Horoscop Urania. Săptămână cu riposte astrale, inimi suferinde şi şocuri financiare în portofele

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 13 – 19 aprilie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Irina Dumitrescu
12 apr. 2024, 12:33
Horoscop Urania. Săptămână cu riposte astrale, inimi suferinde şi şocuri financiare în portofele

Horoscop Urania Berbec – 13 – 19 aprilie 2024

În prima parte a zilei de 13 aprilie, disponibilitate pentru dialoguri, pentru conversații mai mult sau mai puțin profitabile, dar care vor avea măcar meritul de a-i scoate din monotonia acelorași replici pe nativii care vor simți nevoia de provocări, de integrare în viața activă și de utilitate prin tot ceea ce vor oferi în cadrul acestor întâlniri și dialoguri; idei, soluții, opinii (avizate), avertismente, nuanțări binevenite, analize originale.

Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, solicitări din partea familiei, discuții fără sfârșit, sentimente de nemulțumire, de cele mai multe ori reprimate pentru a nu spori contradicțiile care par să fi tulburat destul de mult echilibrul familial.

Zodiac chinezesc, cu Anca Dimancea: Este o dublare a stelei 5, a dezastrelor!
Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, mare chef de viață. Cele patru planete din casa I a personalității își vor cere dreptul la manifestare specifică și îi vor face pe cei născuți în zodia Berbecului să se bucure de viață, de natură, de primăvară, de tinerețe, de doruri și de trăiri, de nostalgii ori de forța lor creatoare (într-un plan artistic).

Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 15°/Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) pe axa celor două case ale sănătății: nemulțumiri, dezamăgiri, stare de ostilitate față de orice observație, rugăminte sau indicație la locul de muncă.

În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va amplifica nevoia nativilor de a lua decizii sau de a trece la o acțiune concretă menită să le consolideze statutul financiar, să le permită să facă economie ori să valorifice în mod util și inteligent, în beneficiul personal, o stare de lucruri în plan profesional sau social. Atenție, întreaga săptămână, la felul în care unele afirmații, replici sau opinii se pot transforma în gafe.

Horoscop Urania Taur – 13 – 19 aprilie 2024

Pe 13 aprilie, lecturi, consultări, dialoguri, demersuri menite să-i aducă nativului un plus de informații în plan financiar pentru a acționa în deplină cunoștință de cauză.

Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, efort de învățare, atașamente subiective față de o temă pe care trebuie să și-o însușească (antipatii sau simpatii față de un subiect ori un obiect de studiu fără o motivație justificată); sensibilitatea sporită îi poate face pe unii să abordeze o temă de discuție în spațiul public sau la locul de muncă cu o reticență motivată de convingerile și atașamentele lor interioare care operează astfel de preferințe.

Horoscop special. Ce ar trebui să faci ACUM ca să nu REGREȚI la 80 de ani, pe baza zodiei tale

Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și după-amiaza zilei de 18 aprilie, posibile confruntări cu persoanele autoritare din familia din care provin care impun norme și reguli de viață de care cel născut în zodia Taurului va fi nevoit să țină cont; relații dificile care, în ipoteza nesupunerii nativilor în fața comandamentelor de familie, vor declanșa discuții neplăcute și vor alimenta o atmosferă încordată între ei și rudele lor „exigente”.

Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, aspect nu tocmai confortabil (o „foarfecă” între Saturn 15°/Marte 21° Pești și Luna 15°/Luna Neagră 22° Fecioară) pentru cele două case ale relațiilor personale, de prietenie sau de dragoste. O stare de spirit marcată de neîncredere ori de dezamăgire îi va obliga pe Tauri să pună o distanță între ei și cei apropiați care, cu sau fără o motivație reală, nu li se vor mai părea de încredere ori cu care vor constata că nu se mai regăsesc pe aceleași coordonate de gândire și inițiativă ca până acum.

În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va constitui un factor de susținere globală a celor născuți în acest semn, dându-le energie, entuziasm, încredere în propriile forțe, hărnicie, determinare, rezistență la stres.

Horoscop Urania Gemeni – 13 – 19 aprilie 2024

Pe 13 aprilie, stare generală bună, atitudine profitabilă pentru trup și pentru minte: dorință de a fi activ, de a comunica, de a face deplasări, de a angaja activități alături de alte persoane; mobilitate intelectuală.

Totuși, Luna, în tranzit prin zodia Gemenilor, va primi riposte astrale dinspre zodiile Peștilor și ale Fecioarei, ceea ce poate îngreuna o secvență de viață, pe termen scurt, în buna ei desfășurare.

Tendința Gemenilor va fi să nu țină cont de impresiile personale, de feelingul care le va atrage atenția asupra unei realității pe care ei, în superbia lor, le vor ignora și să nu dea mai multă importanță decât merită, lăsându-se duși de tăvălugul unor trăiri interioare (emoții, afecte). Între 13 aprilie, după ora 20:45′, și zorii zilei de 16 aprilie, reevaluări financiare necesare sau forțate de împrejurări; atitudine protectivă față de bani, câștiguri și economii.

Între 16 aprilie, după ora 5:24′, și 18 aprilie după-amiaza abordări autoritare prin care nativii vor dori să-i convingă pe cei care-i observă că sunt competenți și în stare să gestioneze situațiile dificile dacă se va pune problema numirii lor într-o funcție (responsabilitate) sau din dorința de a face o impresie bună. Între 18 aprilie, după ora 17:11′, și 19 aprilie, aspect nu tocmai confortabil pentru relațiile de familie și cele sociale sau profesionale. Gemenii se vor confrunta, în plan oficial, cu reacțiile unor persoane care îi pot pune în dificultate.

Mai precis, va fi vorba despre o inversare a reacțiilor lor: unele riguroase și exigente, uneori împinsă până la exces, în relațiile de familie, și altele, de slăbiciune, de indulgență sau de toleranță în relațiile socioprofesionale. În ziua de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 20 mai, va consolida starea de sănătate a nativilor, dându-le rezistență la stres și capacitate de învigorare trupească.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Veste șoc pentru pensionari! Nimeni nu se aștepta la acest lucru!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îşi iau adio de la o legendă a filmului. A murit acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei cai militari în goană prin centrul Londrei, speriați de un autobuz
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?