Horoscop Urania. Energia interioară erupe ca un vulcan, risc de iniţiative hazardate. Grijă mare cu crizele biliare şi toxiinfecţiile alimentare

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 12 – 18 august 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Alina Costache
11 aug. 2023, 15:27
Horoscop Urania. Energia interioară erupe ca un vulcan, risc de iniţiative hazardate. Grijă mare cu crizele biliare şi toxiinfecţiile alimentare
Horoscop Urania Berbec – 12 – 18 august 2023

Între 14 august, după ora 13:36′, și începutul zilei de 17 august, sectorul sentimentelor va fi trăit intens de către nativi pe fondul Lunii Noi în Leu, din ziua de 16 august, care va crea un accent special în planul emoțiilor sau, dacă este cazul, al creativității și al artei interpretative.

Nativii vor simți că înflorește ceva nou în viața lor, că trăiesc un proces de schimbare, de expansiune a eului, că sunt în stare să facă lucruri deosebite. Context special în care nativii de toate vârstele vor fi mai plini de energie interioară, mai motivați și mai dornici să facă schimbări în modul de viață care să le aducă satisfacții speciale. Momente de inspirație și de succese, dar și de excese sau de inițiative hazardate ori periculoase prin consecințele lor.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia care câştigă o grămadă de bani zilele acestea, „Degetul lui Dumnezeu” alungă karma negativă

Între 17 august, după ora 2:14′, și 18 august, accentul existențial se va muta pe casa sănătății de fiecare zi, fără a provoca disfuncții, dar subliniind o chestiune ce ține de metabolism, hrană, procese digestive, în principal, secundar, hepatice și/sau intestinale, de unde și o posibilă indispoziție care apare brusc, în plină stare de normalitate organică. Ținând cont de planetele Uranus/Marte/Lună care o pot declanșa, nu e de neglijat niciun aspect fiziologic aparent minor care poate indica, de fapt, o indigestie, o intoxicație alimentară, o criză biliară sau una de apendicită.

La locul de muncă se pot produce schimbări fără niciun „preaviz”. Din păcate, nu va fi un moment prielnic pentru negocieri, ci doar, dacă se va pune problema, a unei alegeri judicioase, mature și pragmatice dacă Berbecilor li se vor oferi mai multe variante profesionale.

Horoscop Urania Taur – 12 – 18 august 2023
Între 12 și 14 august, la prânz, concentrare pe o temă de viață profesională (învățare, susținere a unor examene sau teste și verificări ale competențelor profesionale). Capacitate redusă de a participa la conversații dacă acelea nu se încadrează în temele de interes principal ale nativilor din acel moment.

Între 14 august, după ora 13:36′, și începutul zilei de 17 august, familia, părinții și rudele ocupă un loc important în viața unora dintre nativi, precum și problemele lor legate de casă, locuință, drepturi de posesie sau de relația lor cu locurile natale, în cazul celor care au plecat din țară cu un timp în urmă, pentru a da un alt curs vieții lor personale sau profesionale.

Luna Nouă în Leu, din 16 august, va crea o stare specială de spirit menită să-i oblige pe unii nativi să se oprească din activitățile cotidiene și să acorde atenție aspectelor de viață sau evenimentelor pe care trebuie să le analizeze și, în baza concluziilor la care vor ajunge, să ia deciziile necesare.

Între 17 august, după ora 2:14′, și 18 august, sectorul relațiilor afective va fi puternic influențat de cele trei planete aflate în tranzit prin zodia Fecioarei, care vor tempera eventualele excese și le vor insufla nativilor prudență, măsură și, mai ales, distanță față de provocările pe care le vor trăi.

Taurii vor beneficia de avantajul multor trigoane regale pe semnele de Pământ care se vor forma, în acest răstimp, și care îi vor face să acționeze ca niște persoane echilibrate, mature, sigure pe ele și deloc dispuse să acționeze pe baza primei impresii, la întâmplare sau fără să se intereseze de consecințele pe care le pot avea declarațiile sau mărturisirile lor pe respectivele teme. Efort de consolidare a relațiilor dintre nativi și copiii lor care sunt deja mari. Taurii îi vor privi cu mai puțină încredere pe unii dintre prietenii lor al căror comportament îi va pune pe gânduri.

Horoscop Urania Gemeni – 12 – 18 august 2023
Între 12 și 14 august, la prânz, stare de spirit destul de crispată ori de câte ori nativii se vor îndrepta cu gândul spre chestiunile bănești, salariale sau legate de anumite drepturi cuvenite în contextul unui regim de muncă (pensie, subvenție, compensări, scutiri de taxe și îndatoriri bănești, ajutoare din varii categorii) pe care le presimt ca fiind amenințate cu micșorarea sau cu desființarea pe fondul mai multor schimbări ale regimului fiscal sau juridic al unor premise de muncă și plată.

Între 14 august, după ora 13:36′, și începutul zilei de 17 august, sectorul comunicării poate fi important, aducându-i pe nativi în prim-planul activității publice, în plan personal sau oficial.

Statut special pentru unii dintre cei care continuă să se perfecționeze prin intermediul diferitelor forme de studiu, indiferent de vârstă; șansa de a trece cu brio un examen, o verificare, o (pre)selecție sau absolvirea unor cursuri speciale. Luna Nouă în Leu, din ziua de 16 august, ar putea marca un succes, o schimbare, începutul unei activități sau o formă de manifestare în condiții oficiale care să-l consacre pe nativ prin calitățile personale puse în valoare cu acel prilej.

Cea mai NOROCOASĂ zi din august 2023. Vezi când e și cum sunt influențate toate ZODIILE în dragoste și la bani!

Demersuri făcute de Gemeni în contextul unei deplasări la capătul cărora nativii să aibă un succes. Între 17 august, după ora 2:14′, și 18 august, preocupări legate de casă și familie care să le ocupe Gemenilor mai mult timp și să-i oblige să facă eforturi suplimentare pentru rezolvarea unor chestiuni mai vechi (amânate) sau pentru a reglementa unele aspecte curente de viață domestică.

În acest context, se pot contura niște elemente uitate sau necunoscute care se ivesc în urma unei cercetări, a unei informații sau a unor surse materiale (jurnale, corespondență, acte, documente) care vor pune în lumină niște realități privitoare la rudele sau la antecesorii nativilor de care aceștia trebuie să țină cont.

Mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!