Horoscop Urania: „Asocierea la grad perfect a Lunii Noi cu Luna Neagră și cu o eclipsă poate declanșa procese greu de estimat”

Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.
Filip Stan
27 sept. 2024, 12:46
Horoscop Urania:

Horoscop Urania 28 septembrie – 4 octombrie 2024 pentru Berbec

Între 28 și 29 septembrie la prânz, intensificare a stărilor emoționale, trăiri puternice în plan afectiv: doruri, dragoste, dorințe de împlinire sau de afirmare personală, mai ales în cazul creatorilor și interpreților.

Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, Berbecii își vor desfășura activitățile profesionale curente sau treburile personale fără tragere de inimă, dar cu atenție și răbdare pentru a nu greși și a nu-și complica singuri viața.

Horoscop Cristina Demetrescu: „Urmează o eclipsă de soare pe karma cu Luna neagră”

Între 2 octombrie, după ora 1:20′, și 4 octombrie la prânz, relațiile parteneriale se vor afla în centrul atenției nativilor, care ar trebui să se implice direct, nu prin intermediari în rezolvarea unor chestiuni unde numai ei pot înțelege cu adevărat situația și pot lua decizii sau își pot declara (dez)acordul cu privire la propuneri, oferte, tranzacții și soluții.

Toate acestea se vor desfășura într-un ritm precipitat de Luna Nouă, din seara zilei de 2 octombrie, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°46′) și care se va asocia cu o eclipsă de Soare. Astfel, în casa a VII-a a relațiilor parteneriale vor opera cinci posturi astrale, o Lună Nouă și o eclipsă de Soare care ar putea să-i îndemne pe unii spre negocieri, împăcări și reluarea dialogului, mai ales că, în acest sector, se află și Mercur, care, teoretic, va permite acest lucru.

În realitate, situația s-ar putea complica prin surprize neprevăzute, prin conflictele care s-ar putea acutiza, iar informațiile care ar putea ieși la iveală cu acest prilej ar putea să destabilizeze ambele părți. De aceea, indicat ar fi ca în acest răstimp să nu se ia decizii importante și să se aștepte epuizarea influențelor acestei faze. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, bănuieli ori întâmplări care sugerează că, într-o direcție financiară sau patrimonială, lucrurile nu merg bine.

Horoscop Urania Taur – 28 septembrie – 4 octombrie 2024

Între 28 și 29 septembrie, la prânz, activități domestice și probleme de familie din categoria „asta-mi mai lipsea!”. Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, ignorare temporară a chestiunilor afective; Taurii vor respinge complicațiile sentimentale.

Între 2 octombrie, după ora 1:20′, și 4 octombrie la prânz, casa a VI-a a sănătății va fi plină de influxurile venite de la cele cinci posturi astrale, de la Luna Nouă din 2 octombrie, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție, la grad perfect, cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°46′) și care se va asocia cu o eclipsă de Soare, motive pentru care acest sector va fi solicitat intens.

Horoscop octombrie 2024. Zodiile care primesc protecţie divină, au oportunităţi financiare sau primesc inelul

Nativii vor face instinctiv un efort de (re)echilibrare organică și probabil că, în mare parte, vor reuși, dar ei trebuie să țină cont că asocierea la grad perfect a Lunii Noi cu Luna Neagră și cu o eclipsă poate declanșa procese fiziologice mai greu de estimat, pe fond fiind vorba de apariția unor semne care vor pune în evidență disfuncțiile unui organ sau ale unui sistem fiziologic căruia Taurii vor trebui să-i acorde o atenție specială pentru că important nu va fi să atenueze o durere sau o indispoziție, ci să reechilibreze respectivele funcții organice, renale sau urinare.

În aceeași casă a VI-a care controlează și munca de zi cu zi se pot îndrepta unele nereguli sau se pot tempera conflictele, dar cu destul de mult efort din partea nativilor.

Pe fondul unor dialoguri mai tensionate se pot revela și anumite situații de care Taurii, în postură de angajați, nu au avut habar și care complică lucrurile în cazul unui conflict de muncă. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, mici „artificii” și tertipuri, folosite de ambele părți în relațiile parteneriale. Atenție, întreaga săptămână, la dialogurile și informațiile care circulă între nativi și prietenii lor (secrete, ascunzișuri, nesinceritate).

Horoscop Urania Gemeni – 28 septembrie – 4 octombrie 2024

Între 28 și 29 septembrie la prânz, unii Gemeni vor aborda autoritar problemele delicate sau importante asupra cărora alții (colegi, șefi, specialiști în domeniu) se feresc să se pronunțe. Moment al micilor victorii și orgolii satisfăcute.

Între 29 septembrie, după ora 12:42′, și începutul zilei de 2 octombrie, activități gospodărești care cer implicarea serioasă în treburi mai puțin plăcute sau ușoare; nevoie de hărnicie și răbdare.

Între 2 octombrie, după ora 1:20′, și 4 octombrie la prânz, casa a V-a a relațiilor sentimentale va fi solicitată de un noian de influențe venite de la cele trei planete în tranzit, de la Nodul Sud al Lunii, de la Luna Nouă în Balanță, din 2 octombrie, care, la 10°03′ Balanță, se va afla în conjuncție la grad perfect cu Luna Neagră (10°33′) și cu Mercur (11°46′) și cu o eclipsă de Soare. Perioadă în care nativii se vor simți motivați sau obligați chiar de împrejurări să-și nuanțeze părerile, convingerile sau atașamentele referitoare la prieteni, la cei dragi sau la copiii lor și să-și modifice comportamentul sau deciziile față de aceia.

Unele secvențe pot conduce la o ameliorare a tensiunilor, altele pot să accentueze niște nemulțumiri sau niște neîncrederi mai vechi, mai ales dacă în această perioadă se vor produce și niște mici (mari?) descoperiri ale unor adevăruri (fapte, motivații, interese ascunse, intenții mai puțin onorabile) din partea celor de care, până atunci, Gemenii erau legați afectiv.

Posibile ipostaze speciale în cazul celor care desfășoară activități de creație sau de interpretare. Din 4 octombrie, după ora 14:23′, va începe un răstimp de trei zile în care nativii pot răci, pot face afecțiuni din sfera ORL sau legate de aparatele renal, urinar ori genital. Gemenii vor trebui să dea dovadă de suplețe mentală, de un comportament abil pentru a nu comite gafe, greșeli, imprudențe sau indiscreții în relațiile de muncă.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Locul din Europa unde trăiesc cei mai fericiți oameni. Medicul Vlad Ciurea spune că toți sunt mai relaxați aici și iubesc viața
Capital.ro
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Playtech.ro
BREAKING! Ciclonul Ashley și-a schimbat direcția, risc major pentru trei județe. Celulă de criză la Guvern
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trezi zile de urgie meteo. România va fi dată peste cap
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Derya, o tânără româncă adoptată de o familie din Turcia, vrea să-și găsească mama: „Simt că mama mă așteaptă”. Povestea emoționantă a fetei a făcut înconjurul internetului
Cancan.ro
Vine iarna în București. Pe ce dată cade prima zăpadă în Capitală, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
INCREDIBIL! Pescobar, PĂRĂSIT de femeia care i-a luat locul "Pescobăriței" Larisa în viața lui! Detaliile momentului
Capital.ro
Adelina Chivu, anunț după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: Am renunțat la tot
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
Tot ce trebuie să știi despre albirea dentară profesională
MediaFlux
VINE URGIA în România! UNDE LOVEȘTE CICLONUL! HARTA ANM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Hermès Birkin pierde titlul de cea mai scumpă geantă din lume! Rabanne lansează geanta Nano de aur. Care este povestea acesteia?