Horoscop Urania pentru intervalul 13-19 decembrie: Surprize pentru multe zodii

HOROSCOP URANIA: Planetele personale se strâng în Capricorn. Pe 17 decembrie, Mercur va intra în Capricorn, de unde va modifica atitudinea cu privire la dialog, comunicare, schimb de informații. Unora le va da reticență, altora chiar inhibiție în tot ceea ce ține de o reacție verbală spontană sau chiar de un răspuns mai chibzuit. În plan general, se va acționa mai mult în privința structurilor, instituțiilor, cadrelor de acțiune oficială.
Romania TV
12 dec. 2014, 10:48
Horoscop Urania pentru intervalul 13-19 decembrie: Surprize pentru multe zodii

Berbec

Întreaga săptămâna este încărcată de contradicții pe toate planurile și de incapacitatea de a coopera. În viziunea unui Berbec, fiecare pare să facă numai ce dorește, niciodată ceea ce trebuie și, cu atât mai puțin, să-i fie lui de ajutor. Acești nativi vor fi tot timpul morocănoși și greu de mulțumit. În zilele de 18 și 19 decembrie, în unele cazuri, ei pot fi furioși sau de-a dreptul speriați de cineva apropiat care încearcă să-i păcălească, să-i manipuleze, să-i zăpăcească pentru a obține ceva ce aceia își doresc, scrie Libertatea.ro.

Taur

Din 17 decembrie după-amiaza până la sfârșitul zilei de 19, relațiile parteneriale sunt răvășite de unele tranzite astrale. Cea mai dificilă perioadă pare a fi după-amiaza și seara zilei de 19, când Saturn va fi mai activ, adică mai periculos. Nu este o perioadă bună pentru întâlniri care au ca scop rezolvarea unei probleme personale, o negociere, o consfătuire, o tranzacție, un acord cu privire la o colaborare. În unele familii, tot în această perioadă, se pot acutiza crizele de gelozie sau tendințele ostile.

Gemeni

Mercur, guvernatorul Gemenilor, va intra pe 17 decembrie în Capricorn; nu e cea mai bună poziție pentru acest astru care va tranzita în viteză semnul zodiacal. Unora le va da o gândire crispată, blocare pe o idee, spaimă de a acționa sau indiferență față de o serie de provocări. Ideația lor va fi încetinită, dar, cum în tot răul e și un bine, spontaneitatea lor proverbială va fi temperată, iar superficialitatea ce-i poate bântui va fi acum inhibată, după cum dorința de a aprofunda lucrurile sau de a cerceta temeiul unor evenimente este de natură să-i ferească de pericolul unor ambalări iresponsabile sau de implicări în activități și relații care nu le sunt nici utile, nici favorabile. La capătul acestui traseu astral, unii vor fi, poate, mai lămuriți, alții mai liniștiți sau măcar edificați în privința unui hățiș existențial asupra căruia nu au stăruit cu gândul în ultimul an.

Rac

Cea mai solicitantă perioadă: între după-amiaza zilei de 15 și dimineața zilei de 17 decembrie, lucrurile sunt de natură să-i pună la încercare pe toate direcțiile: stare psihică, condiție fizică, relații personale sau profesionale. Lucrurile nu merg normal. Supraveghere și autocontrol în tot ceea ce spun acești nativi, indiferent cine sau ce situație îi provoacă, pe 18 decembrie. Ziua de 14 decembrie poate să fie una favorabilă pentru o relație de muncă și/sau salarizare. Risc de accidente prin tăiere, înțepare sau electrocutare.

Citeşte continuarea horoscopului pe Libertatea.ro.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Proteina care ar putea prelungi speranța de viață cu până la 7 ani. A fost denumită “fântâna tinereții”: “Un obiectiv cheie pentru domeniul îmbătrânirii”
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Metrorex a lansat o pagină web dedicată Magistralei 6, ce va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...