Puțini vor fi Gemenii pentru care, Luna Nouă, Eclipsa de Soare și acumularea vibrațiilor celor cinci planete care vor tranzita zodia Peștilor și, implicit casa lor a X-a, a ridicării în rang, să nu-și pună amprenta.

Pe 10 și 11 martie, unii Gemeni pot face un gest de frondă, de curaj sau de emancipare de sub influența unui cunoscut care încearcă să-i domine, să-i manipuleze și să le influențeze deciziile.

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 zodii cu noroc la bani în luna martie

Rac

Accentuate divergențe de opinii manifestate de Raci față de partenerii de viață, de afaceri sau colaboratori, pe 5 martie. Nativii nu sunt dispuși să accepte argumentele, punctele de vedere, variantele acestora pentru a soluționa o problemă, dând dovadă de rigiditate, de „fixitate” sau de frică în fața asumării unor riscuri.

Alteori, poate că nativii se raportează corect la realitatea cu care se confruntă dar, o sumedenie de condiționări exterioare îi „leagă de mâini”, în sensul în care deciziile lor ar putea leza pe cineva din familie, partenerul de viață sau ar avea efecte asupra imaginii personale, a funcției, a autorității. Între 5 martie după-amiaza și 7 martie, Racii pot avea idei inspirate pentru a rezolva o chestiune bănească. Între 8 și 9 martie, planetele care tranzitează zodia Pești le vor da aripi.

Cei care desfășoară activități artistice, creative sau interpretative pot face o impresie excelentă sau, dacă se prezintă la jurizări, audiții, preselecții, nominalizări, pot da lovitura; respectiva nominalizare, o dată confirmată, dacă va fi și onorată, le va putea schimba viața, le va deschide noi orizonturi de afirmare și realizare personală. Important este și locul unde se vor petrece aceste întâlniri: la drum, departe de casă, în altă țară etc. Axa celor două case ale comunicării, a schimburilor de idei și informații, poate fi amprentată de faza Lunii Noi sau de Eclipsa de Soare care pot scoate în evidență dezinformări, prejudecăți, carențe de gândire sau lacune în pregătirea profesională de care nativii din cauza cărora o serie de confruntări cu specialiști sau examinatori etc. nu vor avea succesul scontat.

Deplasările sunt pândire de amânări, întârzieri, dezamăgiri, eșecuri; de aceea, e bine ca ele să fie decalate cu 2-3 zile în minus sau în plus față de 8/9 martie. Zilele de 10 și 11 martie îi vor pune în dificultate pe Racii care au atribuții publice, un grad mare de răspundere sau o imagine de apărat.

Citeşte continuarea pe libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!