Horoscop Urania. Săptămână cu probleme de sănătate, activităţi gospodăreşti şi mai puţină relaxare

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna  19 - 25 august  2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.
Alina Costache
18 aug. 2023, 15:20
Horoscop Urania. Săptămână cu probleme de sănătate, activităţi gospodăreşti şi mai puţină relaxare

Horoscop Urania pentru săptămâna 19 – 25 august 2023. Astrologul a prezentat horoscopul pentru toate semnele zodiacale pentru săptămâna care urmează, potrivit libertatea.  Așadar, în perioada 19-25 august 2023, anumite persoane vor trebui să acorde atenție problemelor de sănătate, care le vizează direct acum. De asemenea, este o perioadă bună pentru a rezolva anumite lucruri legate de acte, probleme de familie sau legislative, pe care îți propui de ceva timp să le pui în ordine. Se anunță o săptămână bună și pe plan profesional, pentru anumite zodii.

Horoscop Urania  Berbec

Sectorul sănătății va fi străbătut de mai multe planete, dar acestea nu vor strica echilibrul astral instalat în urmă cu două-trei săptămâni.

Taur

Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și îi va pune pe cei născuți în zodia Taurului să reevalueze niște secvențe pe care nu le-au uitat, chiar dacă o vreme le-au ignorat.

Zodiac chinezesc septembrie 2023. Anca Dimancea anunţă zodiile care vor avea de suferit: „Pierderi pe plan financiar”

Horoscop Urania Gemeni

Activități curente în gospodărie, preocupări legate de unul sau mai mulți membri de familie care au nevoie de ajutor, de susținere morală, materială sau socială.

Rac

Nativii nu vor avea prea mult chef și poate nici timp să se ocupe de treburile casnice. Vor face strictul necesar, amânându-le pe cele care necesită multă pierdere de timp pentru altă dată.

Leu

Dorință de relaxare, de „socializare”, de cunoștințe noi, de practicare a sportului, de a petrece (excursii, vacanțe, vizite), de a participa la concursuri, întreceri și spectacole.

Horoscop Urania Fecioară

Probleme legate de întocmirea unor acte asupra unor drepturi patrimoniale sau asupra regimului unor bunuri de familie; deocamdată, situația se află la nivelul intențiilor.

Balanță

A nu se amesteca prietenia cu afacerile sau cu complicațiile bănești: o dublă cuadratură indică riscul de a se strica o relație din cauza neînțelegerilor bănești.

Citește și Horoscopul special: Ultimele zile cu MERCUR direct in FECIOARA 2023. Impact major pentru zodii

Scorpion

Context astral puțin semnificativ pentru evoluția celor două case ale sănătății; aceste sectoare vor evolua în nota obișnuită.

Săgetător

Atitudine ambiguă față de o persoană care se poartă în chip nemulțumitor, deranjant sau dedublat cu Săgetătorul. Sentimente și trăiri interioare care oscilează între toleranță și dorința.

Horoscop Urania Capricorn

Regim profesional modest în plan public (oficial), Capricornii fiind mai puțin preocupați acum de ședințe și strategii sociale. Preocupări legate de o chestiune ce privește un crez, o convingere, un ideal, o credință sau o aspirație.

Vărsător

Interese materiale sau financiare îi pun pe Vărsători în situația de a lua contact cu persoanele sau cu instituțiile menite să rezolve acele probleme. Dialogurile vor fi calme, la obiect, suficient de transparente pentru a crea ostilități sau dispute pe chestiuni de procedură.

Horoscop Urania Pești

Prudență în planul sănătății; inima nu va mai fi la fel de solicitată ca până acum dar continuă să funcționeze niște aspecte destabilizatoare. În ziua 19 august, posibile întâlniri pentru a pune la punct o înțelegere, o colaborare, un plan de lucru sau o afacere.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană: Decizie privind candidatura la prezidențiale după discuția cu Mark Rutte
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!