Horoscop Urania. Relațiile la locul de muncă pot fi încordate toată săptămâna

Citește Horoscop săptămânal Berbec. Previziuni pentru perioada 4 – 10 noiembrie 2023, realizat de Urania. Află ultimele previziuni astrale pentru toţi nativi.
Alina Costache
03 nov. 2023, 18:29
Horoscop Urania. Relațiile la locul de muncă pot fi încordate toată săptămâna

Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 4 – 10 noiembrie 2023

În prima parte a zilei de 4 noiembrie, ecouri ale unui tranzit care a început cu două zile în urmă prin sectorul casei și al relațiilor de familie și care le poate pune în continuare unora, în prim-planul atenției lor, chestiuni nerezolvate.

Între 4 noiembrie, după ora 9:21′, și seara zilei de 6 noiembrie, entuziasm creator pentru cei care desfășoară activități de profil artistic, nevoie de emancipare pentru cei tineri și de trăiri intense pentru cei maturi.

În ziua de 5 noiembrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va relua aspectele importante de viață, afirmate până la data de 18 iunie 2023, când a intrat în retrogradare, pe care le va reactiva, după ce le va fi supus unei analize răbdătoare cu privire la universul interior, la lumea tainică a gândurilor și a proiecțiilor personale, la psihism și la nevoia de calmare a spiritelor răscolite de evenimente. Între 6 noiembrie, după ora 21:39′, și dimineața zilei de 9 noiembrie, metodă în chestiunile curente profesionale sau în cele personale care impun răbdare. Discretă influență a stării de spirit asupra relațiilor nativului cu hrana (alimente, regim, (in)toleranță, poftă, refuz).

Ploaie de bani în luna noiembrie 2023 pentru trei zodii. Nativii care se vor îmbogăți peste noapte

În ziua de 8 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Balanței, pe care o guvernează, și, plasându-se în domiciliul ei zodiacal, își va etala calitățile și virtuțile legate de relațiile parteneriale până pe 4 decembrie; efectul ei va fi unul pozitiv și plin de tact.

Între 9 noiembrie, după ora 10:08′, și 10 noiembrie, șansa de a purta un dialog corect, politicos, onest ca transfer de informație, ceea ce va spori încrederea partenerilor sau va tempera atitudinea ostilă a altora de până atunci. Pe 10 noiembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 1 decembrie a. c., le va fi util nativilor în chestiunile legate de școală (de orice grad), învățătură, călătorii necesare formării și dezvoltării profesionale.

Horoscop Urania Taur – 4 – 10 noiembrie 2023
În prima parte a zilei de 4 noiembrie, majoritatea nativilor vor evita dialogurile pentru care nu sunt pregătiți sufletește sau relațional (nu s-au lămurit pe o anume temă, drept care nu prea au ce răspuns să dea, evită un subiect delicat etc.).

Între 4 noiembrie, după ora 9:21′, și seara zilei de 6 noiembrie, posibile tensiuni în familie sau situații neplăcute: conflicte, neînțelegeri, evenimente care dau o turnură urgentă sau litigioasă unor aspecte de viață de familie sau intereselor comune lezate prin blocaje și deformări ale adevărului; tentative ale unor rude de a-i păcăli pe nativi prin diferite metode mai naive sau mai perfide.

În ziua de 5 noiembrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va relua aspectele importante de viață, afirmate până la data de 18 iunie 2023, când a intrat în retrogradare, pe care le va reactiva, după ce le va fi supus unei analize răbdătoare cu privire la una sau la mai multe relații de prietenie.

Între 6 noiembrie, după ora 21:39′, și dimineața zilei de 9 noiembrie, chiar dacă Taurii vor fi provocați, ei vor face efortul de a nu complica lucrurile în plan afectiv și de a păstra ordine în gânduri și în sentimente. În ziua de 8 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, plasându-se în domiciliul ei zodiacal, își va exercita, până pe 4 decembrie, rolul ei fundamental de Mic Benefic și Protector, etalându-și calitățile și virtuțile privitoare la relațiile de muncă și la sănătate.

Între 9 noiembrie, după ora 10:08′, și 10 noiembrie, ameliorare a stării de sănătate dacă în ultima vreme, nativii s-au confruntat cu disfuncții organice. Abordări inspirate ale unor teme de muncă, contract și salarizare. Pe 10 noiembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 1 decembrie a. c., va avea un rol util și eficient în legătură cu abordările financiare, mai ales pe calea dialogului, a consultării sau a negocierii.

Citește și: Previziuni rune: ANSUZ aduce mesaje importante în weekend, ISA vine cu o răceală în relaţii

Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 4 – 10 noiembrie 2023
Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 4 – 10 noiembrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac și urmarește video Uranissima.

Horoscop Urania Rac – 4 – 10 noiembrie 2023
În prima parte a zilei de 4 noiembrie, stare de spirit modificată de nemulțumiri; încurcături care îi pot destabiliza pe nativi. Între 4 noiembrie, după ora 9:21′, și seara zilei de 6 noiembrie, gânduri născute dintr-o mică (mare?) criză interioară alimentată de vechile nereguli sau de premisele recentelor schimbări în sectorul muncii de fiecare zi.

În ziua de 5 noiembrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va relua aspectele importante de viață, afirmate până la data de 18 iunie 2023, pe care le va reactiva cu privire la universul ideilor și concepțiilor superioare (morală, religie, filozofie) care stau la baza deciziilor lor privind alegerea unei direcții de viață, a pregătirii profesionale, a dorinței lor de a face carieră.

Între 6 noiembrie, după ora 21:39′, și dimineața zilei de 9 noiembrie, posibilă informație care indispune, alarmează sau enervează prin cortegiul de probleme pe care le pune, prin capacitatea redusă a nativilor de a le rezolva sau prin consumul nervos pe care îl atrage.

Pe 8 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Balanței și își va etala, până pe 4 decembrie, calitățile și virtuțile de Mic Benefic și Protector legate de casa și familia nativului; acest context ar trebui să le ofere nativilor soluții favorabile care să le permită să elimine niște riscuri cu privire la statutul unor bunuri (patrimoniu) sau să ajungă la un acord cu una sau mai multe rude (părinți).

Între 9 noiembrie, după ora 10:08′, și 10 noiembrie, moment al unei armonii între cei născuți în Rac și familia din care provin; mici satisfacții domestice. Pe 10 noiembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 1 decembrie a. c., va avea un rol util și eficient în legătură cu locul de muncă, mai ales în ceea ce privește un contract care trebuie (re)negociat, acceptat ori care, dimpotrivă, va impune apărarea unor drepturi în conformitate cu legislația în vigoare.

Horoscop Urania Gemeni – 4 – 10 noiembrie 2023
În prima parte a zilei de 4 noiembrie, context astral puțin relevant pentru casa a II-a a banilor câștigați prin efort personal.

Între 4 noiembrie, după ora 9:21′, și seara zilei de 6 noiembrie, nativii vor aborda un aer de superioritate sau vor face frecvent apel la statutul lor profesional pentru a da greutate unor idei, soluții, propuneri sau judecăți de valoare rostite în luările lor de cuvânt în cadrul unor ședințe (întruniri, consfătuiri) sau pentru a epata asistența.

În ziua de 5 noiembrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va relua aspectele importante afirmate până la data de 18 iunie 2023, când a intrat în retrogradare, pe care le va reactiva după ce le va fi supus unei analize cu privire la meserie, rol social, statut public, succes, viitor profesional, consolidare a imaginii publice. Între 6 noiembrie, după ora 21:39′, și dimineața zilei de 9 noiembrie, se pot menține disfuncțiile apărute în ultima vreme în relația nativului cu unul sau ambii părinți ori cu familia, în general.

În ziua de 8 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Balanței, pe care o guvernează, și, plasându-se în domiciliul ei zodiacal, își va etala, până pe 4 decembrie, calitățile și virtuțile legate de viața afectivă sau de relația nativilor cu copiii lor. Între 9 noiembrie, după ora 10:08′; și 10 noiembrie, atitudine cooperantă, blândă, disponibilitate spre atenuarea nemulțumirilor născute în ultima vreme între Gemeni și cei dragi lor, cufundare în plăcerile vieții sau creativitate.

Pe 10 noiembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 1 decembrie a. c., va avea un rol util și eficient în relațiile parteneriale cărora le va imprima o dinamică profitabilă (implicare, efort comun în rezolvarea unei teme, onestitate, sinceritate). Relațiile la locul de muncă pot fi încordate dacă se vor iniția măsuri organizatorice care lezează interesele multora dintre angajați.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore