Horoscop Urania pentru săptămâna 16-22 ianuarie. Previzuni pentru fiecare zodie

Nu sunt multe evenimentele care să schimbe specificul perioadei cuprinse între 16 și 22 ianuarie față de etapele anterioare. Principalul aspect nou este cel legat de intrarea Soarelui în zodia Vărsătorului pe 20 ianuarie, la ora 17:28'.
Romania TV
15 ian. 2016, 10:48
Horoscop Urania pentru săptămâna 16-22 ianuarie. Previzuni pentru fiecare zodie

Berbec

Pe 16 ianuarie întregul comportament, gândirea, reacțiile și percepțiile sunt dependente de stresul provocat de tranzitele care pun într-o ecuație dificilă existența lor curentă.

Motive numeroase de enervare dar și enervări numeroase fără motive întemeiate. Agitație sterilă, nativii își pun singuri bețe-n roate prin felul complicat de a se purta. Puține vor fi ideile sau soluțiile constructive adoptate în acest răstimp care se epuizează în dimineața zilei de 17 ianuarie.

Între 17 și 19 ianuarie (până la ora prânzului) preocupări materiale curente, pornind mai ales de la nereguli sau manevre cel puțin ciudate dacă nu cumva chiar incorecte venite din partea colaboratorilor, asociaților sau a celor cu care intră frecvent în relații financiare. Din 19 ianuarie (după ora 11:41′) și până în după-amiaza zilei de 21 ianuarie, Berbecii se pot mișca dezinvolt în planul discuțiilor libere, fără mare răspundere pentru calitatea exprimării sau a conținutului vehiculat.

Între 21 și 22 ianuarie, la locul de muncă se conturează un risc provenind de la discuțiile neinspirate, nemotivate, în care se vehiculează informații neverificate care pot provoca dispute, controverse. În același răstimp, restrâns la 1- 2 zile, relațiile cu străinătatea pot crea disconfort relațional. Atenție la evenimentele din preajma zilei de 22 ianuarie în plan procesual. Situația poate deveni, în funcție de caz, critică, complicată, dramatică sau radicală.

Din 21 ianuarie după masa (după ora 15:30′) și până la sfârșitul zilei de 22 ianuarie, premizele astrale sunt dificil de depășit oricât de multe diligențe ar depune nativii. Un Careu Mistic pe semnele Cardinale (din care și Berbecul face parte) pune relațiile personale, parteneriale sau publice și oficiale în răspăr. Berbecii vor fi contraziși și combătuți indiferent ce spun, chiar dacă au dreptate. A se evita confruntările deschise, publice sau oficiale.

Taur

Pe 16 ianuarie și în noaptea de 17 ianuarie, elementele astrale curente influențează starea de spirit, psihicul, fiziologia organelor localizate la nivelul capului, cu posibile puseuri migrenoase sau crize de nervi.

Între 17 ianuarie dimineața și 19 ianuarie (până la ora 11:41′) nativi se vor stabiliza atât psihic cât și fizic, fiind în stare să reziste la efortul impus de activitățile curente. Tranzitul acestei perioade nu va fi însă armonic la nivelul relațiilor parteneriale, sector dinspre care le parvin informații alarmante care indică o alterare a relațiilor parteneriale ori sau mesaje provocatoare.

Pe această direcție, după 20 ianuarie după-amiaza situația poate deveni și mai încordată, pe fondul intrării Soarelui în Vărsător, în casa a X-a, ceea ce va accentua dimensiunea, importanța sau miza publică și socială a acestor conflicte și neînțelegeri ori chiar atacuri și manevre ascunse.

Între 19 și21 ianuarie dimineața nativi pot discuta despre bani, pot negocia, se pot informa sau pot crea, prin acorduri verbale, situații favorabile pentru a obține venituri a căror legătură cu străinătatea, în indiferent ce formă, poate fi o explicație, dar nu și o condiție necesară. Mai accentuat este însă cadrul oficial în contextul cărora se poartă discuțiile sau se construiește mecanismul de a obține aceste resurse materiale.

Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie, Taurii „se țin bine”, rezistând la atacuri, critici, presiuni care se exercită asupra lor, mai ales într-un context ce are legătură cu ideile și convingerile lor sociale, politice, religioase, morale etc. Din 20 ianuarie, Soarele va ridica nivelul și miza a evenimentelor care privesc viața publică, meseria, imaginea, succesul, promovările. Doar că partenerii, care ar fi o condiție a acestui succes, îl trag în jos pe Taur sau fac jocuri ascunse în detrimentul lui.

Gemeni

Pe 16 ianuarie nu puține vor fi situațiile în care prietenii și cunoscuții îi vor enerva pe nativii din Gemeni. Motivele sunt variate și ele pleacă de la simplele diferențe de opinii susținute în contradictoriu, până la divergențele de interese.

Între 17 și 19 ianuarie dimineața, nativii vor să se calmeze. Fac acest efort pentru a putea analiza cu răbdare și calm una sau mai multe situații care s-au alterat la locul de muncă. Sănătatea, fără să indice o suferință anume, nu va fi la cote optime. Tot timpul va „scârțâi” ceva.

Din 19 ianuarie (după ora 11.41) și până pe 21 ianuarie după-amiaza, nativii se pot simți mai bine decât în ultimele două zile. Au inițiative interesante, se mobilizează repede dar, pe unele direcții (familie, parteneriat, viață publică, funcții oficiale) se ridică probleme de comunicare.

Uneori, acești nativi pot fi constrânși să vorbească să facă mărturisi, să facă declarații, oficiale într-o chestiune ce privește munca, funcția sau responsabilitatea lor. Un temei juridic îi va împiedica să fie sinceri, să acționeze degajat și fără constrângeri. Alteori, tot în baza acestui reper juridic sau moral, ei vor putea fi obligați să nuanțeze o atitudine, să reformuleze o judecată de valoare, să retracteze o declarație sau o decizie.

Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie, probleme bănești devin stringente, urgente, micile cheltuieli suprapunându-se peste cele mari sau urgente, motiv de îngrijorare sau chiar de blocaj financiar personal. Pe 20 ianuarie, Soarele va intra în Vărsător, în casa a IX-a a ideilor superioare, și, de acolo, timp de o lună, îi va obliga pe Gemeni să se alinieze la actualitate, să țină cont de elemente care s-au instaurat în diferite sectoare de viață și activitate, să se adapteze din mers la condițiile nou create. Unul dintre domeniile vizate ar fi locul de muncă: viziune, standarde noi de calitate și eficiență impuse de către șefi.

Rac

Săptămâna cuprinsă între 16 și 22 ianuarie începe și sfârșește cu o provocare pe cele patru sectoare importante de viață: propria persoană, familia din care provin casa parteneriatelor și viața socială. Astfel, pe 16 ianuarie se poate vorbi mai mult de stări de spirit, de sentimente, de ecourile unor lupte personale duse cu diferite persoane, în planuri cu valori morale și materiale diferite. Nu sunt excluse veștile neplăcute, surprizele destabilizatoare.

Între 17 și 19 ianuarie dimineața prietenii pot juca un rol relativ favorabil, pe direcția susținerii nativilor din punct de vedere afectiv. Totuși, în acest răstimp, relațiile sufletești sunt viciate de trăiri marcate de egoism, gelozie, crize de personalitate.

Între 19 ianuarie dimineața și 21 ianuarie după-amiaza, principala lor preocupare este să afle, să se informeze, să întrebe, să se documenteze, pentru a se lămuri cu privire la o chestiune ce le stă la inimă. Dar dialogurile nu îi mulțumesc și nu le oferă suportul de care au nevoie.

Multe dintre aceste zbateri sunt provocate de măsurile despre care se vorbește că ar putea intra în vigoare la locul lor de muncă. Alteori, tot ceea ce află este de natură „să-i dea peste cap”, în privința liniilor generale de atitudine adoptate în trecut. Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie Luna se va afla în zodia lor, dar ea va contribui la crearea unui Pătrat Mistic, alcătuit din patru cuadraturi pe semnele Cardinale, din care și semnul lor natal face parte, accentuând tot ceea ce a funcționat prost în prima parte a săptămânii.

Nu sunt indicate, în acest răstimp, dialogurile cu scopul de a se apăra sau explica pe fondul unor acuzații sau situații confuze. Soarele va intra pe 20 ianuarie în casa a VIII-a și va introduce o notă de neprevăzut și inedit în regimul relațiilor bănești și a avantajelor materiale obținute în relație cu alte persoane.

Citeşte continuarea pe libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!