HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015

HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015. Uite cu ce evenimente se confrunta fiecare zodie.
Alina Costache
23 oct. 2015, 12:11
HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015

HOROSCOP URANIA: Previziuni pentru FINAL DE 2015 Berbec.

In ultima parte din 2015 este posibil ca in viata ta sa apara o veche iubire ori sa te hranesti tot mai mult cu amintirea unei foste relatii si sa incepi sa pui la cale un plan de recucerire. 2015 se incheie in forta pentru tine, cu impacari sau despartiri bruste si multe rasturnari de situatie, asta in funtie de lectiile invatate (sau nu) pana in acel moment.

Ultimile luni ar trebui sa le dedici meseriei tale, intrucat sunt sanse mari de promovare. In plus trebuie lucrat si la armonizarea relatiilor cu cei in functii de conducere. Daca de-a lungul anului parerile au fost mai mereu divergente, acum e cazul sa lasi toate astea deoparte si sa ajungi la un numitor comun cu cei din breasla.

Previziuni pentru FINAL DE 2015 Taur

Retrogradarea lui Mercur din octombrie iti va da putin programul peste cap, astfel ca pot sa apara unele confuzii in relatiile cu cei de la birou si sa te simti brusc incarcat de responsabilitati. Important este sa iti pastrezi calmul, spune Urania pentru libertatea.ro, sa iti reorganizezi programul si sa iti revizuiesti atitudinea fata de colegi.

Nu este exclus sa apara ceva neplaceri legate de anumite persoane din familia ta (ori legate de cea a fostului partener). Nu uita ca este foarte important modul in care comunici cu ei, pentru a te asigura ca lucrurile nu degenereaza. In ultimile luni din 2015 vei simti anumite dureri in piept si incepi sa fii tot mai sensibil, mai ales odata cu scaderea temperaturilor. Atentie la viroze si raceli, caci este posibil sa petreci sarbatorile inchis in casa, pus pe injectii.

Previziuni pentru FINAL DE 2015 Gemeni

Urania spune pentru libertatea.ro ca in ultima perioada din acest an ai tot mai multe sanse sa gasesti solutii pentru acoperirea unui credit sau pentru a sterge o datorie mai veche. In plus, venitul familiei este in crestere, insa in noiembrie sau decembrie e posibil ca jumatatea ta sa impuna noi reguli in ceea ce priveste bugetul casei.

Marte traverseaza casa familiei pana la jumatatea lunii noiembrie, astfel ca e timpul sa te concentrezi tot mai mult pe relatiile cu partenerul si parintii, caci la un moment dat tot va trebui sa apelezi la acestia pentru a iesi dintr-o incurcatura. Noiembrie si decembrie vor fi destul de neplacute, mai ales daca suferi de o afectiune reumatica.

Previziuni pentru FINAL DE 2015 Rac

Ultimele doua luni din 2015 vin cu o viata sociala mai activa, scrie Urania pe libertatea.ro, cu un succes pentru cei care sunt in cautarea unui partener. Spre final de an ajungi sa cantaresti cu o mai mare grija ofertele de job ce ar presupune relocarea. Totodata ai uneori iluzia ca lucrurile sunt foarte simple si daca bati din palme totul se va indeplini, insa nu e chiar asa.

In caz ca finalul de an vine cu afectiuni cronice vechi, care nu dau semne sa se vindece prea curand, nu ar strica sa iei in considerare si diverse terapii alternative, insa nu inainte de a te documenta inainte. Chiar daca ai unele rezerve la inceput, o vizita la un medic sau un tamaduitor care se afla la o distanta mare este cea mai buna alegere.

Previziuni pentru FINAL DE 2015 Leu

In ultima parte a anului ai parte de multe momente tensionate, insa cu multa rabdare poti trece peste toate conflictele financiare, mai ales daca decizi sa te rupi de trecut pentru totdeauna. Finalul lui 2015 vine cu o serie de oportunitati in ceea ce priveste investitiile, insa cum deciziile nu sunt niciodata usor de luat, mai ales cand trebuie sa iti calculezi foarte bine si bugetul, trebuie sa stai si sa te gandesti bine inainte de a lua o decizie.

Este posibil ca in acest timp sa fii concentrat prea mult pe o situatie din familie si sa pierzi din vedere o alta si mai importanta. Nu ai cum sa scapi de asta, asa ca la finalul anului decizi sa te implici in sfarsit, pentru a intra in 2016 cu toate problemele rezolvate.

Previziuni pentru FINAL DE 2015 Fecioara

La final de an tragi invataturile necesare in urma celor petrecute in 2015. Este posibil sa constati ca nu ai realizat mare lucru, insa o persoana apropiata va avea grija sa iti puna pe foaie toate lucrurile marete realizate de tine in ultima vreme. In caz ca norocul in dragoste nu ti-a suras pana acum, sansele de a gasi pe cineva sunt tot mai mari, astfel ca de Revelion cu siguranta vei avea pe cineva langa tine.

Pana atunci insa, sezonul rece iti va da ceva batai de cap si este posibil sa racesti de cateva ori. Nu ar strica ca, din acest moment, sa incepi o cura de crestere a imunitatii si sa fii mai atent la cum te imbraci in aceasta perioada.

Citeşte mai multe pe revista Teo

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cine deține, de fapt, lanțul de farmacii Tei din București. Puțini români știu cine se află în spatele mega-afacerii
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Tot ce e emis înainte de 1 ianuarie 2024 nu se mai folosește
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Valoarea de la care o casă sau o maşină devine bun de lux şi se plăteşte impozit în plus. Data limită pentru Formularul 216
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Fără aparate de condiționat pe fațadele clădirilor. Legea, în vigoare de la 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Pensie de 100.000 de lei pe lună după recalculare. Ce meserie a avut românul care o încasează
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Sebastian, de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”
Capital.ro
Este interzisă instalarea aparatelor de aer condiționat pe fațadele clădirilor! Se dau amenzi usturătoare.
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Șocant de ce a murit de fapt Sorin Nazîru, la 16 ani! 'Paracetamol și apă rece puteam să-i dau și eu'
substantial.ro
Cercetătorul Vincent Lyne dezvăluie posibila locație a epavei zborului MH370
MediaFlux
CEA MAI MARE PENSIE după recalculare. O primește o persoană care a lucrat DOAR 18 ANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...