HOROSCOP URANIA: Se anunţă ipostaze speciale săptămâna viitoare. Cum va fi afectată zodia ta

HOROSCOP URANIA: Perioada cuprinsă între 9 și 15 aprilie a.c. nu se remarcă prin evenimente speciale de ordin astronomic sau astrologic. Soarele străbate zodia Berbec. Jupiter și Saturn se află în mers aparent retrograd. Numai impactul strict personal al acestor tranzite cu hărțile natale pot genera ipostaze speciale, pe care noi, nu avem cum să le intuim. Păstrându-ne în cadrul observațiilor generale cu privire la următoarele șapte zile, observăm că nicio planetă nu schimbă semnul zodiacal. 
Alina Costache
08 apr. 2016, 11:03
HOROSCOP URANIA: Se anunţă ipostaze speciale săptămâna viitoare. Cum va fi afectată zodia ta

Berbec 

Între 9 aprilie și prima parte a zilei de 10 aprilie, Berbecii vor face demersurile necesare pentru a normaliza o situație financiară. Din a doua jumătate a zilei de 10 aprilie până pe 12 aprilie dimineața, dialogurile, schimburile de idei, recepționarea unor informații se află la cote mari de interes. De multe ori, noutățile care vin spre ei, pe diferite căi, pot privi o relație personală cu străinătatea. Acele știri îi vor pune pe jar, îi vor mobiliza, obligându-i să treacă la acțiune sau să aibă o inițiativă de natură organizatorică sau administrativă cu iz oficial. Nu este exclus ca, în această perioadă, Berbecii să fie obligați să facă mai multe deplasări, scurte și cu un scop precis, după cum, este posibil ca, pe acest fond solicitant, ei să obosească, să se enerveze și să se certe cu mai multă lume. Contextul mai suferă și de pe urma unor influențe divergente, stresante care vin dinspre sectorul muncă, influențându-le fondul psihic prin această solicitare continuă. Din a doua parte a zilei de 12 aprilie și până pe 14 aprilie, se reiau, la cote sporite de interes personal și, poate, cu o acuitate dureroasă, provenind din iminența unor evenimente la care se așteaptă într-un viitor apropiat, preocupările îndreptate spre securizarea bunurilor materiale și patrimoniale personale și ale familiei. Zilele de 14 și 15 aprilie (cu o marjă de toleranță de 1-2 zile în minus sau în plus) au o conotație negativă pentru nativi, dacă aceștia au procese, dacă fac obiectul unor anchete, dacă sunt în conflict cu partenerii de afaceri ori colegii de proiect, dacă se pune problema unui partaj sau a renunțării la unele bunuri și avantaje. Zile proaste și pentru negocieri, tratative, semnarea de contracte. Atenție la întâlnirile în care se conturează, fie și discret sau diplomatic prezentată, încercarea de a li „forța mâna”.

Taur

Între 9 aprilie și prima parte a zilei de 10 aprilie, întreaga ființă a acestor nativi funcționează bine. Mintea lor este concentrată pe problemele practice, au metodă, răbdare și eficiență. Dorința lor este să pună la punct toate aspectele mărunte din viața lor, pentru a se dedica în liniște, neîntrerupți și netulburați de aspectele mai importante care-i cheamă la datorie. Din a doua jumătate a zilei de 10 aprilie și până pe 12 aprilie dimineața, dorința Taurilor se va îndrepta spre chestiunile de principiu: întreabă, se documentează, consultă specialiști, acumulează informațiile necesare pentru a se lămuri cum să procedeze înainte să ia o decizie în care, miza principală sunt, fie banii investiți, cheltuiți sau „riscați”, fie câștigul final. Din a doua parte a zilei de 12 aprilie și până pe 14 aprilie, nativii vor fi mai puțin exuberanți, vor avea mai puțin chef de discuții, se vor manifesta ca niște persoane tăcute, discrete, dornice mai degrabă să rămână singure, pentru câteva ore, doar cu gândurile și preocupările lor. Întârzieri sau blocaje dacă este vorba de o deplasare scurtă. Călătoriile legate de specificul muncii nu vor putea fi evitate; de aceea, Taurii trebuie să verifice totul pentru a nu se confrunta cu nereguli mici care generează complicații mari. Din 14 aprilie dimineața și până la sfârșitul zilei de 15 aprilie, Taurii vor avea tendința „să facă pe șefii” în familie. Perfecționiști, chițibușari și autoritari ei vor impune un nivel atât de ridicat al exigențelor încât, evident, nu toată lumea din familie, va fi la înălțimea exigențelor. Perioadă asociată cu evenimente neplăcute la locul de muncă sau într-un context în care Taurii activează. Aceștia, dacă se vor confrunta cu șicane și lucrături, vor avea reacții bruște. Perioada, cu o marjă de toleranță de 1- 2 zile, în minus sau în plus, este delicată și pentru sănătate, mai ales pentru cei care au afecțiuni anterioare legate de organele localizate în zona capului.

Gemeni

9 aprilie și prima parte a zilei de 10 aprilie vor trece discret inducând dorința nativilor de a medita, de a se liniști, de a face o serie de estimări și calcule cu privire la deciziile și evenimente care se derulează în jurul lor. Din a doua jumătate a zilei de 10 aprilie (după ora 9 dimineața) până pe 12 aprilie dimineața, vor fi impregnați de impulsuri pozitive cum ar fi dorința de a se mișca liber și nestingherit, de a se elibera de poverile interioare, de a fi veseli, comunicativi. În normal, ei ar trebui să se simtă bine chiar dacă unii nativi, indiferent de vârstă, se vor confrunta cu o serie de afecțiuni care le dau de furcă, totuși și, în această ultimă ipostază, ei vor avea puterea să le depășească printr-un psihic pozitiv și puternic. O altă tendință, manifestată în cazul celor tineri sau încă tineri, privește capacitatea lor de a se integra în diverse parteneriate, de a răspunde unor solicitări și de a-și impune punctul de vedere în privința unor proiecte comune. Nu putem să nu ținem cont de limitările care se manifestată în viața altora și care privesc, de la caz la caz, rudele, chestiunile patrimoniale, imaginea și funcția publică. Din a doua parte a zilei de 12 aprilie (după ora 8 dimineața) și până pe 14 aprilie dimineața, chestiunea banilor devine un subiect la ordinea zilei. Cei care provoacă aceste îngrijorări pot fi copiii, prietenii sau obligațiile morale și familiale pe care trebuie să le onoreze. Din 14 aprilie dimineața și până la sfârșitul zilei de 15 aprilie se anunță o perioadă bună pentru orice tip de comunicare și dialog, inclusiv examenele și probele orale, precum și toate intervențiile într-un spațiu partenerial sau social în care se integrează și unde nu doar că activează ci și în care au, acum, șansa de a se afirma, de a se impune, de a fi priviți ca lideri sau ca o autoritate în domeniul pe care-l slujesc.

Rac

Între 9 aprilie și prima parte a zilei de 10 aprilie, discuțiile pe chestiuni practice cu prietenii le pot aduce un beneficiu de stabilitate sau pot consolida o cooperare. Totuși, ca forță astrală, contextul este modest așa încât nativii ar fi bine să nu se lase în voia astrelor, ci să depun un efort real pentru a face față nivelului și exigențelor unei misiuni încredințate. Din a doua jumătate a zilei de 10 aprilie (după ora 9 dimineața) până pe 12 aprilie dimineața, vizate vor fi cele două case ale sănătății. Primul segment asupra căruia va acționa acest impuls astral privește sistemul arterial în general și întreaga fiziologie a membrelor inferioare (os, mușchi, arte, vene), sistemul hepatic și regimul sângelui. Nu sunt excluse accidentele provocate de tăieri, înțepături sau micile intervenții chirurgicale menite să remedieze o disfuncție apărută în corp sau pe corp, de la șold până la labele picioarelor, secundar, fiind interesate și brațele. Al doilea segment unde se va resimți această influență, privește locul de muncă și relații cu superiorii; aici, sunt posibile conflicte deschise provocate de diferențe de interese sau de stil și pregătire profesională ori de competență care sunt puse în discuție. Din a doua parte a zilei de 12 aprilie și până pe 14 aprilie dimineața, existența Racilor este dificilă, solicitări, hărțuieli și obligații vin din toate părțile. Din 14 aprilie dimineața și până la sfârșitul zilei de 15 aprilie, sectorul muncă și salarii este iarăși angajat de un context astral, de astădată și mai puternic, și mai activ, care poate acționa independent de fluctuațiile relaționale semnalate mai sus, dar care poate fi, în unele cazuri, o consecință a acelora. Pe fond, contextul este bun, cel puțin sub aspect bănesc. Unii pot fi avansați, alții pot căpăta o funcție, o demnitate socială, un rang profesional care se asociază, automat, fără a mai fi nevoie de negocieri, de un venit în plus, unul poate, chiar, substanțial.

Leu

Între 9 aprilie și prima parte a zilei de 10 aprilie, nativii se gândesc cum să rezolve o chestiune de imagine socială, de autoritate profesională sau de demnitate. Singura soluție oferită, pentru moment, de astre, le indică, direcția exprimării libere, a dialogului, oricărui fel de discurs prin intermediul căruia ei să-și poată exprima, într-un chip convingător, convingerile, intențiile sau valoarea personală. Din a doua jumătate a zilei de 10 aprilie și până pe 12 aprilie dimineața, predispoziția astrală îi pune în fața unor situații pe care, chiar dacă nu ei le-au provocat, totuși, îi angajează. Se vor simți suprasolicitați, epuizați de obligațiile sociale. Indicat ar fi să facă facă acestui moment, stresant și costisitor la capitolul energie psihică. În plan afectiv, ei se pot dovedi destul de combativi și principiali dând de înțeles perechii lor sufletești, că ceva nu e în regulă în comportamentul acelora, că exagerează, deranjează și că întrec măsura. Cel puțin din perspectiva astrelor, Leii vor avea dreptate. Din a doua parte a zilei de 12 aprilie și până pe 14 aprilie dimineața, nativii se vor întoarce spre universul lor interior. Poate că, pe cei mai în vârstă, unele afecțiuni le vor tempera dorința lor de a fi activi, obligându-i să se ocupe de sănătate. Din 14 aprilie dimineața și până la sfârșitul zilei de 15 aprilie, moment de expansiune a personalității: activism, energie, succes, capacitate de a se impune sau de a stârni admirație. Este demn de luat în calcul contextul favorabil lor (trigonul pe semne de Foc) care se construiește în acest răstimp și care le oferă un excepțional depozit de energie astrală pe care nativii îl pot folosi, după cum îi îndeamnă instinctul, spre un progres intelectual, mental, spre evoluție spirituală ori spre un „foc interior” cu rost creativ, de pionierat, dacă Leii activează într-un domeniu interpretativ (vedetism) sau de creație artistică.
 
Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!