Horoscop Urania septembrie 2022. Banii se împrăştie ca frunzele toamna, iar iubirile se strâng la gura sobei

Luna septembrie este încărcată de evenimente astrologice semnificative, iar unele din ele ne vor afecta în mod direct.
Alina Costache
27 aug. 2022, 11:21
Horoscop Urania septembrie 2022. Banii se împrăştie ca frunzele toamna, iar iubirile se strâng la gura sobei

Horoscop Urania septembrie 2022. Luna aceasta va fi plină de schimbări și tranziții, deoarece multe dintre planete vor fi ocupate, energia acestora influențându-ne pe fiecare din noi. De asemenea, un alt lucru care ne va influența în luna aceasta va fi relația noastră cu Marte, planeta acțiunii, ambiției și furiei. Planeta Marte va fi foarte activă, ceea ce este o veste minunată dacă aveți nevoie de o doză de energie suplimentară sigură. Universul le trimite în cale mai multă energie benefică, ceea ce le face cele mai norocoase zodii ale lunii.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec. Următoarele luni reprezintă perioade în care vei avea parte de mai multă bucurie și împlinire. Planurile pe termen lung vor fi realizate sau devin mai ușor de realizat. Profită de acest timp norocos și atingeți-vă obiectivele cu dedicarea obișnuită.Vreți un flirt, pentru că, bine, vreți întotdeauna un flirt. Sigur că este posibil să fiți implicați într-o relație angajată, bazată pe încredere și loialitate, dar asta nu v-a împiedicat niciodată să doriți un pic de condimentare, nu? Sunteți persoana din cameră care spune lucruri de genul: „Monogamia nu este pentru ființe umane”. Nu suntem monogami din fire! Deși încercați să nu spuneți aceste lucruri în fața partenerului vostru, așa vă simțiți și, dacă cineva din zodiac își va înșela partenerul, voi sunteți aceia care o veți face. Simțiți poftă și tentație, vreți și vă doriți să acționați în funcție de asta și, ocazional, o și faceți. Credeți că nu este nimic în neregulă în a vă urma pofta, singura mișcare „greșită” este cea care vă prinde. Tranzitul planetei Venus în semnul Scorpion îl scoate la suprafață pe „căutătorul fiorului” din voi și, dacă fiorul pe care îl căutați se găsește în poftă și într-o tentație de moment, atunci veți risca, pentru că vreți ceea ce vreți și nimeni nu poate lua asta de la voi. Rămâneți fideli și dedicați și orice tentație pe care o simțiți, îndreptați-o către relația pe care o aveți, aduceți noutate în ea și încercați lucruri noi. Se prevede o mare dezvoltare în ceea ce privește cariera ta și ți se vor deschide multe oportunități grozave. Trebuie doar să fii atent și să nu acționezi cu impulsivitate. Fiind atent la acest aspect, nimic nu îți va împiedica creșterea. Perioada următoare va fi extrem de pozitivă și foarte norocoasă. Profită de această nouă energie pentru a realiza tot ce îți dorești!

Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care îşi vede relaţia destrămată în septembrie. Karma neagră şi în Casa Banilor
Horoscop Urania septembrie 2022 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taur. Acest tranzit ar trebui să se dovedească un adevărat test pentru voi. Nu v-ați mințit niciodată, sunteți atrași de mulți oameni și, în trecut, v-ați înșelat partenerul, pentru a vă mulțumi capriciile. De asemenea, sunteți cineva care vrea cu adevărat să se iubească pe el însuși și știți că acest lucru se poate întâmpla, numai dacă respectați persoana cu care sunteți în prezent, fără a o înșela. De fiecare dată când înșelați, simțiți mai puțin respect pentru voi înșivă. A fost o lecție greu de învățat, totuși ați învățat-o și așa că nu vă veți urmări pofta până în patul altcuiva. Asta nu înseamnă că nu vă veți dori, dar vă aflați în sfârșit în acel loc în care acceptați consecințele acțiunilor voastre și, prin urmare, vă puteți abține de la a avea o aventură, chiar dacă sunteți tentați. Încercați să rămâneți pe drumul pe care ați ales să mergeți, fiți vigilenți și nu vă lăsați conduși de instinctele primare. Dacă apare vreun gând necorespunzător, înlocuiți-l imediat cu un gând corect, care vă crește energia. Însă, chiar dacă faceți aceste lucruri și cumva, nu reușiți să vă reveniți, nu uitați că întotdeauna aveți opțiunea de a fi sinceri și de a discuta înainte cu partenerul, de a pune punct relației și de a face ce vă doriți, fără a înșela încrederea cuiva, cu asumarea oricăror consecințe.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni. De obicei, vă bucurați de sezonul Balanță, deoarece acesta este unul dintre prietenii zodiei voastre. Cu toate acestea, acest sezon Balanță va fi foarte interesant, deoarece conducătorul vostru, Mercur, își petrece cea mai mare parte a lunii în mișcare retrogradă în casa a cincea a creativității și romantismului. Indiferent de starea voastră, așteptați-vă ca relația actuală cu partenerul de viață să atingă un nou nivel și iubirea să reînflorească pentru voi. Dacă sunteți singuri, astrele prevăd șanse extraordinare pentru ca o poveste de dragoste care începe timid, să devină o relație serioasă. În plus, retrogradul lui Mercur poate fi util dacă aveți nevoie de o resetare creativă. Dacă sunteți artist, scriitor sau lucrați într-un domeniu creativ, câteva idei inovatoare ar putea să vă apară în această lună! Această lună este o lună în care vă veți simți încărcați și binecuvântați, este o lună în care gustați din nou din fericirea adevărată, după ceva vreme în care ați trecut prin multe. Acum vă redescoperiți sufletul, îi oferiți ce are nevoie și vă reconectați spiritual cu întreg Universul!

HOROSCOP URANIA TOAMNĂ 2022. Zodiile care numără bucuriile, banii, amorurile pierdute în arşiţa verii
Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rac. Intrați într-o lună dulce, pe măsură ce planeta iubirii și a intimității, Venus, a intrat în semnul vostru mereu gata de distracție și relaxare în data de 10 octombrie. Dacă ați dorit să vă schimbați sau să încercați o coafură nouă, acum este momentul să faceți acest lucru. Aveți puterea și strălucirea de a atrage acum oameni minunați în viața voastră, alături de care să vă bucurați și să petreceți momente cu totul și cu totul deosebite.Factorul vostru de atracție va fi, de asemenea, în afara graficelor, deci folosiți-l în avantajul vostru. De altfel, un alt motiv pentru care să fiți entuziasmat este Jupiter, conducătorul vostru planetar, care se întoarce în mișcarea directă la jumătatea lunii. Dacă ați așteptat ca un proiect să prindă viață în ultimele luni, această schimbare de direcție ar trebui să înceapă să accelereze lucrurile în curând!

Horoscop Urania septembrie 2022 Leu (23 iulie – 22 august)

Leu. Te descurci bine când te afli în Soarele Balanței. Ai parte de echilibru, care este genul de echilibru care nu te face să te simți compromis, iar acesta desigur, este ceea ce aduce Balanța. Odată ce vara s-a încheiat și toamna se simte în aer, și tu vrei schimbarea, odată cu vremea și anotimpurile. Vrei să creezi avantajul în viața ta amoroasă și vei descoperi că este chiar prea ușor. Partenerul tău simte, de asemenea, acel efect frumos și ușor al Balanței, așa că se simte la fel de entuziasmat ca și tine pentru schimbarea pozitivă. Acest lucru poate arăta, de asemenea, diverse planuri pentru ieșiri la teatru, mici vacanțe în viitor și câteva momente minunate petrecând timp de calitate împreună cu partenerul tău. Acesta este sezonul iubirii și bunătății pentru tine. Energia Balanței este minunată și vindecătoare și, pentru tipul pasionat de persoană care ești, ai putea să încorporezi un pic de echilibru în rutina ta. Anticipează dragostea mare, precum și un sentiment general bun în timpul sezonului Balanță.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioară. Acesta este un tranzit periculos pentru cupluri și, deși nimeni nu își dorește sincer să își pună relația pe care o au în pericol, tranzitul planetei Venus în semnul Scorpion ne va orbi de propriile noastre justificări.Ne putem convinge în ideea că „nu înseamnă nimic”, numai că nu funcționează niciodată cu adevărat pentru cealaltă persoană, nu-i așa? Când îi înșelăm pe partenerii noștri, începem o spirală descendentă de minciuni și rațiuni și totul începe să se destrame. S-ar putea chiar să credem că efortul nostru este un act de dragoste, suntem disperați să ascundem motivul pentru care vrem să trișăm, însă aceasta nu este dragoste, este poftă și pofta își raționalizează întotdeauna existența în viața noastră. Deci, dacă nu ați afirmat că relația voastră se bazează pe un acord poliamoros, dorința voastră de a avea un „flirt” este doar înșelăciune și minciună. Alegeți calea corectă și rămâneți fideli și dedicați, rămâneți oameni integri și de bază.

Horoscop Urania septembrie 2022 Balanta (23 octombrie – 21 noiembrie)

Balanță. În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Balanță, mișcări importante vor avea loc în viața acestora. Planurile pe care le au în vedere se vor concretiza. În cele din urmă, vechile probleme vor fi rezolvate, iar aceste semne zodiacale vor fi înconjurate de mai multă energie pozitivă și încredere de sine. Norocul va fi de partea ta, mai ales în domeniul sentimental, vei deveni un adevărat magnet pentru oamenii cinstiți și transparenți. Dragostea și relațiile afectuoase vor fi mai armonioase și vor avea șanse mai mari să reziste în timp. Viața ta profesională va primi, de asemenea, un impuls de la astre și îți va aduce mai multă satisfacție și stabilitate. Însă, va fi necesar să continui să faci eforturi personale și să nu lași oportunitățile să treacă. Dar chiar și cu ajutorul astrelor, este încă necesar să depui câteva eforturi și totul va fi bine.Dacă tendința ta naturală este de a fi amabil, așa cum știm cu toții, atunci bunătatea ta va fi observată și recompensată. Ești o persoană iubitoare, iar dragostea ta nu numai că îți va atrage mai multă dragoste dacă ești într-o relație, dar te poți aștepta, de asemenea, la o aprofundare a relației. De asemenea, acesta este sezonul clarității pentru tine și dacă a existat vreodată ceva în neregulă cu viața ta amoroasă, vei avea șansa de a îndrepta orice nereguli sau neclarități în timpul acestui sezon. Ești extrem de carismatic și strălucirea ta va fi remarcabilă. Așteaptă-te la o mulțime de atenție pozitivă în această lună și ține cont de faptul că și tu meriți fiecare doza de pozitivitate și bunătate pe care le acorzi altora.

Horoscop Scorpion (22 septembrie – 22 octombrie)

Scorpion. Casa voastră a douăsprezecea, de creștere spirituală va fi activată în timpul acestui tranzit, provocând o agitație în părțile supranaturale ale vieții, cum ar fi subconștientul vostru. Prin urmare, este posibil să experimentați probabil unele momente de epifanie, care implică visele și psihicul vostru interior. Acestea fiind spuse, să nu vă fie frică să visați cu ochii deschiși și să vă romantizați viața. Acum este momentul ideal să explorați metafizicul și să încercați să dați sens viselor, printr-un jurnal de vise. Exprimați-vă prin artă și scris, pentru a vă înțelege mai bine dorințele, astfel încât să fiți cu un pas mai aproape de îndeplinirea lor.Prin urmare, asteaptă-te ca aceasta să prindă viață în această lună. Soarele în semnul Balanță are tendința de a calma sălbăticia din inima ta și te vei simți foarte în largul tău cu partenerul tău și cu viața ta, în general. Poți anticipa un sentiment foarte puternic de încredere, precum și curaj. Și nu numai asta, însă vei ști ce să faci și cu acele trăsături când va veni momentul. Acesta este un moment bun pentru a face sugestii mărețe, cum ar fi „Te vei căsători cu mine?” sau „Hai să avem un copil.” Mari alegeri de viață îți vor veni cu ușurință în timpul acestui tranzit, așa că alege cu înțelepciune!

Horoscop Urania septembrie 2022 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetător. Evenimentele pozitive vor restabili încrederea nativilor Săgetători și le va îmbunătăți foarte mult viața! Vor exista oportunități de muncă bune, șanse să apară unele iubiri intense și îmbunătățiri mari în ceea ce privește relațiile de familie. Veștile bune vor ajunge în sfârșit și în viața ta și te vor surprinde plăcut. Dedicația și diligența, care te caracterizează de altfel, vor duce la rezultate foarte promițătoare. Îmbunătățirea financiară va veni și stabilitatea va fi constantă, motiv pentru care nu trebuie să te mai îngrijoreze acest aspect. În ceea ce privește dragostea, dorința de a întemeia o familie va crește și va deveni foarte prezentă în inima ta! Dacă există anumite dificultăți financiare sau situații neplăcute la locul de muncă, acesta este momentul în care probabil alegi să renunți și să începi ceva mai bun.Emoția a dispărut pentru voi și, probabil, pentru partenerul vostru, așa că începeți căutarea. În interiorul vostru, știți că pofta nu este ceea ce vă determină, trebuie să fiți însă atenți la ea, pentru că vrea să vă facă să vă simți din nou speciali. Relațiile carnale nu vor face nimic pentru voi, dar sunteți dispuși să puneți în pericol tot ce aveți, pentru puțină atenție. Alegeți în schimb să reaprindeți flacăra iubirii în relația pe care o aveți, exteriorizați și verbalizați tot ce simțiți, cu partenerul vostru, care vă va înțelege, vă va aprecia sincercitatea și va face tot ce va putea, pentru a-și demonstra iubirea față de voi și a reînvia relația.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn. Luna octombrie evidențiază sectorul carierei voastre, așa că așteptați-vă să fiți destul de ocupați! Astrologia intensă din această lună vă va aduce cu siguranță unele provocări, pe măsură ce Soarele, Marte și Mercur retrograd vor aduce modificări fluxului vostru de lucru. Acum este momentul să profitați de fiecare oportunitate care vi se deschide în cale, pentru că niciuna nu vine fără un beneficiu sau scop anume. Dați tot ce aveți mai bun, însă alegeți să nu vă grăbiți. Luați lucrurile pe rând, cu calm și răbdare și toate se vor așeza perfect. În zilele următoare, Universul vă va arunca o privire asupra schimbărilor pe care va trebui să le faceți în curând pentru a avea un echilibru mai bun în relația viață și muncă. Urmăriți ce se întâmplă în timpul Lunii pline din data de 20 octombrie, când Luna vă va trimite semnale pe care nu veți dori să le ratați. Acesta este un moment de noroc și binecuvântare pentru voi, așa că deschideți-vă inima pentru tot ce urmează să vi se întâmple!

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsător. S-ar putea să nu suferiți lupte explozive sau comunicări greșite asupra lumii externe în această perioadă, dar cu siguranță există o mulțime de auto-reflecție la orizont pentru voi. Mercur retrograd influențează schimbări majore în casa care se ocupă de expansiunea și filozofia voastră personală. Astfel, în această perioadă trebuie să practicați discernământul și să încercați să blocați opiniile altora. Însă, energiile se vor schimba în curând și obiectivele pe care le ai se vor schimba. Să nu te surprindă, totul se va dovedi bine în cele din urmă!Acum este momentul să te dedici unor proiecte noi, să te implici în ceva nou, atât profesional, cât și emoțional. Vei avea parte de mai multă stabilitate și mai mult echilibru în sentimente și emoții, ceea ce te va ajuta să iei deciziile corecte. Ți se vor prezenta mari oportunități. Deci, profită de tot ce îți apare în cale, însă nu uita să te și distrezi și relaxezi, având în vedere că ai trecut prin multe. Se poate părea că acest tranzit provoacă o defecțiune a filozofiei voastre și nu este un loc minunat pentru un semn de aer fix, care este ferm în ideologiile pe care le are. Dar acest tranzit vă încurajează să mergeți mai adânc înăuntrul vostru și să explorați locuri noi. Însă, există și un avertisment, acela potrivit căruia Mercur retrograd are o reputație de manipulare greșită a călătoriilor, deci este înțelept să explorați prin literatură sau orice altceva care nu presupune călătoria.

Horoscop Urania septembrie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești. Parteneriatele devin mai importante pentru tine în această lună. Toți cei pe care îi întâlnești vor putea vedea partea mai dulce a ta, deoarece dorești să rezolvi orice probleme cu tact și stil, pentru a crea relații mai bune cu cei care te interesează. Toată această schimbare va face ca relația care contează cel mai mult să evolueze și o va duce într-un loc mai bun.Mercur retrograd vă oferă șansa în această perioadă de a face bilanțul banilor și situației voastre materiale, precum și de a implementa modificări pentru a ajunge la locul în care vă doriți să fiți din punct de vedere financiar. Vă place să visați cu ochii deschiși și, dacă vreți un stil de viață luxos, folosiți acest timp pentru a găsi instrumentele necesare și de care aveți nevoie, pentru a accesa aceste obiective. Creați un buget care să vă țină pe drumul spre obiectivele voastre personale, dar și profesionale. La sfârșitul acestei perioade de retrograd, vă veți valorifica resursele într-un mod tactil, așa că faceți ceea ce trebuie acum, pregătiți „terenul”, ca să puteți acționa corespunzător la finalul tranzitului.

Sursa: enigmeleuraniei.blogspot.com

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!