HOROSCOP Urania pentru săptămâna 1-7 septembrie. Află ce ţi-au pregătit astrele

Previziuni Urania pentru perioada 1 – 7 septembrie 2018. Mercur va intra în zodia Fecioarei. Ce ne rezervă astrele în următoarea săptămână, aflăm de la Urania.
Romania TV
31 aug. 2018, 14:53
HOROSCOP Urania pentru săptămâna 1-7 septembrie. Află ce ţi-au pregătit astrele

Berbec

Între 1 și 2 septembrie dimineața, calcule bănești, efort de stabilizare materială prin economie, bun plasament, studiul pieței. Între 2 septembrie, după ora 11:02′, și 4 septembrie, la prânz, moment bun pentru toate tipurile de dialog, de la conversația banală cu cunoscuții ocazionali până la schimburile de informații, învățare, lectură, susținere în public a unor puncte de vedere. Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici.

Între 4 septembrie, după ora 15:04′, și 6 septembrie, după-amiaza, preocupări casnice, mai multă afecțiune, decât în alte dăți, manifestată de către nativ față de unele rude, fără a pune, prin asta, capăt nemulțumirilor nerostite. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei: dialog cu un medic pentru a stabili o schemă de tratament sau cu un terapeut pentru a identifica procedurile necesare. Preocupare pentru alimentație, pe fondul recomandării explicite a unei diete restrictive.

În planul muncii, posibile discuții menite să îmbunătățească activitatea curentă; chestiuni administrative care pot produce schimbări în orarul, volumul sau specificul activității profesionale a Berbecilor. Între 6 septembrie, după ora16:55′, și 7 septembrie, sentimente puternice, chef de aventură, implicare în ipostaze de viață ce seamănă sau chiar au datele unei aventuri.

Dorință de a petrece, de a „trăi intens’. Din 5 septembrie, seara, vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit, dând axei celor două case ale relațiilor bazate pe simpatie, încredere sau iubire, o dinamică complexă, presărată cu situații bizare, cu surprize, prilej pentru nativi să tragă concluzii greșite sub impresia derutantă a momentului.

Taur

Între 1 și 2 septembrie dimineața, perioadă calmă, în care organismul nativilor va da dovadă de stabilitate și rezistență la efort. Între 2 septembrie, după ora 11:02′, și 4 septembrie, la prânz, discuții pe teme bănești provocate de pretențiile lor salariale sau de modificările în regimul contractelor. Taurii ar putea fi puși în situația să opteze pentru o modalitate sau alta de plată. Între 4 septembrie, după ora 15:04′, și 6 septembrie după-amiaza, prudență în afirmații și declarații.

Taurii vor prefera să tacă, să asculte și să răspundă scurt și la obiect, fără piruete verbale și figuri de stil. Moment bun pentru a învăța, a asimila, a memoriza, a studia, a cerceta. Deplasări posibile pentru a se întâlni cu rudele sau vacanță în locurile natale. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei, făcându-i să-și analizeze orice tresărire afectivă cu luciditate, din dorința de a pune ordine în suflet și a scăpa, astfel, de îndoieli și incertitudini. Efort de cunoaștere și înțelegere a copiilor în vederea unei corecte abordări pedagogice.

Între 6 septembrie, după ora16:55′, și 7 septembrie, motive de enervare provocate de activitățile casnice care se lovesc de impedimente materiale (disfuncții, stricăciuni) sau de relația cu unul ori mai mulți membri de familie care se pun de-a curmezișul intențiilor lor constructive. Din 5 septembrie, seara, vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit care s-ar putea manifesta mai deranjant pe sectorul carierei unde tensiunile între ei și superiori sau confruntarea cu opinia publică îi vor obliga să găsească soluții coerente, nu de conjunctură sau de criză, pentru a-și păstra credibilitatea.

Gemeni

Între 1 și 2 septembrie dimineața, axa celor două case ale sănătății va fi solicitată de tranzitele momentului pe direcția endocrină, renală/urinară sau a sistemului imunitar. Suferințe care trenează (mai ales infecții). Între 2 septembrie, după ora 11:02′, și 4 septembrie, la prânz, perioadă destinsă: Gemenii vor fi în formă, vor fi veseli, vorbăreți, comunicativi, degajați și inventivi.

Între 4 septembrie, după ora 15:04′, și 6 septembrie după-amiaza, micile calcule cotidiene le transmite un semnal de alarmă. Gata cu risipa, cu cheltuielile care nu sunt o necesitate sau o urgență, etc. Efort de a recupera o sumă de bani cuvenită lor. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până pe 22 septembrie a. c. și care se va reflecta în relațiile cu rudele mai în vârstă: acelea pot deveni chițibușare făcând dificilă orice cooperare sau punând în dificultate premisa oricărui dialog pe teme de interes comun în vederea găsirii unei soluții practice.

Controverse și rezistență a acelora în fața evidenței, ceea ce îi va aduce la exasperare pe nativi. Între 6 septembrie, după ora16:55′, și 7 septembrie, momente de orgoliu și vanitate născute dintr-o ipostază publică în care Gemenii au vorbit și s-au purtat exemplar, convingător; succes în cadrul unor examene, verificări sau situații delicate pe care le-au depășit cu autoritare și prezență de spirit. Din 5 septembrie, seara, când vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit, problemele de crez, atașamentele față de oameni, idei, structuri ori forme de manifestare în societate a idealurilor colective va atrage o posibilă criză de conștiință.

Citeşte mai mult AICI

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul adorat de milioane de români pe care îl vinde o femeie întoarsă din Austria. Afacerea ei este unică în țară
Capital.ro
Intră banii direct în conturile românilor. Se plătesc 880 lei de la stat în fiecare lună
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. I s-a comunicat totul prin e-mail!
DailyBusiness
ATENȚIE LA CE MÂNCAȚI! Aceste alimente cresc riscul de demență
Adevarul
Boala gravă ce poate fi contactată de la o doză de bere sau suc. Avertismentul unui medic: „Orice doză poate fi letală”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Capcanele riovinietei. Informațiile pe care trebuie să le știți
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Noua iubită a lui Michele Morrone e româncă şi a lucrat pentru frații Tate! Cum arată Bianca
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Primele imagini cu mormântul lui Nicu Covaci. Funeraliile au avut loc cu porțile închise
Capital.ro
Românii trebuie să facă din nou ITP-ul. Se suspendă automat. Legea îi obligă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Kamala Harris conduce cu 3 puncte procentuale în fața lui Donald Trump într-o confruntare directă
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!